"ריפוי" מולד

mosesjesus

New member
"ריפוי" מולד

למה אנשים חושבים שהם זקוקים ל"ריפוי"?
ההנחה שאנחנו מקולקלים/צריכים תיקון היא נלעגת בעיניי.

smile2life

New member
אמנם איני "מנהלת הפורום" או מבין בריפוי המולד

אבל איך אתה מצפה שיענו לך כאשר אתה בא ומתקיף מראש? לא כל האנשים כאן הם כמוני ומחפשים במי להכנס ואת מי לתקוף בכל רגע נתון - רוצה אלימות מילולית אני מפציר בך להפנות אותה אליי. ומבקש ממך בכל לשון של בקשה, שלא לתקוף את נועה.

כשאתה כותב שני משפטים ומסיים אותם במילה נלעגת - זו הפגנת זלזול!!!! וככזה אינך ראוי לתגובה אמיתית ומסבירה, נמק את טענתך, והראה למי שאמור לענות לך כי אתה באמת ובתמים מבקש תשובה ולא סתם להתנצח - אם אתץה מחפש התנצחויות אנא פנה אליי!!! אני יכול לספק לך כאלה ללא הפסקה.

'ריפוי' מולד

אדם שחלה זקוק לריפוי.
אדם חולה אינו אדם 'מקולקל' שזקוק ל'תיקון'
אלא אדם בעל מערכת חיסונית חלשה, הזקוק לחיזוק וריפוי.

ואגב, ללעוג לאחר גם אם טועה לא מביא ריפוי.

הרשה לי ללגלג מעט:

לג לג לג לג לג לג !!!!!!!!! בעומר עוד מעט
למה לא הגבת לי בפייסבוק ולא אישרת לי חברות אדון אוריאל הנכבד....אני שלמד אצל העצבנית ששלחה לי אנרגיה שלילית מרחוק
בפברואר השנה כי עיצבנתי אותה בטעות...

נ.ב.
אל תכתוב את שמה המפורש כי היא עושה חיפוש גוגל ועלולה לקרוא ולחשוב בטעות שמישהו טען שהוא הבן שלה...
כן, כן זה אני....

smile2life

New member
אורח יקר

אכן אוטוטו לג בעומר (למעשה היום אנחנו סופרים 24 ימים לעומר) . ואני מאחל לך את כל הטוב שבעולם, יותר טוב ממה שחווית כל חייך. כנראה שאיזשהו חלק בך לא קיבל מספיק טוב ואהבה - במידה ואוכל - אשתדל לפצות אותך על כך.מגיע לך בתור בן אדם ובתור מי שמחפש עוצמות רייקי.

הסרתי אותה מזמן כי לא הגבת תקופה ארוכה

זה כבר לא אקטואלי
ביקשתי ממך ליצור קשר בפייסבוק עם מאסטרית שחסמה אותי בפייסבוק לאחר שעזרתי לך במשהו...אך לא הצלחתי לארגן לך את השושלת כי היא עצמה טועה לגביי היותה חמישית(היא שביעית מאוסואי אך חמישית מטקטה)
לא משנה.

mikilk

Active member
האם בעיניך אנחנו מושלמים?

חיינו מושלמים ללא כאב, צער וחולי?
האם מחלה היא קלקול הנדרש לתיקון, או לתפיסתך אנחנו פשוט חייבים להשלים עם מצבינו הפיזי והנפשי (שיכול לעיתים להיות מאוד מצער) ולא לשאוף לשיפור?
אף אחד כאן, פרט אליך... לא הגדיר את מצב האדם כמקולקל ואת הרייקי כפעולה מתקנת...

למעלה