ריצוף אבן

חניחיים

New member
ריצוף אבן

שלום רב, אנחנו רוצים לרצף את ביתנו באבן-כנראה קרמה בעובי 2 ס"מ, תורכית ואיכותית. האדריכל שלנו ממליץ ואפילו לוחץ שהעבודה תתבצע כך שקודם נרצף בריצוף סוג ב כלשהו ורק אחר כך נדביק את האבן. לטענתו זה מונע בעיות רטיבות שקשה להיפטר מהם אחר כך ובמיוחד כשמדובר בקרמה. לעומתו המפקח שלנו טוען בלהט שזה בזבוז כסף מיותר ושממש אין צורך. אנחנו מבולבלים. מצד אחד לא רוצים בעיות בעתיד ומצד שני לא רוצים להוציא עבור משהו שהוא מיותר. משהו בקיא בנושא? אשמח להערות והארות. המון תודה,

למי נראה לך שאפשר לקבל את המילה שלו יותר

לאחד שיושב במשרד בעיקר או לאחד שכל הזמן בשטח ? העבודה עם שיש קרמה תסבך לכם את הבניה , מיקרת את העבודה , חוץ מהעלות שלה יש עוד עלויות של פריסת הריצוף בכדי לבחור את האריחים הטובים , כמובן שצריך לקנות כמות גדולה יותר ליטוש ושמירה על הריצוף עד לסיום העבודות . כל החיים שמירה על הריצוף . שכן שלי קבלן שיפוצים רשום ויקה מהקפדנים ביותר ביצע אצלו בבית ריצוף קרמה ללא ריצוף מתחת . כאשר אני נכנס אליו הבייתה אני לא מרגיש שום דבר מיוחד מהריצוף הזה , זה נראה כמו כל ריצוף אחר . עצה ידידותית - רדו מהקרמה יש גרניט פורצלן שנראה דומה , זה הרבה יותר פרקטי . לכו על לפטו שזה חצי מבריק . בדגמים היקרים יותר יש מבחר עצום של אריחים מהממים .

isi5

New member
לנו היה קרמה בבית הקודם

ובמקרה , בטעות , נפלה לי מהיד צנצנת של מלפפונים חמוצים על הרצפה . ובזה נגמר . שבילי התנפצות הצנצנת והחומצה שלה - זוועה . מזל שזה היה מייד ליד המקרר ולא באמצע הסלון . אילו היו גרים בבית הזה , ומגדלים בו ילדים , הקרמה היה ניראה כמו חברון רע . לא הייתי שמה פלטות כאלה שוב . וגם ...זה כבר ניראה כמו בית מלון הנסיכה באילת .

isi5

New member
לא היה צורך

הפלטה באה כ"כ שקופה כמו מים , אולי אחרי כמה שנים היינו עושים ... אילולא הינו נשארים בבית ההוא .

isi5

New member
ואגב ...

אז לא ריצפום באבן סומסום אלא בחול ים . לדעתי באמת ביזבוז מכל הכיוונים . הריצוף עצמו . והרצון שלו לרצף מלמטה . זו דעתי .

מה שבטוח שהרצף שלך לא מתאים לעבודה הזו

אז אם יש התעקשות על קרמה , לקחת רצף אחר . אם אין התעקשות על קרמה , לרדד מזה ומהר .

למעלה