ריצוף מאבן

faisel

New member
ריצוף מאבן

שלום, אנחנו עסוקים בבחירת ריצוף לבית במהלך בניה. התלהבנו מאוד מריצוף אבן, נראה קצת כמו ריצוף שלעתים משתמשים בו לחצרות בכל אופן, רצינו לשמוע דעתכם בנוגע לריצוף מאבן ביחס לריצוף קרמיקה: 1. מחירים ועלויות הריצוף 2. מבחינה פרקטית האם קל/קשה לניקוי 3. משאיר/לא משאיר כתמים וכל דבר אחר שיש לכם לומר על ריצוף מאבן מניסיונכם תודה נ.ב היינו בתערוכה במרכז הבניה הישראלי בגעש, די ענה על ציפיותינו לשלב זה (תודה לממליצים)

fireman

New member
אבן VS קרמיקה

1. אבן יקרה משמעותי מקרמיקה ויכולה לעלות כפשוטה ביותר במחיר שלא רחוק מהקרמיקה היקרה ביותר 2. את הכל קל לנקות, פשוט כללי הניקוי שונים, באבן אסור להשתמש בחומרי ניקוי. 3. אבן סופגת כל מה שנשפך עליה ולכן זה מהווה סוג של השתעבדות לרצפה, אם מדובר בבית פעיל מאוד עם ילדים אני הייתי שולל את זה על הסף, אם מדובר בבית "מוזיאון" האבן אפשרית ואף מומלצת. וכל דבר אחר שיש לי לומר.... ההשוואה שלך כוללת את הקיצון העליון מול הקיצון התחתון, קרמיקה נחשבת למוצר מאוד נחות והאבן למוצר מאוד יוקרתי, בין זו לזו נמצא הגרניט פורצלן שבמקרים רבים נהנה מ"לוק" כמו של אבן עם יתרונות של קרמיקה.... הפורצלן לא סופג שום דבר, בא במגוון תצורות, גדלים, גימורים וחיתוכים ויכול להיפרס כמשטח אחיד ומבריק ללא פוגות שיראה כמו אבן. צירפתי תמונה

למעלה