ריפוי סכוס בברכיים

assafwo

New member
ריפוי סכוס בברכיים

היי. איך משחזרים סכוס בבירכיים? יש תרופות? תודה אסף.

אסף

אני לא מכירה הצלחות בשיחזור סחוס , ישנם הצלחות בלעצור את השחיקה - אבל שיחזור של סחוס לא הינו בעיתי. הרבה בריאות יעל

ברכיים

ממליץ לנסות על טיפול משולב של תנועה (אולי טאי-צ´י) ומיצוי של שורש קומפרי. לבירורים נוספים אנא פנה אלי בדואר אלקטרוני

שלום אםף

עד עכשיו הטיפול הכי יעיל לברכיים היה שימוש בשני חומצות - GLUCOSAMIN ו-HONDROITIN. עכשיו יש מוצר חדש שמופק מעצמות של דג סלמון ועוזר לחיזוק העצם ולשימור הסחוס. לגבי זה שלבנות סחוס מחדש עוד לא שמעתי שמוצר כלשהו מסודל לזה אם אתה רוצה פרטים נוספים תכתוב לי לדואר אלקטרוני [email protected]

assafwo

New member
נורא מוזר שלא שמעתם על בניית סכוס!

שלום. קניתי גלופלקס של NUTRELIFE. על הברושור שבא עם הקופסא של הגלופלקס היה כתוב שהוא בונה סכוס. גם הרוקח אמר כך. וגם המדריכים בחדר כושר שלי דיווחו על מקרים של בניית סכוס בעזרת התרופה הזאת. נורא מוזר שכולם כאן לא שמעו על תופעה של בניית סכוס! אסף

לדעתי יש כאן אי הבנה כלשהי...

כל התרופות והטיפולים בבעיות סחוס יעילים לשיקום הסחוס התגובה של: "לא שמענו על בניית סחוס" מתייחסת למצב בו הסחוס "גמור" ואין בסיס לתרופה לעבוד עליו. השאלה שנשאלת כאן היא: מה מצב הסחוס שלך? אם הוא נשחק, יש לו סיכוי אם הוא קרוע לגמרי ולא ממש קיים שום דבר לא יחזיר אותו. יש בגוף רקמות שמשתקמות מהר: עור, עצמות יש רקמות שלא משתקמות בכלל: תאי מוח, למשל ויש רקמות שיש להן יכולת חלקית להשתקם סחוס הוא כזאת רקמה. צריכים תנאים טובים מאוד כדי לשקם אותו. אני ממליצה שלפני שתוציא אלפי שקלים, תוודא שהסחוס אכן במצב סביר לשיקום. בהצלחה והמון בריאות

כמו שאמרו

כאן רובם ואני מסכים איתם. מוצר הזה יכול לשמר סחוס הוא יכול לשקם סחוס קיים אבל לא מסוגל לבנות סחוס מחדש

למעלה