ריצת 2000 בב"ש איפה אפשר?

oshrii1

New member
ריצת 2000 בב"ש איפה אפשר?

כמה סיבובים זה במקיף ו 2000 מטר?וכמה זה במגרש "האולמפי" בנאות לון?ומישהו מכיר עוד מקמות שניתן לערוך בהם ריצה של 2000?

oshrii1

New member
אין מצב 7 סיבובים במקיף ו

סיבוב 1 שם לדעתי זה 250 מטר במקיף ו....אבל אני לא סגור על זה,בגלל זה שאלתי,אבל אני בטוח במאה אחוז ש-2000 זה לא 7 סיבובים....

luda88

New member
הלוו עשיתי שם את הבגרות שלי בספורט

תאמין לי, אני זוכרת...
זה 7 סיבובים וקצת. אבל מן הסתם אתה לא תחשב את ה"קצת" הזה חחח..

oshrii1

New member
גם אני עשיתי את הבגרות שלי במקיף ו

ואין מצב שזה 7 סיבובים....תשאלי את אבי יהודה,או את אתי פינטו, הם יגידו לך בוודאות שזה לא 7 סיבובים....

אני לקחתי פטור

ככה בחודש של הבגרות ועשיתי עבודת הגשה אבל לפני זה מכיתה ז אני עושה שם 2000 ואם הזכרון שלי לא מטעה אותי...זה 6 וקצת יש מצב ל7 אבל

Superdror

New member
אני הייתי מעדיף לרוץ 8 דקות

ולא למצוא את עצמי מכין עבודה

כן....

רק שלי לא לקח 8 דקות לרוץ את זה השיעור היה נגמר לפני שהספקתי לסיים את הריצה והמורה אמר לי עזוב עזוב.... הרבה יותר קל להוריד עבודה מהאינטרנט באמת....

luda88

New member
טוב אתה בן 22, אני בת 18.

הבגרות שלי הייתה לא לפני כל כך הרבה זמן כמו שלך
זה 7 סיבובים וקצת. הקצת זה החלק הישר של הסיבוב ואז משם להמשיך 7 סיבובים שלמים.

oshrii1

New member
צדקת,סליחה טעיתי.....

זה באמת היה מזמן הבגרות שלי כבר כמעט 4 שנים,אולי שינו שם משהו לכי תדעי,הייתי בהלם שראיתי את הקיוסק של עובד בחוץ לפני שבוע,לא ידעתי שהעבירו אותו למעטה...הוא עדיין מוכר שם?והאב בית זילברט גם הוא שם?

luda88

New member
כן הוא מוכר שם.

וגם ג'ילברט שם חחח... אם לא השתנה כלום מאז שסיימתי..

oshrii1

New member
ג'ילברט שם יווו איזה מלך

היה לו צביטות מוזרות,הוא היה נוהג לצבוט אנשים,בזמן שהוא היה משוחח איתם...איפה היית יושבת בהפסקות בדשא?

luda88

New member
חחחחחח סיימת לפני 4 שנים

כשסיימת הייתי בכיתה ח'. אין סיכוי שהכרנו

MegaMan

New member
השנה (כיתה יא') במקיף ג' היה לנו...

ריצת 1000 שזה 4 סיבובים וחצי ,די נידפקתי בקטע הזה ...למה ?פעם קודמת שעשיתי סיימתי הכל בתוצאה טובה עם ציון טוב ,ובמבחן לא הייתי מוכן ולא אכלתי לפני -התוצאה -תחילת הסיבוב הרביעי (עוד סיבוב לפני הסיום) ויתרתי ואמרתי למורה שאני אעשה במועד אחר כי אין מצב שאני אצליח -כי מן הסתם לא הייתי מוכן ... בחזרה לנושא -אני חוש בש8 סיבובים ,אצלנו לפחות לפי המגרש שלנו זה 8.

oshrii1

New member
פעם הבאה.....

זה חשוב להיות עם בטן מלאה לפני ריצה...תשתדל בפעם הבאה לתת את המיטב מעצמך...בהצלחה...

oshrii1

New member
סיימתי ב03 בכלל

אני סיימתי ב2003- את היית כיתה ט'...מקיף ו' זה קיבוץ,כולם מכירים את כולם,אני אתן לך דוגמא,"עומרי פולק מכירה? נ.ב לא ממש פילרטוט סתם מתעניין,מה בגלל שהיא ממין נקבה זה אומר שאני מנסה לפלרטט איתה?!,נהפוכו גם אם זה היה ממין זכר,הייתי מתעניין,סך הכל למדנו באותו בית ספר,וזה נחמד לשמוע מאנשים שלמדו איתך באותו בית ספר,מחד גיסא אני לא מכיר אותה,מאידך גיסא אפשר להכיר,סתםםםםםם ינעל רבאק,,,מעפן לדבר ככה....

למעלה