ריספרדל

spidergirl

New member
תשובות

בחפיסה יש 20 כדורים. המינון לילד (במשקל של ילד...כי אני מכירה ילד ששוקל 85 קילו ואז מן הסתם המינון שהיה צריך היה גבוה יותר) הוא בדרך כלל מיליגרם-מיליגרם וחצי. מחירים: חפיסה של 20 כדורים 1 מ"ג - 140 ש"ח סירופ 30 מ"ג - 200 ש"ח (1 מ"ל שקול ל- 1 מ"ג). אין סבסוד דרך קופת חולים. לא עושים בעיות בבתי מרקחת (לא באלה שאני רוכשת בהם בכל אופן). חוצים או עם גליוטינה של כדורים או שמשתמשים בסירופ, נורא נוח. אני השתמשתי ב- 0.9 מ"ל לבעיות התנהגות אבל זה נחשב מינון ממש נמוך. עוד מילה על ההבדל בין סירופ לכדורים - למרבה ההפתעה תופעות הלוואי היו שונות לחלוטין, לטובת הסירופ.

orlishelmarom

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת ../images/Emo142.gif

משקל הפשוש שלנו 30 ק"ג. מן הסתם סירופ יספיק כנראה לחודש ימים. בעיות ההתנהגות שלו מתייחסות ל"דברת ממש מיותרת" (אך לא סתם פטפוטים) בשעת השיעור, ולא לאלימות או שפה גסה. אנחנו גם בדרך לשניידר לאבחון נוסף (בנוסף ל- ADHD). סירופ, אם כך, היה טוב לך יותר מכדור, מבחינת תופעות הלוואי. מה לגבי תופעות הלוואי של ישנוניות? האם יוכל לתפקד בביה"ס מבחינת למידה או "יישן על הספסל"? חבל לי להפוך תלמיד מצטיין לתלמיד בינוני. תודה ספיידי. אורלי.

spidergirl

New member
ישנוניות

אני לא דוגמא מייצגת כי אם יש תופעת לוואי שאני חוטפת מכל תרופה היא עייפות\שינה עמוקה. עם הכדורים הייתי ישנה 14 שעות והייתי עייפה כל הזמן, ממש סטלנית. עם הסירופ השינה היתה עמוקה יותר ולא הייתי שומעת את השעון אבל ברגע שהתעוררתי - קמתי ולא הייתי עייפה, יכולתי ללמוד ולעבוד גם 17 שעות (עבודה שדורשת מאמץ שכלי).

למעלה