ריפלוקס

• פותח הנושא aduda
  • פורסם בתאריך

aduda

New member
ריפלוקס

מה ידוע על תופעת הריפלוקס בפגים יש טיפול - עזרה? תודה למשיבים -לסבתא של מעיין, נולדה בשבוע 26 620גר´ היום 2.000ק"ג עם ריפלוקס וברדיקרדיות

maloren

New member
לנו

לאיה יש את תופעת הריפלקס. פשוט מאוד - אנחנו אוכלים אינפמיל איי אר (אנטי ריפלוקס) שמתמצק בקיבה ומונע בכך אל עלייתו למעלה. מלבד זאת - הרבה על הידיים אחרי כל האכלה, רצוי גם מזרון עם שיפוע של כ-10 מעלות, ולחכות. ברדיקרדיות "חווינו" רק בבית החולים, אז רצוי שמישהו אחר יענה על זה. איה נולדה שבוע 25 וחמישה ימים במשקל 845- והיום היא בת 3 וחצי חודשים כרונולוגי ושוקלת מעל 3 קילו (מחר נידע בדיוק) בהצלחה!

אם ענין הריפלוקס חמור יש תרופה

שלוקחים עם האוכל. שכחתי את שמה אבל בטח המליצו לכם עליה בבית החולים.

קרנושה

New member
אכן פריפולסיד

שם התרופה שנותנים כשיש ריפלוקס... ביתי ליהיא סבלה מזה ממושכות על אף שאכלה אינפמיל AR לפני מתן התרופה יש צורך בבדיקות מרובות ומגוונות ובמעקב... התרופה פעילה מאוד בארה"ב וניתנת בקלות....אצלנו בארץ יש הרבה שמתנגדים לה. לנו היא עזרה כנס מאלוהים-לא האמנתי כבר שזה אפשרי שליהיא תאכל ארוחה שלמה ושהיא תשאר בקיבתה הקטנה! אגב: אני קרן אמא למתי, ליהיא וליאור כיום בני שנה ו10 חודשים! נולדו בסוף שבוע 27 840-900 גרם כל אחד! הרבה בריאות סבתא יקרה! ושנה טובה!

shirar1

New member
התרופות שאני מכירה לריפלוקס הן

זאנטאק ופראמין.

עוד לגבי ריפלוקס

גם אנחנו סבלנו מריפלוקס במשך תקופה ארוכה... החדשות הטובות הן שזה עובר כשמתחילים מוצקים. ועד אז, יש כל מיני גישות ושיטות שאפשר לנסות (אני הנקתי את מיה, ולכן לא נתתי אינפמיל AR, וגם תרופות היה לנו קשה להוסיף) ובהחלט עוזרות: * לחלק כל ארוחה לכמה מנות קטנות עם הפסקות של חמש דקות ביניהן. * להאכיל מהפיטמה הכי איטית שאפשר * להחזיק את התינוקת זקוף ככל האפשר בזמן האכלה ולנסות לא לטלטל מיד אחרי ההאכלה (בספר אחד ראיתי המלצה להאכיל בכיסא בטיחות של אוטו במצב הכי זקוף שלו, ולהשאיר את התינוק שם כמה דקות אחרי האוכל) * לעשות הרבה הפסקות גרפסים במהלך האוכל (5-6 הפסקות) * במקום להשכיב אחרי האוכל כשהיא כבר ישנה, לתת לה לישון עלייך כשהיא זקופה עם ראש על הכתף שלך. * מגיל שלושה חודשים (גיל אמיתי, לא מתוקן) אפשר להוסיף דייסת קורנפלור או אורז על מנת להסמיך (אני הוספתי את זה לחלב אם שאוב שניתן מבקבוק, כי ההקאות היו קורות כמעט תמיד אחרי ארוחת בקבוק).

למעלה