ריספרדל

Gameboy4

New member
ריספרדל

היי, רשמו לי ריספרדל ואני פוחד לקחת אותו. אני פוחד שהוא יאט לי את החשיבה, ושיהיה לי קשה לחשוב, והיכולת החשיבתית שלי תרד. ניסיתי חצי כדור בבוקר וזה מה שקרה, אבל אולי זה היה רק פסיכולוגי כי לפני כן קראתי בפורום מחו"ל שמישהו רשם שזה מה שזה עשה לו אז מאוד חששתי מכך. למי שלוקח ריספרדל- האם זה גורם לכם לתופכה הנ"ל?

שמוצקין

New member
גיימבוי ריספרדל מומלץ לחולי או סי די

אבל לפעמים יש תופעות לוואי . כפי שכבר אמרתי לך חייבים לנסות כמה שבועות כדי לדעת. היתה תקופה שהשתמשתי והריכוז שלי דווקא עלה . לפעמים משתמשים בזה גם כמו ריטלין כי זה מעלה ריכוז . אם לא ילך אין דבר , בסוף הפסיכיאטר יעזור לך למצא משהו מתאים .

Gameboy4

New member
מה עם חשיבה איטית?

זה עשה לך חשיבה איטית והוריד מיכולת החשיבה הכללית?

שמוצקין

New member
לא. להיפך

אבל אתה דואג יותר מדי
. תראה אני לפני חודש הייתי במצב לא טוב ועכשיו אני מרגיש נהדר . כשאתה בתוך החרדה יש תחושה שזה לא יגמר לעולם ,אבל, בפועל תוך כמה שבועות עד כמה חודשים מוצאים את התרופה המתאימה והמצב משתפר. תרשה לי להזכיר לך גם שיש הבדלים בין אדם לאדם ולא כולם מקבלים את אותן תופעות לוואי. חשוב לנסות כמה תרופות עד שמוצאים את מה שמתאים. בהצלחה

Tpek

New member
ריספרדל

אני לוקח אותו ביחד עם פלוטין והם נורא עוזרים לי למגוון הבעיות שיש לי. ייתכן שהם מאטים מעט את החשיבה, אבל זה לא ממש מורגש. מה שכן מומלץ ביותר לקחת לפני השינה, לפחות בהתחלה לפני שמתרגלים התרופה די גורמת לעייפות.

למעלה