ריצוף

M הדרך

New member
ריצוף

אתמול עשינו סיבוב ראשוני לבחירת הריצוף. מנסיוננו בבית הנוכחי לא רוצים לשמוע קרמיקה גרניט פורצלן או כל נגזרת תנורית... החלטנו ריצוף וזהו... אתמול החצי כמעט התעלף...אמר לי בואינא זה כמו פעם...אנחנו בונים בית וזה לא מסתדר שיהיה לו ריצוף כמו לפני 40 שנה. רצה שיש מכובס...חיים קשים...גם קצת פראי המחיר 470 ש"ח למטר ואני, כלל לא הלכתי על מחיר..רק על מראה ופרקטיות. בסוף.השתכנע ...(ואיך לא..קצת חינדעלך וזה עובד..) טרצו צהבהב דגם 722 מתאים גם לחוץ ופנים לא צריך טיפול מיוחד כמו שומשום.והוא מדהים. מחיר?? 60 ש"ח כולל מע"מ...ובטוחה שיהיה עוד מה להוריד כי זה ככה על רגל אחת..ויש לנו הרבה ריצוף..350 מטר... מי מכיר? תגובות? אמרו באלוני שהתכונות וההתנהגות של האריח הן לא של שומשום כלל.

אם פי 3

New member
סתם שאלה

למה לא גרניט פורצלן? (כלומר - לא מנסה לשכנע, אלא רוצה להבין למה את מתנגדת לזה, ואולי להחכים...) <עושים לנו רובה היום....>

M הדרך

New member
סינטטי לי מדי בעיניים

כי כל מה שקשור לקרמיקה מהווה טראומה עבורי..לא מתרענן אחרי שטיפה...כל שיערה נותנת תחושה של רצפת מספרת נשים. לא כייף..די סבלנו 8 שנים מהריצוף... וכשהייתי באה לחמי הייתי מתמוגגת מהשטיפה... מצידי שיחזירו גם את ה"רצפז" של פעם...ואז זה יהיה פרפקטו. אגב, הייתי מתה לדעת מה זה לנל"ק ואיך זה אפשרי...לא שאני מתכוונת ללדת עוד בגילי... הולכת להציץ בפורום שלך

אם פי 3

New member
אנחנו דווקא עוברים מטרצו לגרניט פורצלן

בדוגמא שהיא קצת "מקושקשת" (מזכירה לי חול...) ועל ידי כך לא רואים כל לכלוך, אבל גם לא נראה מלוכלך מלכתחילה, כמו בחלק מהדגמים (הצחיקה אותי ידידה, שסיפרה בגאווה, שכולם חשבו שיש לה לכלוך וגילו שזו הדוגמה... אם נראה מלוכלך, מה אכפת לי אם זה באמת לכלוך או שזו הדוגמה???). האמת היא שאנחנו גם לא ממש פדנטים (הגדרה עדינה). ולשאלתך - לנל"ק זוהי לידה נרתיקית לאחר קיסרי, ולמרות תחושה של חלק מהקיסריות, שהן לא מסוגלות ללדת, מסתבר שזה בהחלט אפשרי, ברוב המקרים. את מוזמנת בהחלט לפורום שלי, רק מזהירה מראש, שהדעות בו הן לא שגרתיות, ולעיתים נשמעות מוזרות עד פסיכיות בהתקלות ראשונה (למרות שלעניות דעתי, הן דווקא השפויות...).

fireman

New member
אחרי 13 שנה של טראצו בבית הקודם

וגרניט פורצלן עכשיו..... אני לא יודע איך המוצר הזה שמתקרא טראצו עוד בכלל קיים בשוק. זה מוצר בעל מראה מיושן, זול ואת האיכות שלו אני מטיל בספק רב מאוד במיוחד באזורי שחיקה או באיזורים רטובים.

M הדרך

New member
במסעדת נאפיס בעיר יש את דגם 722

כמה אנשים דרכו עליו מיום שנפתח הסניף?? נפלו מגשים?? שמן? לכלוך? הלכתי לנאפיס במיוחד לראות..אין ולו טיפה של זכר למה שהזכרתי לעיל. בעניין המיושן...אם קראת לזה כך..אז המטרה הושגה..ולאו דווקא ב - 400 ש"ח לאבן מכובסת

avi5199

New member
יש אנשים שדווקא מחפשים נוסטלגיה

ולהיות כמה שיותר אוטנטי . אני בונה באזור שימור שהתבע דורשת שהבית מבחוץ יראה כמו בית מתקופת העליה הראשונה , תריסי עץ ירוקים וכ"ד ולכן החלטנו ללכת בראש הזה גם בפנים. חוץ מזה שאישתי וגם אני לא אוהבים את המראה המלוקק-הפלסטי-סטרילי-מבריק-חלקלק-סינטטי של הגרנית פורצלן, ולא את המגע הקר-חלקלק-זכוכיתי שלהם. וסיבה נוספת שרצפות גרנית פורצלן שהיו בדירות שגרנו בהן היו "על הפנים" מכל הבחינות ( נסדקו, נשברו בקלות, קשות לניקוי...)

avi5199

New member
גם אנחנו כמעט בחרנו טרצו כזה

אבל בסוף בחרנו סומסום באותו צבע , 70 שח למטר. ההבדל בין סומסום וטרצו זה רק בגודל השבבים של השיש שמשובצים במרצפת, חוץ מזה זה אותו דבר. אני לא מפחד מהתכונות ומההתנהגות .. כיוון שגרתי בדירות עם ריצוף כזה, ואצל ההורים שלי יש רצפת טרצו וגם שומשום כבר חמישים שנה, ואם יש כתמים וכ"ד את הריצפות האלה תמיד אפשר ללטש מחדש . בנוסף באלוני ובמצר יש מרצפות כאלה עם עיטורים שמאד יתאימו לסיגנון של הבית שלך. בחוץ, בפרגולה, מסביב לבריכה,וכ"ו היתי מציע לך לרצף בקלינקר מחוספס בצבע טרה קוטה, שהוא גם אוטנטי ומיוחד, גם נגד החלקה, וגם יותר חזק ועמיד בפגעי הטבע .

M הדרך

New member
אני הבאתי שטיחי דקור ממרוקו

המחירים ממש בדיחה!!! באלוני רוצים על אריח של 20 X 20 כמעט 200 ש"ח אתמול איש המכירות אמצר לי צריך לנהוג בזהירות כי זה יקר..שאלתי כמה יקר אמר: כמעט 200 שח ליחידה. וייזמיר אמרו אבותינו... קניתי שטיח בגודל 90 X 90 ועלה לי רק 90 שח בגוונים מדהימים...ועוד אחד בגודל 40 על 90 באותו מחיר... הבאתי ליחדה של האי במטבח, (מסביב לו 10 מטר של שטיח דקור 20 ס"מ על 10 מטר רץ..עלה לי כמו 280 שח... אז למה אצלנו יקר, והכי יקר??

avi5199

New member
נכון המחיר ממש מוגזם .

התכוונו בהתחלה לעשות בכניסה ובלובי. אבל בגלל המחיר החלטנו לדחות את זה בנתיים. אולי אם אעשה פעם מסע שורשים למרוקו...

fireman

New member
באלוני יקר נקודה

אם יש הצדקה אני לא יודע. בכל מקרה המחיר על המדף לא יהיה אף פעם המחיר שתשלמי.... על האריחים של האמבטיה שלי היה כתוב במדף 280 ש"ח למ"ר....המחיר ששילמתי היה יותר קרוב ל160 ש"ח.

avi5199

New member
איך שנכנסתי לחנות שלהם זה מה שאמרו לי

" אל תסתכל על המחירים שעל המדף המחיר שאתה "סוגר" יהיה אחר..." זה כנראה תלוי איפה אתה בונה, איך אתה נראה, כמה אתה לקוח מבטיח, וכמה אתה מוכן להתוכח ... בסוף לא קניתי מהם, אבל זאת לא היתה הסיבה.

M הדרך

New member
האם מרצפות רחובות מיוצגים רק על ידי אלוני?

הבנתי שהם בלעדיים ומה על לקנות במפעל עצמו?

avi5199

New member
אני היתי בחנות המפעל של אלוני

לא ברחובות ( מרוב חנויות שהיתי, אני כבר לא זוכר בדיוק איפה זה היה , נדמה לי שבראשון לציון ) בכל מקרה אפשר ראיתי שלקנות מרצפות של אלוני גם בחנויות אחרות, באותם מחירים, ואין בלעדיות לחנות מסוימת.

למעלה