ריקודים נעלמים..

ריקודים נעלמים..

האמת שכשעברתינ על הרשימה של ריקודי 2006 כהמלצתו של סיר היקר, נדהמתי לגלות כמה מהם מעולם לא הושמעו בכפר סבא מעולם! אז נכון... שיכולת הקישור שלי בין שם של ריקוד לבין המוסיקה שלו היא לא מהמשובחות ויש סיכוי הרבה מעבר לסביר שיש ריקודים שאני רוקדת אבל לא יודעת שזה שמם
אז נכון... שלא הייתי בכל הרקדה במהלך 8 החודשים של 2006 ובהחלט יכול להיות שהיו גם דברים אחרים
אבל... זה לא מצניע את העובדה שהסלקציה של גדי באשר לרפרטואר בכ"ס אפילו כוללת ריקודים שלו עצמו כמו הורה הרצל למשל... -- וזה בכלל בלי לגעת בריקודים משנים אחרות --

../images/Emo204.gif בדיוק יצא לנו לדבר על זה

היום.... בסה"כ נרשמו, עד היום {השנה עול לא הסתיימה...
} 66 ריקודים חדשים... ואנימעריכה שרובנו מכירים לא יותר משליש מהכמות הזו... יוצרים שיש להם חוגים... סביר להניח שבחוגים שלהם הריקודים נרקדים... אך לא בהכרח גם בחוגים אחרים..... וכך נוצר מצב שלא כולנו מכירים את כל הריקודים שחוברו....
מקום טוב להחשף לריקודים שלא נלמדים בהרקדות הבית שלנו הן ההרקדות הפתוחות המהוות נק' מפגש בין הרוקדים מחוגים שונים... כאשר כל רוקד כזה מביא ומבקש את העדפותיו... ובעיקר.. באותן הרקדות שגם המרקידים עצמם מתחלפים... כל מרקיד והעדפותיו...
ולכן, מחוללת יקרה, אם את רוצה להיחשף למגוון הריקודים החדשים והישנים... ההרקדות הפתוחות הן המקום האידיאלי לכך...

../images/Emo204.gif בכיף....

באזור השרון אני ממליצה בחום על ההרקדה בספורטק הרצליה {מאחורי קניון שבעת הכוכבים}... הרקדה מרובת רוקדים מחוגים שונים ומגוונים... מרקידים מתחלפים {ובשבועיים הקרובים, כמחווה לצפון, ירקידו שני מרקידים מהצפון... מחר ירקיד ספי אביב...} בין השעות 19:00-22:00 {אם תגיעי להרקדה זו - אשמח לפגוש אותך...
} באזור ת"א רבתי אני יכולה להמליץ על 3 הרקדות {שאני מכירה}: 1) ספורטק ת"א - 4 מרקידים בסבב... לא יודעת תור מי בשבת הקרובה... גם בשעות הערב {אך לא סגורה על השעות המדוייקות} 2) רחבת תיאתרון יהלום, מתחם הבורסה בר"ג - מרקיד אייל עוזרי - אאל"ט ההרקדה מתקיימת בשעות הצהריים.... 3) חוף גורדון בת"א {מתחת למלון שרתון} - מרקידה שרה אביב.... גם בשעות הערב וגם לא סגורה על השעות המדוייקות.... אני משוכנעת שיש עוד הרקדות ושיהיו כאן עוד אנשים שיוכלו להמליץ לך... בחרי את המתאימה לך ביותר ותהני...

איכשהו תמיד יוצא שהן בשבתות ../images/Emo10.gif

ואיכשהו תמיד יוצא שבשבתות אני בחסך רכב.. מן חוק מרפי שכזה

לא רק.....

אני יכולה להמליץ לגוון את ההרקדות באמצע השבוע ואומר ...
אים נניח את הולכת רק לבית דני ביום שלישי, אפשר ורצוי יום אחר לרפרטואר קצת אחר.... נניח לרפי זיו.רק נניח אני בטוחה שתוכלי לעשיר את מגוון הריקודים האחרים שהם יפים מאוד . בתודה אתי.

michalus31

New member
ממליצה על ההרקדה בחוף גורדון

במוצ"ש הקרוב (מחר), מתקיימת הרקדה ייחודית בחוף גורדון ת"א , החל מהשעה 20:00. ממליצה להגיע ולהנות משלל ריקודים חדשים וישנים, מרפרטואר עשיר ושונה. בואו ותהנו.

michalus31

New member
ציפור לחשה לי...

שהיום בערב תהיה הרקדה שונה מהרגיל, לא במתכונת הקבועה. ושווה מאוד להגיע !!!

dw2322

New member
במוצ"ש תהיה גם ההרקדה בקאנטרי דקל

הרקדה חופשית זו תציע תנאים סביבתיים משופרים (אולם ממוזג ומפורקט), למשך חודש.

dw2322

New member
קפצתי לדגום את ההרקדה באזור 23

הופתעתי לגלות כי שמעה של האופציה המלבבת הזו לא ממש נודע, שכן הגיעו כמה עשרות רוקדים בלבד והיא הסתיימה מוקדם מהצפוי (באזור חצות). לכן, לאלו שחששו (כמוני) מכך שהמקום יהיה מפוצץ מפורשי הטיילת/ספורטק צפון/ספורטק הרצליה - הסירו דאגה מליבכם, יש מספיק מקום לרקוד. בניגוד ללבוש המומלץ להרקדות הלחות שבחוץ לכאן רצוי לבוא לבושים היטב - המזגן חזק.

dw2322

New member
חחח, חבל שאין שעה 51... ../images/Emo8.gif

למי שלא הבין את ההומור, הנה ויקיפדיה על האזור. במקרה דנן לא נצפו שמה עבמים אתמול, למעט קבוצת יצורים המתנועעת בצורה מעגלית

הרקדה פרטית לא...........כללית לכלם

אתמול החלפתי את שרה אביב בחוף הים בגורדון
היה חם חם ןלוהט מבחינת הרפרטואר .רק על קצה המזלג אוכל לפרט....הנשרים,רק ביחד ננצח מיס מיוזיק,אנחנו הרועים,הרצל,טרבוקה,דבקה גיד,דבקה רמות,דבקה אתי,על סלסלים.מלכת החתונות,מתוקה ורכה,ועוד......גם המתחילים נהנו בלדה למעין ערב בא,גוונים יש עת לעמל.ושורות חגיגה לעניים לאוזניים ןלרגליים בעזרתו של שגיא עזרן וכל חבורתו הצעירים והמקסימים . רצינו עוד ...הסתיים ב11 וחצי.תודה לכל הבנות שהיזמנתי אתמול נישארתי ללא מלים
בזוגות היה סימנים,עשה לבדה במדבר ערב ניגונים פרח באביב חי למענך, חושב עליה. ועוד בקיצור היה כייף לאלה ללא מיזוג רק לרקוד ןלרקוד.

למעלה