ריסים מלאכותיים

foggy night

New member
ריסים מלאכותיים

אני מחפשת ריסים מלאכותיים זולים (נגיד עד 30 ש"ח ועדיף באזור ה- 10 ש"ח ומטה) שניתן להשיג באזור חיפה או הקריות. חיפה, שכונת הדר, ברחוב הרצל - הייתי וקניתי. ברבמ"ד בקרית מוצקין - הייתי, היה רק בחנות אחת ולא היו לטעמי (לא נראו טוב ועלו 10 ש"ח, בהדר נראו יותר טוב ועלו פחות). ביוטיקר - לא התלהבתי מהצורה - אני מחפשת כאלו שנראים טבעיים או ממש "פאשן" אבל לא באמצע.... אני יודעת שאפשר למצוא בטופנייל בצומת קרית אתא של ארדל ואליס - אני צריכה לבקר + אין לי מושג מה המחירים. חנויות איפור מקצועי - חורג מהתקציב, לפחות בשלב זה (עד שאתמקצע...) יש מקומות שפיספסתי?

Fun Fair

New member
בביוטי קייר לא אהבת את הבודדים?

אני לא מכירה חנויות אחרות בצפון...מה עם WOW? מה שכן, רק תגידי ואני אביא לך מ"מונקו" בדרום ת"א

foggy night

New member
אני רוצה שורה

ואת השורה של ביוטיקר לא אהבתי. ב- WOW לא יצא לי להיות הרבה זמן - אני יודעת שאני צריכה ללכת... במונקו אני מניחה שיש "מקצועיים" עם מחירים בהתאם, לא?

מונקו מקצועיים?

אני גם מעוניינת בריסים אבל לא מסתדרת עם הפשוטים כי קשה לי להסדר אותם לפי צורת העין שלי.

foggy night

New member
לדעתי כן

קניתי שם מברשת איפור ב- 100 ש"ח (בערך) והיא אחת המברשות האהובות עלי... אין לי ספק שהיא משיער טבעי וגם האיכות לא מוטלת בספק. קניתי שם גם צללית שאני מודה שאולי הלכתי איתה פעם אחת - פשוט כי יש לי הרבה יותר מדי... לדעתי - שווה ביקור.

למעלה