ריפוד לכסא בובוב

מוש70

New member
ריפוד לכסא בובוב

האם יש חדש ביחס לריפוד לכסא בובוב?

כסא בובוב

אכן זו בחירה טובה ביותר של כסא מחברה מוכרת ותיקה ואיכותית המפעל פשט את הרגל עוד מלפני מספר שנים ולא ניתן להשג יותר את הכיסויים אשמח להציג בפניך אופציות אחרות

smilepassiton

New member
צחוק באמצע צחוק בצד

סליחה על הבורות , פשוט אני מבקר מפעם לפעם בפורות וצוחק להנאתי מהנכתב ולא אחת גם מגיב פה ושם לכן קבלי זאת בהבנה בצד ההומורסיטי של הנושא חברה מוכרת ותיקה ואיכותית , המפעל פשט את הרגל . מי בדיוק פשט את הרגל החברה שמיצרת ריפודים או החברה שמיצרת את הכסא ואם הם חברה מוכרת ותיקה ואיכותית איך היא פשטה את הרגל . היכן שחר שפעם ניהל את הפורום הזה באופן מקצועי ומדהים ?

Lucy4

New member
הומור זה טוב

לא מעט חברות טובות גדולות ומבוססות ' נופלות' זה דרכו של עולם מן הסתם....מכל מיני סיבות אין דרך להגיע ליצרן ריפודים בלבד מכיוון שזה דרך החברנ שמייצרת את הכסאות אני מחליפה את שחר שאכן ניהל פורום זה באופן מקצועי ומדהים אני מקווה שתוכל להמשיך ולהנות מפורום זה תודה!

אודי777

New member
כיסוי לכיסא בובוב

היי גם אני מחפש כיסוי לכיסא בובוב, האם מצאת אלטרנטיבה אחרת כלומר כיסוי לא של חברת בובוב היות והחברה פשטה את הרגל, מחפש בנירות כיסוי לכיסא הזה יש לך איזושהי עיצה ? תודה

bbellman

New member
תחליף לריפוד

ניתן להשיג תחליף לריפוד באתר הבא http://turtlechildproducts.com/english/categories.php

למעלה