ריסוס

ligiligi

New member
ריסוס

שאלה לפני כאחד עשר חודשים ביצענו ריסוס מקצועי נגד גוקים ונמלים . מדובר בדירה די חדשה בקומה רביעית ואחרונה . בקיץ שעבר לא נכנסו גוקים בכלל . השבוע נכנסו פעמיים והסתובבו בדירה . כשטלפנתי למרסס הוא אמר לי שצריך להזמין כל שנה מחדש ריסוס . נשמע לכם הגיוני לרסס כל שנה ?

יובל 1234

New member
ריסוס

התשובה לשאלה היא כן למעשה החומר בד"כ יעיל להרבה פחות משנה מיכיוון שרוב האנשים מרססים בקיץ החומר יעיל לתקופת הקיץ בחורף אין כמעט חרקים וכך נותנים אחריות לשנה ללקוחות שלי אני ממליץ לרסס פעם בשנה עם הנקיונות של פסח ואז מרססים טיפול מונע לקיץ ואין תיקנים כל השנה

גם אנחנו נוהגים לרסס אחת לשנה. לא שזה תענוג

גדול אבל זו ההמלצה של המדבירים השונים.

הדברה.

הדברה נכון לבצע אך ורק כאשר מתעוררת בעיה. רצוי ככל הניתן למנוע הדברה בתוך הבית (האינטרס של המדביר הוא להרוויח כסף). אפשר לפגוע בחרקים במוקדים שלהם ואז אפשר להמנע מהדברה בבית, לדו"ג- הדברת בורות הביוב של הבית תחסל את המוקד וע"פ רוב תמנע את הצורך בהדברה ביתית. ניתן לקבל מידע נוסף באתר המשרד לאיכות הסביבה. בברכה אדי טייאר-הדברה ירוקה.

יובל 1234

New member
אני לא מסכים

להדברה מונעת יש יתרונות רבים על פני הדברה רק כשיש בעיה

בו ותרום לנו מנסיונך.

איפה בדיוק היתרונות? האם כשאתה קם בבוקר אתה לוקח אקמול כדי שהראש לא יכאב בצהרים??? או שאתה לוקח אקמול רק כאשר הראש כואב? אין שום הגיון להחשף לכימיקלים בכלל ולחומרי הדברה בפרט כאשר אין בעיה. יהיו בטוחים וידידותיים באשר יהיו עדין מדובר בכימיקלים. אני גר בבתים צמודי קרקע כמעט מיום היוולדי ועד היום לא הודבר ביתי אפילו פעם אחת להוציא הדברת בורות ביוב בחצר.

יובל 1234

New member
אני מדביר כבר יותר מ20 שנה

היתרונות בהדברה מונעת רבים החל מהדברה במנקודות מועדות לפורענות וכלה בפחות באלאגן בבית לפעמים בהדברה מונעת אפשר לרסס רק את בורות הביוב לפעמים אפשר להשתמש בג'לים לפתיון ולא בתרסיס ועוד...

למעלה