ריצוף מחרש-עזרה

ריצוף מחרש-עזרה

שלום לכולם,
אנחנו לקראת סיום בנייה.. הגענו לשלב הריצוף.

קנינו ריצוף מחברת חרש שמואל מאיר 60X60 מסוג גרניסר ג. ארטסטון בון - לפטו... אחרי שהרצף סיים ראינו שכמעט כל אריח שני עם דפורמציה...( כן כן היה עדיף שהיה עוצר ולא מסיים את כל הבית)

התקשרנו לחרש והם שלחו איש שטח שלהם שבא לבית ולראות בעיניו את הריצוף הוא כמובן אמר שנראה לו בסדר גמור ושככה זה באריחים האלה וזה בתקן ,ושבנוסף הרובע תסדר את זה....
(אציין שהרצף החליף כבר 6 מרצפות אחרי שסיים ויש עוד לפחות 10 שצריך להחליף בבית של 120 מטר שרק הסלון מטבח והפרוזדור בריצוף הנ"ל)
יש לציין שבחנות שלהם האריחים האלה היו מסודרים בפלס בצורה מופתית ללא כל דפורמציה..

בנוסף בקשתי מהם תעודה על הריצוף...מסמך שמגיע ממקום היצור ובינתיים לא קיבלתי... כל צעצוע בחנות מגיע עם תעודה \מסמך כלשהו לגבי המוצר ולהם קשה להבין מה אני רוצה...

האומנם אי אפשר להגיע לריצוף ישר עם גרניט פורצלן?

אשמח לתגובות מידע וניסיון...

דפורמציה בריצוף

את מציינת בעיה של דפורמציה בריצוף.
מאחר ואנחנו לא ראינו באיזו בעיה בדיוק מדובר , כדאי אם תוכלי , שצעלי תמונה או תמונות ברורות ככל הניתן על מנת שנוכל להתייחס ברצינות לבעיה בה נתקלת.

בהצלחה

תודה על תגובתך

אני אנסה להעלות תמונה אחת שמקווה שתצליח להתרשם ממנה...ומחר אצלם מזויות יותר ברורות
וגם קבלתי את התעודה לריצוף אשמח שתגיד לי מה המשמעות שלה ולמה יש בה חותמת שאומרת "מסמך זה אינו מהווה היתר לתו תקן למוצר
וגם למה לא מצוין שזה לפטו?
ובכלל מה דעתך כדאי לעשות?

תודה מראש

ריצוף

אוקיי ,

ראשית , מהתמונה ששלחת לא רואים מספיק בברור מה הדפורמציה שאתה מתאר. נסה לשלוח תמונות טובות יותר עם הסבר מה בדיוק לא כשורה.
שנית , הרישום " מסמך זה אינו מהווה היתר לתו תקן למוצר" הוא רישום סטנדרטי ומקובל. תו תקן למוצר ניתן לא על ידי חשבונית אלא לאחר בדיקות מכון התקנים למוצר.
ברור , שיש רצון (ובצדק) של החברה לציין שאין בחשבונית כדי להעיד על החזקה של תו תקן כלשהו בנוגע למוצר הנמכר.

אם זה חשוב לכם , פנו לחברה על מנת שתשלח לכם תו תקן עבור המוצר שרכשתם.
נחכה לתמונותיכם...
בהצלחה.

אבל...

זה לא חשבונית זה התו תקן של הריצוף כביכול..שים לב שזה ממכון התקנים..
אני אנסה להעלות תמונות שממחישות טוב יותר אך בינתיים אשמח לדעת האם ריצוף פורצלן בגלל הדרך שבא נוצר מחייב דפורמציה כפי שאיש השטח של חרש אמר ?

עושים חיים 27

1. סלח לי , לא הצלחתי לפתוח את הקובץ ששלחת של מכון התקנים ומסקרן אותי מאוד לראות מה כתוב בו. נסה לשלוח שוב.
2. שלח תמונות טובות יותר של הדפורמציה שנוכל להתייחס.
3. זה לא נכון לגבי הדפורמציות של גרניט פורצלן שבדרך הייצור מחוייב שתתקבל דפורמציה. מה שנכון הוא שאפשרי שתתקבל דפורמציה. כל השאלה היא האם הדפורמציה סטנדרטית וסבירה או מוגזמת. שלח לנו שנראה ונגיב.

תודה על תגובתך

התגובה שקבלתי מחרש היא
" זהו התקן
והוא תופס לכל הסוגי אריחים של המפעל"
איך זה הגיוני שבצורה גורפת קובעים שכל האריחים תקינים שבפועל בודקים 10 מרצפות בכניסה לארץ?

יש לי שאלה "מהצד":

האם על האריח מאחור יש חץ, או סימון כלשהו דומה שמראה כיוון, על מנת להראות לרצף איך להניח את האריח?
ואם יש כזה, האם הרצף ריצף בהתאם לחץ הזה?
אם יש חץ והוא התעלם ממנו, הבעיה היא ברצף.

אין חץ אבל אין לי ספק

שגם
הרצף עשה עבודה גרועה( מצב קובץ מהיום ניתן לראות את הריצוף הולך ונהיה צר)

אין חץ אבל אין לי ספק

שגם
הרצף עשה עבודה גרועה( מצב קובץ מהיום ניתן לראות את הריצוף הולך ונהיה צר)

דפורמציה

כפי שכתבו כאן האחרים , קשה להבחין מהתמונות בדפורמציה.
ייתכן שמדובר בדקויות שאתם רק תוכלו להבחין בהם כי לכם יש את נקודת ההשוואה מול התצוגה בחנות. ייתכן שעבודת הריצוף גרועה. כפי שכתבו , אחרי הרובה ייראה הרבה יותר טוב.

בהצלחה

op123456

New member
בתמונה לא רואים דפורמציה

חבל שהרצף לא עצר ? היכן הייתם אתם ? שרצף עובד לא זזים ממנו אפילו לחצי שעה

אנחנו בונים עם חברת בנייה

עם מפקח צמוד מטעמם...לקחתי יום חופש ביום שהריצוף הגיע בדקנו שמה שהזמנו אכן הגיע ...לא חשבתי שאני צריכה גם לשמור על הרצף היו 2 רצפים בפועל שרצפו)...תאמין לי שאם הייתי יודעת הייתי בעצמי מעבירה לו את המרצפות..

מנסה להעלות תמונות נוספות

op123456

New member
לקוח לא יכול לבדוק איכות של אריחים

ברגע קבלתם באתר , אלא רק בעת הריצוף שלהם .

קפיצות יש גם באריחים איכותיים , הרצף צריך לדעת איך להסתדר איתם
אם יש רובה אז לאחריה זה פחות יורגש , לשם כך היא קיימת

למעלה