ריצוף משטח חנייה

רות2002

New member
ריצוף משטח חנייה

אשמח לדעת הערכת עלות לריצוף שכזה בחנייה של 40מ"ר
עם שיפוע קל. כל המשטח הוא בערך 10*4.

אנחנו כבר אחרי הבניה ועדיין לא התפנה תקציב לחנייה, אניחנו מקבלים הצעות מחיר (במרכז) שביחס לכל הבניה נראות לנו הזויות.

איזה איש מקצוע עוד יכול לעשות את זה פרט לקבלן?

גלמיש1

New member
אהבתי. השכבות הצהובה היא החביבה עלי.

הצעת שיפור אם יותר לי - לא הייתי יוצרת שוליים חתוכים כאלו לשביל. הייתי נותנת מדי פעם אבן שלמה, כלומר שהעיגול שלה בולט לצדדים. אולי גם מסיחרה אבן פנימה, שכן יופיה של האבן בפראיותה ולכן גם יש מקום לקצת יותר "טבעיות" של השביל.

פיטנגו4

New member

מקבלת את ההערה. תודה!

nisimc

New member
פטניגו את משווה שביל בגינה לחנייה?

זה יתפרק לך עם כול כניסה ברכב

הייתי ממליץ לך על גרונליט מאוד יפה ודי דומה
סביב ה 250 ש"ח

פיטנגו4

New member
יש בחיפה

באזור הכרמל ואחוזה, המוני חניות כאלה בדיוק. כולן בבתים ישנים מאד.
אני משערת שאם עושים זיון כמו שצריך אז זה מחזיק מעמד.
יש המוני חניות של גרניט פורצלן על בטון, אז למה שאבן על בטון לא יהיה טוב?

גרנוליט זה מכוער , לטעמי הפרטי.

רות2002

New member
חשבנו על גרנוליט וגם על סיני מהצומת

ביררנו גם על עלויות הקניה של החומר לבד והובלה+ מילוי. העיניין של השיפוע הוא חשוב ולכן מפחיד אותי לתת לפועל לא מנוסה. ההצעה שלך מעודדת.
בכל אופן- הגרנוליט פחות יפה בעיני אפילו מאבנים משתלבות 10*10 הכי פשוטות, וגם לא בהכרח יותר זול מהשביל שאני רוצה.

אני נתקלת באבן הזו בכל הבתים הישנים, והיא תמיד יציבה ונראית יפה וטבעית, גם עם קצת כתמים או סדקים טבעיים ברובה. אצל סבא שלי נראית מקסים כבר 60 שנה.

אכן 250 ש"ח זה בערך ההצעות שאני מקבלת- ולכן עוד לא עשינו את זה. חשבתי שאולי יש אופציה אחרת. כבר שנה בבית. עכשיו חייבים לתחום את החנייה כדי להתקדם סוף סוף עם הגינה.

פיטנגו- מקסים, אהבתי. אני זוכרת ששלחת לי את התמונה הזו כבר בעבר כי כבר אז ביררתי... לא ידעתי שכ"כ הרבה זמן יעבור ועדיין לא תהיה לי חנייה.

פיטנגו4

New member
איזה שיפוע זה?

כמה אחוז שיפוע? (ואם את לא יודעת, אז מהי הזוית? או הפרש גובה ומרחק?)

יש משתלבות מקסימות, באמת. לא הכל זה העשרוניות המכוערות שמשתמשים בהן לריצוף הרחובות.
כנסי לאתר של איטונג פיתוח חוץ, יש שם קטלוג מצולם.

משתלבות אפשר לשים בשיפוע 5% מעל חול, ואם עושים שיפוע גדול יותר - אז מוסיפים צמנט לחול.

דורית1900

New member
קשה מאד לקנות משתלבות לא רגילות

לי למשל אקרשטיין סרבו כמעט כליל למכור ("נכניס אותך לתור, אולי עוד חודשיים וחצי) ועשו טובה שבכלל דיברו איתי.

פיטנגו4

New member
מה??

לקוחות שלי קונים משתלבות יפות (באיטונג) ולא שמעתי על שום בעיה.

דורית1900

New member
לאיטונג לא פניתי

כי לא התחשק לי לנסוע חצי מדינה עד לקיסריה. אם באקרשטיין עמוסים בלקוחות גדולים מאד (כפי שהואילו להסביר לי) אז ההגיון אומר שכך המצב גם באיטנג.

פיטנגו4

New member
"חצי מדינה"

את יודעת למצוא את קיסריה על המפה? זה חצי מדינה רק אם גרה באילת...

כביש 6 מגיע קרוב מאד. אני בשביל כסאות מטבח נסעתי "חצי מדינה" עד יהוד...
חוצמזה, אם כולם לא מוכנים לזוז מגוש דן, אז המחירים שם בהתאם. גם ברהיטים, גם בכל דבר.
אני גם ממש לא מסכימה עם "ההגיון" שלך. כי אם ל"חצי מדינה" לא מתחשק לצאת מהבועה במרכז וקיסריה נראית להם איפשהו מעבר להררי החושך, אז בזכות זה איטונג יותר פנויים.

אבל רצונך כבודך.

רשר

Well-known member
מנהל
קיסריה אכן חצי מדינה

שאלי את חברת חשמל למה לתחנת הכוח קוראים מ"ד - "מחצית דרך"
כמובן בין חיפה ותל-אביב

פיטנגו4

New member
חיפה? זה הצפון הרחוק

זו העיר שרואים רק מחלונות המטוס בדרך לאירופה.
(ציטוט מפי אחי היקר...)

דורית1900

New member
אהובתי, איזו בועה בראש שלך?

אני גרה בטווח 40 הקילומטר האהוב על החמאס. נסעת חצי מדינה בשביל כסאות? אחלה, אבל זה ממש לא רלוונטי לגבי. אני לא אוהבת לנסוע רחוק וזו לגמרי זכותי כפי שיגיד לך מיד כל עורך דין מתחיל. גם כסאות אני קונה קרוב.

למעלה