ריסים לא מתעגלות

dana327

New member
ריסים לא מתעגלות

יש לי בעיה שאני מנסה לפתור אותה כבר המון זמן !!!! הריסים שליי לא מתעגלות בשום אופןןןןן !!!!
ניסתי מליון מסקרות הם פשט ישרות כמו קו!!!
הדבר היחיד שמעל לי אותם זה המעגל ריסים . הבעיה היא שניראה לי שהמעגל ממש תולש את השערות והורס אותם.
יש למשהי פתרון אחרון להציע לי ??

אותה הבעיה...

יש לי את אותה הבעיה כמוך , אני ניסיתי אפילו פריימר לריסים ולא עזר...
אחת הבנות כאן רשמה כי מסקרה עמידה במים תחזיק את העיגול. ניסיתי ולא עזר לי, אולי לך יעזור...

dana327

New member
מה זאת אומרת תחזיק את העיגול ?

את מתכוונת שאחרי שאני עושה מעגל לשים את המסקרה ואז הצורה תישמר לי ?

memee2

New member
אצלי המעגל בכלל לא עובד

lilo4

New member
טכניקה נכונה ומעגל טוב

אני מכירה את הבעיה מקרוב, יש לי ריסים בעייתיים מאוד, רוב המסקרות בקושי מצליחות לעגל את הריסים.
מעגל ריסים טוב, כשעובדים איתו נכון לא אמור לגרום לנשירה של שערות בשום פנים ואופן! זה לא אמור לכאוב או להיות לא נוח ולא אמור להרוס את הריסים.
טל פורת פרסמה מדריך ממש טוב לשימוש במעגל ריסים:
http://talp.co.il/בלוג-איפור/על-עיגול-ריסים/

אני לא יודעת באיזה מעגל את משתמשת, אבל אני משתמשת כרגע במעגל של רבלון- נמכר בסופר פארם סביב ה-30 ש"ח [הרבה פעמים יש הנחה ואז זה יוצא יותר לכיוון ה-20] ואני ממש מרוצה ממנו, קל מאוד לעבוד איתו, הוא לא תופס את הריסים נמוך מדי ככה שהוא גם לא שובר אותם.
חשוב מאוד כשעובדים עם המעגל: אחרי שלוחצים בשביל לעגל את הריסים לעזוב לגמרי ורק אז להזיז את המעגל מהעיניים. כל פעולה אחרת באמת יכולה לגרום לתלישה של ריסים

dana327

New member
אני עושה בדיוק כמו במדריך

הבעיה היא שאחרי שאני שמה מסקרה הכל חוזר להיות כמו שזה היה .
בגלל זה אני שמה מסקרה , מחכה שהיא תתייבש , ורק אז מעגלת אותם.

Osnatz1

New member
אל תעשי את זה, זה באמת מתכון לתלישת/שבירת

הריסים!
ברגע שהמסקרה מתייבשת זה הופך את הריסים לקשים ולא גמישים, ואז נסיון לעגל אותם עלול פשוט לשבור אותם, יכול להיות שזו הסיבה שהריסים נתלשים לך..

dana327

New member
אז מה אני אמורה לעשות ?

כי אם אני עושה את המעגל לפני המסקרה , בשניה שאני מורחת את המסקרה על הריסים כל הצורה נעלמת לי !

dana327

New member
רגילה חחח , איך להסביר לך באיזה צורה ?

מורחת אותה כלפי מעלה ... אני לא בדיוק יודעת איך להסביר את זה?

נתקלתי בכאלו

ששמות כלפי מטה, מהצד העליו של הריסים, ואז ברור למה לא מתעגל להן...
אבל אם את שמה מלמטה כשהעין פתוחה אז באמת אין לי מושג...

dana327

New member
מישהי מכירה מעגל ריסים טוב ויחסית זול?

הבעיה שלי היא שאם אני מעגלת את הריסים לפני שאני שמה מסקרה , הצורה שהמגעל עשה .. נעלמת , והריסים חוזרים לצורתם הוקדמת .
אז אם למישהי יש מעגל שבוודאות לא יעשה לי את אותו הדבר , אני אשמח . ( אשמח עוד יותר אם תציינו את מחירו ואיפה קניתן) .
תודה !

dana327

New member
מישהי מכירה שם של מעגל ריסים טוב ?

הבעיה שלי היא שאם אני מעגלת את הריסים לפני שאני שמה מסקרה , הצורה שהמגעל עשה .. נעלמת , והריסים חוזרים לצורתם הוקדמת .
אז אם למישהי יש מעגל שבוודאות לא יעשה לי את אותו הדבר , אני אשמח . ( אשמח עוד יותר אם תציינו את מחירו ואיפה קניתן) .
תודה !

lilo4

New member
מצטרפת לאוסנת

אסור לעגל ריסים אחרי שהמסקרה התייבשה, כי זה שובר אותם.
מה שאת כן יכולה לעשות זה למרוח מסקרה ואז במהירות לעגל את הריסים לפני שהמסקרה התייבשה. במשך היום זה הגיוני שהריסים קצת "יפלו" ויחזרו לצורה המקורית שלהם לפני השימוש במעגל ובמסקרה.
אבל אם את מורחת מסקרה וישר הריסים חוזרות לצורה המקורית כנראה שההשפעה של המעגל לא מספיק משמעותית- ממליצה לך לנסות ללחוץ חזק יותר כשאת סוגרת את המעגל ואם זה לא עוזר אז לנסות מעגל אחר. באיזה מעגל את משתמשת עכשיו? יש בשוק הרבה פשוטים וגרועים.
חוצמזה, יכול להיות שהטכניקה שבה את מניחה מסקרה לא טובה ומכבידה על הריסים. ממליצה לך לחפש סרטונים ביו-טיוב, יש כל מיני שיטות שונות. יכול להיות גם שהמסקרה הנוכחית פשוט לא עושה את העבודה שלה ולא מתאימה לך

למעלה