ריפוד מושב

hananlv

New member
הכי פשוט לקנות כיסוי איכותי

למשל של SEAT ולצפות...

enigo

New member
מחליפים כיסוי.

החלפתי אצל רפד שיושב ברחוב בו ישבו אופרואד עד לפני שנה. עלה לי 100 ש"ח, והבנתי שזה המחיר המקובל. עשה עבודה יפה וטובה. חומר טוב. לא דהה לי מאז (שנתיים) ולא נקרע (אם כי האופנוע היה מושבת חלק מהזמן). באותה הזדמנות גם הוסיף לי קצת ריפוד. שווה כל שקל, במיוחד לקראת החורף, אז הכיסא הקרוע יורק עליך שאריות גשם דרך הקרעים גם אם יבש כבר שבוע
.

המטיייל

New member
הכי טוב, צ´מע לי...

לעניות דעתי, עלות כיסוי תחליפי יעלה לך כמה עשרות שקלים עד מאות שקלים בודדים. הצעתי: לך עשה ריפוד חדש אצל רפד. אתה רוצה כתובת, גם את זה אתן לך. אני תיקנתי ריפוד ג-מ-ו-ר עם שני צבעים (dr650dakar) ועלה לי 300 ש"ח אחרי שהבן קילל שפתח עסק בכלל. להערכתי לא יקח ממך יותר מ- 150 ש"ח ועבור תיקון אף פחות

MexMex

New member
הכי טוב?

CEET ודומיהם עושים כיסויים נפלאים, ומחומרים מיוחדים עם שלל דגמים/צבעים, והמחיר? 45 דולר...דהיינו 211 שקלים...נראה לי הרבה יותר עדיף מכל אלתור של רפד כזה או אחר... מס´ חברות, אגב, מציעות היום כסאות שלמים ומוכנים, כולל הבסיס, הספוג, הכיסוי, החיבורים...הכל כולל הכל בטיפה פחות מ100 דולר.... אדיוס

enigo

New member
גם הכיסויים של CEET דורשים

התקנה, לא? וצריך גם לשלוח... כך שזה יוצא פי שלוש... נכון, הכיסוי של הרפד פחות יפה (אילתור? זאת העבודה שלו! ולבחור עליו המלצתי יש "בוק" שלם של לקוחות דו גלגליים). אבל זה כולה DR, שום כיסוי יפה לא יעזור לו

MexMex

New member
לאו דווקא...

הכיסויים הללו באים עם דף נאה, שאם פועלים על פיו, מקבליפ תוך 20 דקות כיסא מצוחצח ומחודשש...ממש לא מסובך, ולא צריך רפד, רק מברג ואקדח סיכות... הרפד הוא בעל מקצוע, ללא ספק...אבל הכוונה היתה לחומרים שפותחו במשך שנים ארוכות, ואינם דומים לשום דבר אחר הנמצא במחסני אותו הרפד (שמעת פעם את המונח Gripper? ) לשלוח? נראה לי ששיטוט קל בת"א יניב את הכיסוי הרצוי...

WRm

New member
מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ

ספוגים יעודיים למושב של אופנועי שטח פשוט יש לי כיסוי של CEET אבל הספוג הנוחחי שלי נורא רך ומעצבן כול רפד שביקרתי אצלו הראה לי ספוגים רכים מידי.

למעלה