ריפוי מסרטן

בובי

New member
ריפוי מסרטן

לאחרונה אני נפגש לצערי ביותר ויותר מקרים של אנשים צעירים החולים בסרטן רציתי לשאול האם אתם מכירים מישהו שהתרפא מסרטן רצוי לא בכימו והקרנות ואם כן מה הוא עשה ודרך אגב יש איזשהו מחקר המראה מהם הסיבות העיקריות לסרטן ? אני חושב על זה שלפחות מהמקרים המועטים שאני מכיר זה אנשים שאוכלים את עצמם מבפנים. תודה ושנה טובה ובשורות טובות

אני עשיתי זאת דוד ואני מכירה אחרות

אבל כל הנושא של סרטן הוא מאד רגיש ומאד ייחודי. מההיבט הרוחני-אוניברסלי שאין לו כל קשר לבריאות פזיולוגית מדעית הרי הסרטן הוא היבט האומר כי האדם מבזבז את הזמן של היקום ולא מצליח בגוף אחד לפעול למימוש היעוד ולכן מתחילים לפתח גוף נוסף בהתאם לאיבר שהתקיעות נמצאת בו יותר מכל. לכן כשאני קיבלתי סרטן עור המשמעות שלו היתה שאני אינני קמה ועושה את שעלי לעשות. החלטתי והקדשתי עצמי להגשמת היעוד ואז נפתחה לי הנחייה פנימית של זיכרון חיים ושימוש בגבישים ייחודיים בלמוריה וכן כיצד להיעזר במדיטציה, הדמיה בצבע ותכנות מחדש של המוח. כל זה מתאים לי ולא מתאים בהכרח לאדם אחר. יש כמובן כמה דברים שיכלו ברמה הפזיולוגית לעודד מצב של בריאות יחסית אך כשאתה פוגש את האנשים הלוקים במחלה זה כבר לאחר שהתהליך התחיל ולא 'רפואה מונעת'. שנה טובה חתימה טובה ושבת שלום

בובי

New member
כיצד ניתן לעזור לאנשים שהם חולים ?

ולא מבחינה רפואית טהורה .

סליחה בובי אבל

אם אינך יודע דרכים מקצועיות לעזור לחולי סרטן אני חושבת שעדיף לך להגיד 'אינני מומחה בתחום ספציפי זה' ולהניח לאנשים למצוא מי שיוכל לעזור להם. תרופות סבתא וכדומה אינן מתאימות למצבים של סרטן. לכל אחד מאיתנו אי אלו דברים שאיננו יכולים לטפל בהם - זו לא חולשה מקצועית אלא עובדה מקצועית. חשוב לדעת לקבל זאת או שתתחיל ללמוד את התחומים שבהם אתה מעוניין להתמחות. נושא הסרטן דורש התמקצעות גם בתחום הרפואה המשלימה. העבודה היא עבודה של/המערבת גוף רגש ומנטליות בו בזמן. שבת שלום, חג שמח, שנה טובה וחתימה טובה

בובי

New member
אני יודע את העובדה הזו

וזו לא הכוונה כמובן. אני מכיר שכנה שהיא במצב די רע והיא כעת שוכנת במעון שניתן לכנותו "סוף הדרך" ובו אנשים פשוט ממתינים לסיום חיהם זה מאוד מעציב אותי וחשתי שאני יכול לתרום מעט לפחות מהבחינה המורלית ולהראות לאנשים שיש תקווה ויש אנשים שיצאו מהמחלה בצורות שונות שבת שלום ושנה טובה יותר

במקרה כזה

לאורה סומא יש 'בשם טבעי', מיצוי של 49 סוגים שונים של שמנים ארומטים, צמחי מרפא ותבלין, לשימוש חיצוני. הוא נועד לעזור לאנשים עם מחלות קשות כדי: לקבל אנרגיית חיות וריפוי אנרגטית והיה והם אמורים להישאר בחיים או שהוא עוזר להם לעבור בשלווה לעולם האחר, אם הם אמורים לסיים את חייהם. שבת שלום, חג שמח, שנה טובה וחתימה טובה

freearth10

New member
למה כוונתך אמורים להישאר בחיים?

האם הכל מלמעלה ואין לאדם שום יכולת להשפיע? אז בשביל מה בכלל ללכת לרופא או למטפל?

אויר2אש1

New member
!

הרשתי לעצמי לשלוח לך משהו במייל שהיה לי במחשב אני יודע 30 עמוד אבל חשוב

אפשר גם? סיקרנת אותי...../images/Emo13.gif

אם זה מתחת ל-250 KB, אפשר להעלות לפורום, שכולם ילמדו.

אויר2אש1

New member
סיפור !

אחרי בירורים קטנים... אפשרי היה לפרסם - שימו לב לפיסקה האחרונה בדף האחרון (ויתור סודיות לדעתי) עכשיו רק שהכול יהיה בסדר והקובץ יעלה... אני מקווא שלא ימחקו אותו בטענה לפירסומת...

freearth10

New member
בראיית האדם כשלם

כל הבעיות שמופיעות רוצות להתריע על משהו. פתרון של הבעיה הספציפית הרבה פעמים מכניס את הבעיה רק יותר פנימה ולכן עבודה על הבעיות האמיתיות של האדם שגרמו להופעת הסימפטום הם חשובים בדיוק כמו הטיפול המקומי ומבחינתי אפילו הרבה יותר.

אדומה2

New member
לא נוח לי- וגם תשובה חלקית לבובי

גם אסתיה וגם בובי כותבים על אפשרויות לסיבות מחלת הסרטן. אף פעם לא נוח לי עם ההכללות הללו, יכול להיות שזה נכון לאנשים שאתם פוגשים או לפי ניסיונכם האישי, אבל לא כל אדם שיש לו סרטן הוא אדם המבזבז את הזמן של היקום. ומה קורה גם אם האדם שמגיע עם סרטן לא מאמין בדברים הללו? אז אי אפשר לטפל בו? לא יודעת, לא נוח לי עם זה בכלל, ואני גם לא בטוחה עד כמה זה מדבר לכל אדם. בובי- אני לא מכירה מישהו שהחלים מסרטן ללא עזרת כימותרפיה ו/או הקרנות. אבל גם נשאלת השאלה איזה סוג סרטן זה. ויכול להיות שמה טוב לאחד לא יהיה נכון לשני. זה קצת בעייתי השאלה הזו בעיניי. אני יודעת לומר לך שהשילוב בין רפואה מערבית וסינית עושה דברים נפלאים, בעיקר ברמת שמירת תופעות הלוואי למינימום האפשרי, אני מכירה למשל אדם שחולה בסרטן, עושה כימותרפיה ולוקח צמחי מרפא סיניים שנתן לו המטפל שמתמחה בסרטן ועושה גם מחקרים בסרטן- ברפואה סינית- והתופעת לוואי היחידה שיש לו זה עייפות. יש דברים שאין הרבה מה לעשות מולם- כמו למשל פגיעה במח העצם, ואז יש פגיעה בכל תמונת הדם האדומה. יעל

מיראבלה

New member
קראתי כמה ספרים

של אנשים שהצליחו לרפא את עצמם מסרטן בעזרת רפואה משלימה. כדי לדעת מה בדיוק עשו צריך לקרוא את הספרים. אחת מהן היא שרה חמו והנה קישור לאתר שלה (לא מכירה אותה באופן אישי, רק את הספר) ממה שהבנתי בספרים שקראתי באמת אכילה מבפנים היא סיבה אפשרית לסרטן

ספרים וחיסונים

לכל מי שמתענין בריפוי סרטן או בהתמודדות עם המחלה הספר-"אהבה רפואה וניסים" מאת ברני סיגל, הוא ספר חובה! נותן הרבה תובנות וגם אופטימיות. ממליצה בחום. ולשאלה למה אנשים רבים כ"כ חולים במחלה קשה כ"כ בגיל צעיר כ"כ יש תשובה חלקית בנושא החיסונים. שמעתי הרצאה של קית אלכסנדר שאמר שהחיסונים לא מאפשרים לגוף ליצר נוגדנים למחלות הילדות בגיל צעיר, נוגדנים אלה היו יכולים להיות יעילים למניעה של מחלות קשות (לא רק סרטן) בגיל המבוגר. מפאת החג לא חיפשתי קישורים למאמרים - מבטיחה לעשות זאת כשיהיה זמן. שנה טובה ובריאות עירית

bestofhealth

New member
לכל משתתפי ומשתתפות הפורום...

שנה טובה ובריאה לכלנו
מ- גובי - יעוץ והכוונה באונקולוגיה טבעית

סיבות לסרטן

הנושא עלה כאן כמה פעמים, לא זכור לי שהגענו לאיזו תשובה מוסכמת, או אפילו תשובה ברורה (X+Y=סרטן) לא מוסכמת. החרדים קוראים לו "שטן עם 'ר'", המורה שלי קורא לו "הדג". יצא לי לטפל בכמה אנשים שבין השאר סבלו מסרטן. כולם קיבלו/מקבלים במקביל גם טיפולים מערביים, כולם חיים (אבל בחלק אני כבר לא מטפל, לכן לשון עבר). מסכים לגבי זה שלפחות חלק מהמקרים זה אנשים שאוכלים את עצמם מבפנים, אבל אני מכיר גם אחרים - ולכן מסכים עם אדומה, התחום הזה גדול מדי בשביל לעשות הכללות, ובסופו של דבר כל מטפל צריך לעשות דיאגנוזה ולטפל לפי השיטה בה הוא מתמחה - רפואה סינית, הומיאופתיה, מה שלא יהיה. מההתרשמות שלי במקרים בהם טיפלתי, הדבר העיקרי שהטיפולים שלי נתנו למטופלים היה אנרגיה - מרץ להמשיך לתפקד. היתה גם הקלה בכאבים וכו', אבל הדבר העיקרי היה מרץ. כשמקבלים כימו, מרץ זה הרבה.

למעלה