ריצת לילה

backdoorgirl

New member
ריצת לילה

אני רצה. המוזיקה מנסרת לי בפול ווליום את עור התוף ואני שרה אתה, לא אכפת לי מכלום. נעלי הספורט פוגעות בקצב קבוע באספלט, הלילה ירד, הרחובות מוארות בקושי ויש מעט תנועה, רק באיזור בתי הקפה ההומים.האוויר חם וכבד מלחות ואני מרגישה את הרטיבות זוחלת מהעורף, מהמצח. אני משפריצה מבקבוק המים על הפנים והחזה. מרענן. אני מודעת לגוף שלי, השיער המתבדר בקפיצות, החזה הכבד שקופץ גם הוא, המים שגועשים בבקבוק.הקצב הקבוע מכניס אותי למצב מדיטטיבי, חושבת על כל מה שלא מספיקה לחשוב עליו ביום יום.
פתאום משהו מקפיץ אותי-אני שומעת דרך האזניות אותו מגיב לי בתוך תוכנת הריצה. " אני רואה שאת באזור די מבודד.עוד 5 דקות את תראי בית בבניה. חכי לי שם".
מה?? עכשיו?? אני כבר בשוונג, כולי רטובה ולא בנוזלים הנכונים (למרות שמקבלת ההודעה,גם הנוזלים הנכונים מתחילים לזרום...). אני לא יכולה להגיב תוך כדי ריצה, אז אני מחליטה לפגוש אותו שם ולהסביר לו את המצב. תוך 5 דק באיזור,מסתכלת מסביב.הכל חשוך.זה המקום? פתאום יד מושכת אותי פנימה ואני מחניקה צעקה. הוא צוחק, מצמיד אותי לקיר הלבנים ומנשק אותי חזק.ועמוק. רק המעטפת בנויה-קירות,תקרה, אבל בפנים הכל חשוף. אני מרגישה את התשוקה והציפיה שלו כבר ממרחק, הדם עוד מפמפם בי.
"משוגע,ככה אתה קוטע לי ריצה? ועוד כולי מזיעה..."
הוא מתקדם אלי בצעדי פנתר. לובש רק ג'ינס, בלי חולצה, והעור החשוף שלו כל כך מגרה.
"אני אוהב אותך מזיעה,יש לך ריח של סקס..." אני צוחקת. כל אחד וטעמו... הוא מלקק לי את הצוואר, מסניף לי את החזה...
"אמממ הבושם שלך משגע אותי." הוא מוריד לי את הגופיה ספוגת המים ומשאיר אותי בחזית הספורט. מנשק ונוגס לי הבטן,כורע על הרצפה המאובקת, מריח אותי דרך הטייץ הצמוד. "אני מת על הטייץ הזה..איך שרואים דרכו שאת רצה עם חוטיני, איך שאת מתכופפת והכל פעור בשבילי,,,שאני יכול להרגיש את הלחות שלך דרכו..."הוא מחכך בי את האצבעות,דרך הטייץ, אני נשענת אחורה על הקיר,תופסת את אדן החלון החשוף. זה כל כך מגרה... המקום פרוץ,כל אחד יכול לבוא...הוא מוריד לי את הטייץ, ואת החוטיני ותולה אותם לייבוש...כורע על 4 ואוכל אותי, מלקק אותי, שואב לי את הדגדגן. מזיין אותי עם האצבעות. אני מתפשקת ככל האפשר, מעבירה לו את הידיים על השיער הקצוץ השחור שלו. ממממ זה ככ טוב...אני גונחת חזק, מתה להרגיש אותו. אני מנסה להרים אותו אבל הוא רק מבזיק לי חיוך בחושך ואומר שהוא עדיין לא סיים איתי. אני גומרת לו בפה, מתכווצת לו על האצבעות. הוא לא מפסיק ומביא אותי מייד לעוד אורגזמה חזקה. הוא מתלקק,מחייך ומזדקף. הזקפה שלו תיכף קורעת את הג'ינס. אני פותחת לו מהר את הכפתורים, תופסת את הזין שלו, כורעת על ברכי ומכניסה אותו לפי. אני אוחזת אותו בשתי ידי בזמן שאני יונקת אותו,מדגדגת לו את העטרה עם לשוני. הוא נאנח ואוחז לי בשיער..."את ל כך טובה...".
ואז הוא מרים אותי ואומר "אני לא מבזבז אורגזמה על הפה שלך. אני רוצה לגמור בתוכך".והוא מצמיד אותי שוב לקיר.אני מפשקת רגליים והוא חודר אלי בעמידה, מותח אותי מבפנים, מנשק לי את הצוואר, והעור שלו בוער...אמממ זה ככ טוב... הוא מחזיק לי את הידיים צמודות לקיר,,פשוט לוקח אותי,משק אותי,תופס לי את התחת... ואז הוא הופך אותי, אני נשענת על אדן החלון,והוא חודר אלי בדוגי. הוא נמצא בדיוק על נק הG, ואני מרגישה את הפיצוץ נבנה, הוא מושך לי בעדינות בשיער, מחזיק לי את החזה... ואני מתפוצצת עליו, צועקת. הוא שם לי יד על הפה כדי שלא יבואו לבדוק מה קורה בבית הלא מאוכלס הזה. הוא עדיין לא גמר והוא ממשיך להנעץ בי, חזק, לשרוט לי את הגב, ללחוש לי דיבורים מלוכלכים לאוזן בשפה זרה...הוא יודע את החולשות שלי :)

הפעם אני מתפוצצת ברצף, הוא לא נותן לי לנשום וכל פעם שאורגזמה אחת דועכת הוא מגביר את הלחץ ובונה את הבאה. לבסוף גם הוא גומר. הברכיים שלי כמו ג'לי ואם הוא לא היה מחזיק אותי הייתי נופלת לרצפה...כולי מזדעדעת ברעידות של אחרי. הוא מחבק אותי, מלטף לי את השיער.אני נושמת לו את החזה,את זיעת הסקס המתוקה. עד שאני נרגעת.שלוק מים, אני מסתובבת קצת בערום כדי להתקרר ואז מתלבשת, מתארגנת, ומצמידה אותו לקיר לעוד נשיקה תובענית אחת.
"היה שווה לקטוע ריצה בשבילך".

מסתכלת לצדדים ויוצאת מהבית להמשך הריצה,רק שהפעם אני מחייכת גם מבפנים וגם מבחוץ...

הלילה אשן טוב...

וזה מה שאני שומעת

http://www.youtube.com/watch?v=H4CGynPBY7c

giligil55

Member
שיכרון חושים

ריצה משתלמת במיוחד

ממש היה שווה כל המאמץ

giligil55

Member
אחרי...

אין לי ספק שאחרי היה קשה לרוץ
אבל גם אין ספק שהיית בהיי מוחלט

davewod2000

New member
הסיכון...

מעצים את החוויה ומטריף את כל החושים!
הכתיבה שלך לוהטת!

backdoorgirl

New member
תודה רבה יקירי

זה מה שגורם לפרפרים,לאדרנלין, לדפיקות הלב ולסומק בלחיים :)

yame1212

New member
האדרנלין הזה

כל כך חסר לי ואני כל כך מתגעגעת להרגשה הזו

אני יודע.....

אוהב לרוץ...למרות שאצלי זה נגמר במקלחת...ולא בזיון...אבל מי יודע...אולי פעם....

למעלה