ריפלוקס: מי, מה, איך?

ריפלוקס: מי, מה, איך?

אני חדשה בעולם הריפלוקס - למרות שעכשיו נופלים לי הרבה אסימונים שמצביעים על כך שגם ליערה היה ריפלוקס למרות שאף פעם לא היתה לה דיאגנוזה רשמית. כמה שאלות לקראת סוף היום: לפגים עם ריפלוקס נותנים אנפמיל AR? או נאושור+קורנפלור? הדיאטנית אומרת נאושור עם קורנפלור, בגלל הויטמינים והמינרלים שבנאושור. הרופאים בטיפול נמרץ בעד אנפמיל כי היא יותר סמיך. גביסקון - מי משתמש? זה עוזר? פרפולסיד - הבנתי שיכול לגרום גם לבעיות בלב, האם שווה בכלל להתחיל עם התרופה הזו? איך התבטא הריפלוקס אצל הגוזלים שלכם? איך גיליתם אותו? והעיקר, מתי הוא סוף סוף עובר?

קרן משם

New member
אינה, כמה תשובות לכמה שאלות...

ליהיא סבלה מריפלוקס ולהן כמה תשובות מנסיוננו: אני לא יודעת איזה מזון מעודכן ממליצים היום לריפלוקס אנחנו גדלנו על אינפמיל AR שעשה עבודתו נאמנה!! ליהיא אהבה את זה וזה עשה בה פלאים! לא מכירה את הגביסון! את הפריפולסיד מכירה מאוד מקרוב! אכן עשינו א,ק,ג ושאר ירקות לפני שהתחלנו....התחלנו במינונים ממש גדולים ולעיתים תכופות וביום השני שליהיא קיבלה את הפריפולסיד קרה ה-נס! יותר לא זכרנו שיש לנו ילדה שיודעת להקיא בבית עם כל CC של אוכל! לאט לאט במשך הזמן התחלנו להוריד מינונים...עד שהכמות פריפולסיד שהיא קיבלה באמת לא היתה יותר משמעותית ואז קיבלנו הוראה להפסיק! אנחנו בני שנתיים וחצי ואני מתקשה לומר כמה זה אחרינו (ואם בכלל) כי לעיתים (לרוב כשהיא משתעלת) היא שואגת להזכיר לי את הימים ההם (אבל רק היא!)! אני חייבת לציין שהוקסמתי מההשפעה של האינפמיל AR בשילוב עם הפריפולסיד...בנו זה עשה פלאים .....אני לא יודעת אך חיינו קודם לפני זה! (את הריפלוקס אצלנו גילו מאוחר!) מאחלת לאלה שתרגיש טוב מעל לכל כי הם ממש סובלים מהריפלוקס הזה!! ולך מאחלת כוחות לעבור את הזמן הקשה הזה!

יש המון דרגות של רפלוקס

לאיה היתה דרגה די נמוכה. נתנו לה אינפמיל וזה הספיק, לא היינו צריכים תרופות. יש פה אחרים שהיו צריכים תרופות, הם בטח יודעים יותר....

shirar1

New member
אינה - שמחתי לשמוע את העדכונים ממך

את גם נשמעת הרבה יותר מעודדת, עכשיו כשיודעים מה הבעיה. אין לי עצות בנושא הריפלוקס כי לילדים לא היה. מתי נראה לך שתשתחררו הביתה? אם את צריכה איזשהו סוג של עזרה עם יערה, רק תגידי. חיבוק חזק לכולכם, שירה.

../images/Emo65.gifמאור השתחרר מהפגיה עם

פרפולסיד במינון נמוך ולא לתקופה ארוכה. ( לא ידעתי שזה יכול לגרום לבעיות בלב ) לגבי האוכל הוא קיבל איזומיל+קורנפלור. מקווה לבשורות שמחות ממכם בקרוב גלי כל שנבקש לו יהי...

קרן פ

New member
בן אובחן עם ריפלוקס , שהתבטא

בפליטות מרובות וגדולות, גם שעתיים אחרי הארוחה. הפתרון היה להסמיך לו את הנאושור עם קורנפלור, וזה עזר חלקית בלבד - עד היום הוא פולט, אבל בכמויות קטנות יותר. תרגישו טוב, קרן

למעלה