ריצה

איפה יש?

אני משער שאתה מתכוון למסלול מאחורי בי"ס ביאליק.. או עלומים מסלולים באמת מצויינים.. איזה מסלול יש לך להציע?

Nut420

New member
..

מה זה חולי, ממש חול, דיונות ? איפה זה בכל מקרה ?

Nut420

New member
ריצה

מאחר וברצוני להתחיל לעשות ריצה כדי לשפר את הסיבולת רציתי לשאול מה עדיף, ריצה על הליכון בחדר כושר ממוזג שיש שאומרים שזה לא טוב כי זה קל יותר, או ריצה על המדרכה שזה בעיה כי אין הרבה מקום לאן לרוץ וגם יש את הגזים הרעילים שנפלטים מהמכוניות שנכנסים ישר לריאות שלי, אז מה לדעתכם עדיף ? ואשמח לשמוע גם הצעות אחרות, אולי מישהו מכיר מקום טוב לרוץ בו בפ"ת ?

flecktor

New member
איפה לרוץ

תשמע לדעתי המקום הכי טוב לרוץ בו בארץ זה בחרמון, למה? כי ככול שאתה עולה גבוה יותר כך האוויר יותר דליל והכושר מתפתח יותר טוב, לדוגמה הרצים הטובים בעולם באים מניגרה מדינה שכולה 1000 מטר מעל פני הקרקע. אני אישית חושב שלרוץ על מכשיר זה פחות קל מבפחינה פיזית אבל! יותר בריא כי אפ אתה רץ במסלול רצים את גורם נזק ישיר ומידי לבירכיים שלך ההליכון יש בו בולמי זעזויים וקצת יותר רך , לכן עדיף הליכון אבל אישית אני ממליץ לך מדי פעם ללכת לחוף ביום שבת כדי לרוץ על החול שספוג מים כי הוא בולם זעזויים הכי טוב וגם לא גורם לנקעים כמו חול רגיל(שזה למה עדיף לא חול רגיל) בכל מקרה מה שתבחר באמת עדיף לא לרוץ על מדרכה עקב הפיח כמו שאמרתה וקשה לשמור על קצב אחיד(למרות שזה סוג של אתגר) ויש נזק לבירכיים כי בדרך כלל רחובות לא ישירים ואתה לא רוצה לרוץ ביותר מידי שיפויים (עוד יתרון למכונות ריצה) . זה כל מה שאני יודע חושב ומכיר על ריצה אני מקווה שעזרתי לך , הכי חשוב שמור על גב והברכים שלך. תהנה ובהצלחה.

למעלה