ריצוף חצר

loser2

New member
ריצוף חצר

ריצוף חצר
שלום

אני מסדרת את החצר ורוצה לרצף , רוצה לרצף את כל החצר כולל חניה באותו ריצוף,
יש לציין שכל החצר היא באותו משטח חניה וחצר צמוד.
האם ריצוףף גאו בריק מתאים גם לחניה? גרניט פורצלן מראה של אבן ?
ואם לא איך אני משלבת משהו דומה שלחצר שלא חניה גאו ברי
ומה מתאים משהו הומוגני לחניה?

גלמיש1

New member
לגבי ריצוף שטחי חוץ

ריצוף חצר
שלום

אני מסדרת את החצר ורוצה לרצף , רוצה לרצף את כל החצר כולל חניה באותו ריצוף,
יש לציין שכל החצר היא באותו משטח חניה וחצר צמוד.
האם ריצוףף גאו בריק מתאים גם לחניה? גרניט פורצלן מראה של אבן ?
ואם לא איך אני משלבת משהו דומה שלחצר שלא חניה גאו ברי
ומה מתאים משהו הומוגני לחניה?
לגבי ריצוף שטחי חוץ
קודם כל חייבת בריצוף אנטי-סליפ כדי שלא יחליקו עליו בגשם, אבק וכו. חשוב במיוחד בחניה שכן שם יתכנו נזילות מים ואף שמן על הריצוף.
שנית - ריצוף חניה נושא משקל רב, ותנועה חזקה, ועל כן חייב להיות מותאם ספציפית לחניה.
שלישית - החוק אוסר על ריצוף כל השטח, ומחייב אותך בהשארת שטחים לחלחול מים. לא זוכרת את היחס באחוזים. אם לא יושארו שטחים לחלחול יש סכנת הצפה של השטח.
רביעית - למה לא להשאיר קצת ירוק בעיניים? שיחים פורחים, עצים מצלים... זה גם צורך אסטטי וגם משפר את המיקרו אקלים של הבית ויכול להוריד את הטמפרטורה שלו בקיץ באופן משמעותי.

loser2

New member
ריצוף חצר

לגבי ריצוף שטחי חוץ
קודם כל חייבת בריצוף אנטי-סליפ כדי שלא יחליקו עליו בגשם, אבק וכו. חשוב במיוחד בחניה שכן שם יתכנו נזילות מים ואף שמן על הריצוף.
שנית - ריצוף חניה נושא משקל רב, ותנועה חזקה, ועל כן חייב להיות מותאם ספציפית לחניה.
שלישית - החוק אוסר על ריצוף כל השטח, ומחייב אותך בהשארת שטחים לחלחול מים. לא זוכרת את היחס באחוזים. אם לא יושארו שטחים לחלחול יש סכנת הצפה של השטח.
רביעית - למה לא להשאיר קצת ירוק בעיניים? שיחים פורחים, עצים מצלים... זה גם צורך אסטטי וגם משפר את המיקרו אקלים של הבית ויכול להוריד את הטמפרטורה שלו בקיץ באופן משמעותי.
ריצוף חצר
תודה על התשובה
לא ידעתי על הבעיה של חלחול מים, אשנה זאת
אבל לא ענית לי על השאלה אם גרניט פורצלן גאו בריק מתאים לחניה? ולחלופין מה נמתאים
כי בחנויות אמרו לי שזה מתאחים וקראיתי שזה בעייתי בגלל עומס הרכב

חניה הייתי מרצפת באריחי אקרשטיין

ריצוף חצר
תודה על התשובה
אבל לא ענית לי על השאלה אם גרניט פורצלן גאו בריק מתאים לחניה? ולחלופין מה נמתאים
לדעתי גרניט פורצלן איננו מתאים לריצוף חניה. הייתי בוחרת באריחים תוצרת חברת אקרשטיין או שווה ערך. מכל הבחינות מדובר במוצר המתאים ביותר לריצוף אזור החניה ויש להם דגמי ריצוף רבים שניתן להתאימם לריצוף גרניט הפורצלן שאיתו תרצפי את יתר השטחים בגינה.
כאמור, כפי שציינה גלמיש, אין לרצף את כל הגינה ויש להשאיר אחוז מסוים משטח הגינה כשטח לא מרוצף על מנת לאפשר חלחול מי גשמים לקרקע, דבר שמונע הצפות ומעשיר את מי התהום.
http://ackersteinhome.co.il/solutions/

loser2

New member
ריצוף חצר

לדעתי גרניט פורצלן איננו מתאים לריצוף חניה. הייתי בוחרת באריחים תוצרת חברת אקרשטיין או שווה ערך. מכל הבחינות מדובר במוצר המתאים ביותר לריצוף אזור החניה ויש להם דגמי ריצוף רבים שניתן להתאימם לריצוף גרניט הפורצלן שאיתו תרצפי את יתר השטחים בגינה.
כאמור, כפי שציינה גלמיש, אין לרצף את כל הגינה ויש להשאיר אחוז מסוים משטח הגינה כשטח לא מרוצף על מנת לאפשר חלחול מי גשמים לקרקע, דבר שמונע הצפות ומעשיר את מי התהום.
http://ackersteinhome.co.il/solutions/
ריצוף חצר
תודה
בלוק אמריקאי מתאים לחניה?

לא מכירה את הבלוק האמריקאי...

ריצוף חצר
תודה
בלוק אמריקאי מתאים לחניה?
לא מכירה את הבלוק האמריקאי...
אבל ממה שקראתי באינטרנט מדובר במוצר שמיועד לבניית קירות, גדרות ואלמנטים דקורטיביים, כך שלמיטב הבנתי הוא לא מתאים לריצוף של חניה, שכאמור אמור לעמוד בעומסים כבדים, בחשיפה לשמנים, שחיקה וכדומה.
אל תנסי לעגל פינות. תשתמשי במוצר שמיועד להוות ריצוף לחניה והוא ישמש אותך לשנים רבות. אם תשתמשי במוצר שלא מתאים לכך הוא יסדק, ישבר ויהרס ותצטרכי בסופו של דבר להחליפו.

גלמיש1

New member
כי אני לא מכירה את הריצוף הספציפי הזה. יש בערך 7000 סוגים...

ריצוף חצר
תודה על התשובה
כי אני לא מכירה את הריצוף הספציפי הזה. יש בערך 7000 סוגים...

למעלה