ריפוי בזמן שינה

t3h d00d

New member
ריפוי בזמן שינה

שמעו, השחקנים מתלוננים שלרפות 2 נק"פ לדרגה + con זה מאד קצת והם מוצאים דרכים לפגוע בעצמם כל הזמן.. מה לעשות? איך אתה עושים את זה אצלכם?

BluePrint

New member
ריפוי בתעסוקה.

השחקנים מוצאים דרכים לפגוע בעצמם, ועוד מעיזים להתלונן שהם לא מתרפאים מספיק מהר?! אני בטוח שאף אחד מהם לא התלונן שהוא לא מתרפא מספיק מהר, לאחר ששבר יד או רגל. מי שחשוב לו להיות בריא ושלם, שומר על עצמו. ומי שחושב שהמציאות תתעוות לצרכיו, רק בגלל שהוא מכיר אישית את אלוהים... is in for a painful shock.

JuffoWup

New member
שיטת הריפוי במו"ד מגוחכת

תראו לי את הבן אדם הכי בריא בעולם שמבריא מחתך של חרב בתוך יומיים. לחתך מנייר לוקח יום לפני שהוא לגמרי מפסיק להציק, שלא לדבר על חתך.

yossig13

New member
זה בגלל...

זה בגלל שמבוכים ודרקונים היא לא שיטה ריאליסטית. השיטה יוצרת לרוב קמפיינים ארוכים, ולכן היא לא רוצה שהשחקנים ימותו (מן הסתם). ולגבי השחקנים - תשמע, אני מבין את מה שהם אומרים, אבל "גדולים וחכמים" ממני, הסבירו לך כבר את התשובה. יוסי

DDN

New member
אני מחזק את עמיתי המלומדים.

הדמויות של השחקנים שלך צריכות או להיזהר יותר, או למצוא ריפוי קסום. אם הם יתחילו להתייחס לדמויות שלהם בתור משהו שצריך לשמור עליו, בידיעה שאתה כשה"מ לא תעשה להם הנחות עם הריפוי לדעתי זה ישפר את המשחק שלהם.

מירטל

New member
ריפוי של נקודת פגיעה אצלינו

לוקח שבוע, בהנחה כמובן, שמדובר רק בנקודות פגיעה אבודות ולא בפגיעה קריטית, שאז לוקח כמה זמן להירפא ממנה. כמובן, כל זה נכוך בתנאי שהדמויות מטופלות ונחות כמו שצריך ( לא, שינה בתנאי שדה ורכיבה ביום היא לא מנוחה כמו שצריך).

משהו מסט"ב

יש שדים עם היכולת החביבה SUTURE, שמאפשרת להם "לתפור" פצעים (ריפוי ברמה זהה למס' נקודות הקסם שהשקעת ביכולת הזו) - אפשר לכבול שד כזה לחפץ ואז לקבל, למשל, פגיון ש"תופר" פצעים כשמעבירים אותו עליהם. אלא מה, כל פצע שנסגר באמצעי שכזה, מותיר צלקת ברורה שנגועה בתוהו - אולי יש לה צבע מוזר, אולי מטפטף ממנה משהו דביק, או נודף ממנה ריח שקדים, או שמבצבצות ממנה בליטות מוזרות שמידי פעם מעלות עשן, וכו'.

Break Dance BoY

New member
לפי מה שנאי יודע...

יש כמה סוגים של ריפוי: 1) קסם של כוהן. 2) שינה, כל 8 שעות שאתה יושן אתה מתקפא ב- 1 HP לדרגה! ואם משהו מיומד שיש לו HEAL ב- SKIIL מתפל בך ומצליך בזה ( DC 15 אם אני לא טועה!) אז זה 2 HP לדרגה. יש עוד, קרא בספר לשחקן! עמ 145 תחת הכותרת HEALING (בגירסה 3.5)

למעלה