ריפוי דלקות

Elwe7

New member
ריפוי דלקות

איזה שמן מומלץ למטרת ריפוי דלקת בעזרת עיסוי?

0 אור 0

New member
כמעט כל השמנים האתריים מסייעים

לריפוי דלקות, וכן לחלק מהשמנים הנושאים (זית, שומשום) יש השפעה משל עצמם בנושא זה. התאמת השמנים תיעשה לא רק על פי סוג הדלקת, ומיקומה , אלא גם על פי שאר התכונות/בעיות של המטופל.

אני לא חושב שאת צודקת

לא כל השמנים ואפילו לא רובם מרפאים דלקות, אמנם לא חסר שמנים שיטפלו בדלקת אבל בהחלט לא כולם. אני אישית לא בטוח שהייתי מטפל בעיסוי במידה והייתה דלקת. באיזו דלקת מדובר?

Elwe7

New member
שין ספלינט

"דלקת קרום השוקה הקדמית". זו דלקת שנוצרת עקב עומס יתר (אימונים בעצימות גבוהה מדי) על הגיד והרקמה הצמודה לעצם השוקה, והיא השלב המטרים של שברי הליכה (שברי מאמץ). הרעיון היה לעסות את השוקה הקדמית, עם דגש על אחורי העצם וצידיה. יש המלצות?

0 אור 0

New member
הדגש החשוב בתשובתי הוא לא על כמה

סוגי שמנים יש שמסייעים לדלקת (אפילו אם לא כולם, אז מהמותן אפשר לשלוף לא מעטים בכלל), אלא על כך שלא כל שמן מתאים לכל אחד, ולכן חשובה ההתאמה האישית - לא רק לסוג הדלקת אלא לשאר הבעיות שיש לאותו אדם.

דלקות

ממה שאני זוכר, שמן פלפל. אבל ישנה חשיבות גם לסוג הדלקת, הגורם והאיבר המודלק. מבחינת הטיפול צריך לבדוק גם את התזונה, ולשקול גם תוספים (או שיפור התזונה).

כמו שאמרה אור

שאלה כזו היא כללית מידי ולא יהיה מקצועי לענות עליה ככה באינטרנט. אתה צריך ללכת למישהו שמטפל בשמנים, שיאבחן את סוג הדלקת, שיציע איזה סוג עיסוי מומלץ. הדוגמא הכי בסיסית היא דלקת קרה לעומת דלקת חמה. אם תשתמש בשמן שהוא מעולה לדלקת קרה על דלקת חמה אתה עלול להחמיר את המצב.

למעלה