מוביל בריקוד
New member
ריצת ערב
ערב.
היום לא ראיתי אותך.
השולט שלך לא קיבל את מה שהוא אוהב לקבל והוא רעב.
את כבר יודעת שזה ממש לא משנה, מתי שירתת ועינגת אותי לאחרונה. אני צריך אותך כל הזמן.
אני לא כועס. ממש לא.
אני שולט תובעני וקשוח, עם הרבה דרישות וצרכים, אבל אני מבין ומודע למגבלות, מעולם לא היה ביננו אפילו ויכוח קטן על זה.
אני יודע כמה את רוצה וצריכה אותי, כמה את רעבה אלי, כמה אני חסר לך.
ערב עכשיו.
ישנתי אחר הצהרים, אבל כידוע שינה לא משביעה רעב.
במיטה החמה, אני חושב עליך והתמונות רצות לי בראש. ריצת ערב.
את לרגלי, על השטיח, הכוס החם מתחכך לי ברגל, כלבה קטנה ומיוחמת שלי.
היד שלי שמחזיקה לך בשיער, כשאת מוצצת לי בפה משתוקק, היודע היטב לענג את הזין הגדול והחם.
היד השניה שמנחיתה לך ספנקים על התחת הסקסי, גורמת לך להיאנח לתוך זקפתי הממלאה את פיך.
הסטירה שעפה במהירות, שמפתיעה אותך תמיד, כשאת מנסה להחזיק לי את היד, אפילו בצחוק, יודעת שאי אפשר להגבילני במאומה.
הכריעה שלך מולי, על ארבע, קשורה, כשהחגורה עולה ויורדת על העור המאדים.
שתי האצבעות שאני משחיל לך לכוס הרטוב, נהנה להרגיש כמה הצלפותי גורמות לך להתפתל ולהתייחם, מעוצמת הכוח והכאב המלווה בהנאה.
הריתוק שלך תחתי כשאני מצמיד אותך למיטה ובועל אותך, נכנעת ומתמסרת לכוחי, לשליטתי, לעוצמתי.
חריצת שיני את צווארך, נשיכות קלות שמכניעות אותך ומזכירות לך את מקומך.
האגן שלך הנע בתיאום מושלם לשלי, נעיצת הזין בזווית המדוייקת, הגורמת לך לגמור בקריאות פורקן קולניות, באופן המופלא הזה.
צביטת הפטמות כשאני מושיב אותך על הזין הזקור, ברכיבת עינוגים שמטריפה את שנינו.
ידי המנחיתות ספנקים על ישבנך, האצבע המוצאת דרכה פנימה לחור ההדוק, מכינה אותו לבאות ולביאות.
זיון תחת משגע, נהנה מהקלות שבה את נפתחת אלי גם שם, לבעול את התחת הלוהט מהצלפות וספנקים, ואותך מאוננת, לפקודתי, כשאני עמוק בתחת הסקסי הזה.
גמירות מופלאות בתוכך ועלייך, מסמן אותך בזרעי החם, רכוש המאסטר, משייך עוד ויותר, שולח אותך לדרכך ככה, כשאני מעסה לעורך את מיצי תשוקתי.
כן. זה הסדר הנכון.
ריצת ערב בראש, עיבוד לילי מעמיק ויסודי ומימוש יומי, מחר, כשנפגש.
ערב.
היום לא ראיתי אותך.
השולט שלך לא קיבל את מה שהוא אוהב לקבל והוא רעב.
את כבר יודעת שזה ממש לא משנה, מתי שירתת ועינגת אותי לאחרונה. אני צריך אותך כל הזמן.
אני לא כועס. ממש לא.
אני שולט תובעני וקשוח, עם הרבה דרישות וצרכים, אבל אני מבין ומודע למגבלות, מעולם לא היה ביננו אפילו ויכוח קטן על זה.
אני יודע כמה את רוצה וצריכה אותי, כמה את רעבה אלי, כמה אני חסר לך.
ערב עכשיו.
ישנתי אחר הצהרים, אבל כידוע שינה לא משביעה רעב.
במיטה החמה, אני חושב עליך והתמונות רצות לי בראש. ריצת ערב.
את לרגלי, על השטיח, הכוס החם מתחכך לי ברגל, כלבה קטנה ומיוחמת שלי.
היד שלי שמחזיקה לך בשיער, כשאת מוצצת לי בפה משתוקק, היודע היטב לענג את הזין הגדול והחם.
היד השניה שמנחיתה לך ספנקים על התחת הסקסי, גורמת לך להיאנח לתוך זקפתי הממלאה את פיך.
הסטירה שעפה במהירות, שמפתיעה אותך תמיד, כשאת מנסה להחזיק לי את היד, אפילו בצחוק, יודעת שאי אפשר להגבילני במאומה.
הכריעה שלך מולי, על ארבע, קשורה, כשהחגורה עולה ויורדת על העור המאדים.
שתי האצבעות שאני משחיל לך לכוס הרטוב, נהנה להרגיש כמה הצלפותי גורמות לך להתפתל ולהתייחם, מעוצמת הכוח והכאב המלווה בהנאה.
הריתוק שלך תחתי כשאני מצמיד אותך למיטה ובועל אותך, נכנעת ומתמסרת לכוחי, לשליטתי, לעוצמתי.
חריצת שיני את צווארך, נשיכות קלות שמכניעות אותך ומזכירות לך את מקומך.
האגן שלך הנע בתיאום מושלם לשלי, נעיצת הזין בזווית המדוייקת, הגורמת לך לגמור בקריאות פורקן קולניות, באופן המופלא הזה.
צביטת הפטמות כשאני מושיב אותך על הזין הזקור, ברכיבת עינוגים שמטריפה את שנינו.
ידי המנחיתות ספנקים על ישבנך, האצבע המוצאת דרכה פנימה לחור ההדוק, מכינה אותו לבאות ולביאות.
זיון תחת משגע, נהנה מהקלות שבה את נפתחת אלי גם שם, לבעול את התחת הלוהט מהצלפות וספנקים, ואותך מאוננת, לפקודתי, כשאני עמוק בתחת הסקסי הזה.
גמירות מופלאות בתוכך ועלייך, מסמן אותך בזרעי החם, רכוש המאסטר, משייך עוד ויותר, שולח אותך לדרכך ככה, כשאני מעסה לעורך את מיצי תשוקתי.
כן. זה הסדר הנכון.
ריצת ערב בראש, עיבוד לילי מעמיק ויסודי ומימוש יומי, מחר, כשנפגש.