ריפוי

ריפוי

נמצאת כעת בצפון והסט רונים שלי נשאר בדרום (במודיעין..). כשעשיתי לחברה טיפול מפנק.. הוספתי שני רונים רשמתי על חלוק נחל בטוש לא מחיק.. הרגשתי שזה "בטח" יעבוד אבל האם זה שהחלוקים בגודל שונה אמור להשפיע? הצפון כרגיל...מקסים * תכננו לחזור היום והארחנו מפאת הכיף פה בשלווה ובין חברים שאוהבים.

איזה יופי לאונרדו../images/Emo24.gif

יש לך חברים בצפון? לי יש אחות במודיעין... ואני מהצפון.. העיקר שנהניתם חג-שמח באהבה אריאלה

ואת יודעת מה שמרגיש לי../images/Emo9.gif

שמה שעשית מהאינטואיציה עם סמלי הרונים , היה נכון למי שטיפלת בו.. עומר תתקן אותי אם אני טועה . כך אומרת לי תחושת הבטן.

../images/Emo23.gifאהה..ממש אוהבת בגליל

גרתי 4 שנים יש לי בית שקניתי ומשכירה שם מה ש(לשימחתי) מכתיב פעם ב.. לקפוץ כן - הרונים היו מדוייקים - ושסיפרתי לחברתי מדוע בחרתי פהו ובאקרנה היא הזדהתה עמם.. לגבי הפיסיות של הרונים המאולתרים קצת לא הרגשתי ביטחון.. חזרנו אתמול בערב והיה מקסים.. גם בהופעות ששמענו, גם בטיול בכזיב,גם בתפן (גיתה) ובעיקר עם החברים המקסימים שלנו, שיהיו הרבה ימים שכאלה.. בע"ה..
* מעלות-מודיעין : אולי יש קשר סמוי בין עיר המכבים והרי הגליל...?

אריאלה אינטואיציה

= מסר מלבך=תקשור שזה המסר הכי חזק כשהתחיל לי התהליך הרוחני - לפני שנה + באופן רישמי, (אם כי החל לפני 10 באופן לא רישמי, רק שלא ממש הבנתי..) הדבר - אחד הדברים הראשונים שלמדו אותי זה לא להתעלם ממסרים פנימיים וממחשבות קצרות שנהגתי לכנות אינטואיציה, כי הן תמיד מה זה מדוייקות. םתם דוגמא: כשנסענו בפעם קודמת לחברים האלה בצפון קול פנימי אמר לי "תקחי שמיכות" (..יש לי בן ובעל ושניהם אסטמתיים) התקשרתי לחברה ושאלתי אם יש לה שמיכות והיא אמרה מלאן.. אז התעלמתי מהקול /מהכל- לחברתי יש המון שמיכות פוך נוצות וצמר והם צריכים סינטטיים... מאז אני מאזינה למסרים קצרים שנהגתי לכנות אינטואיציה, מה גם שאני כבר יודעת שסבתי ז"ל שהיתה בלבוסטה נפלאה ואשה רצינית (וגם בהיפוך..) ואני שמחה להאזין לעצותיה תקשור= נשימה ואת לא צריכה נרות וקטורת כדי לתקשר את יקירתי כבר בתדר..
! (הצעה שלי היא לא לצטט דברים מהקורס אלא להאזין ללב) "האזיני ללבך שם תמצאיני" (ציטוט מתוך מסר השכינה) סבתי מחייכת ונאודין (המכונה גם טור), מוסר ד"ש חם
!!! אריאלה אני מקווה שתקבלי זאת מהמקום הפשוט שנסיתי למסור גם בעולם אמצעי אנחנו מתקשרים למעשה - ואנשים הן חיות שצריכות חברה הרי.. ותודה לך על זיו פנייך

מקסים...

לר ניראה לי שחלוקים בגודל שונה פוגעים באיכות - אולי אפילו ההיפך. זה הטבע, בטבע אין שני דברים אותו דבר, הרי... אני חושבת שזה מקסים, שעשית ככה... יכולת גם לצייר את הרונים ישר על הגוף שלה... מה את אומרת על זה?

אווה...

ברור, את לוקחת את זה לכיוון של אמנות... מקסים בעיניי... אני דיברתי על הילינג. אני בטוחה שרוןמאסטרים עושים את זה. אבל אף פעם לא בקטע אמנותי. אני בטוחה שיש לך כבר ויז'ן חבל על הזמן... אל תתני לי להכניס עכשיו מילים חדשות לוויז'ן הזה... לכי על זה, וצ'לחי תמונות לפורום, מה?

למעלה