ריסוס כימי?

Chase106

New member
ריסוס כימי?

שמתי לב כל פעם שאני שם לכלב אמפולות לפשפשים הצבע בספה יורד ויש כתמים בציפוי ברצפה. עליתי על זה שהחומר של האמפולה הוא הבעיה. יש למישהו הצעה איך אני מונע הרס נוסף מהאמפולות האלה?

לא מזמן קראתי את הכיתוב של Advantage

ובאמת היה רשום שם, שיש להיזהר בשעות הראשונות שלאחר השמת החומר, כי דברים מסוג אלה עלולים לקרות. למנוע ממנו לעלות על הספה, ולגבי הרצפה, אין לי מושג.

אני משתמשת באמפולות של וירבאק

וגילי מאוד אוהבת לישון על הגב, על השטיח. תוך כמה ימים/שבועת הכתם נעלם לבד. הפתרון שלי- לשים אמפולה לפני טיול ארוך.

Chase106

New member
אני גם משתמש בוירבק

גם טיול לא יעזור החומר הזה נספג לאחר כמה שעות טובות הכתמים לא נעלמים הספה כבר נראית כמו כלב דלמתי חום חשבתי אולי לשים לו את זה בלילה ולנעול אותו באותו הלילה בכלוב הטסה רק צריך לבדוק עד כמה החומר יפגע בפלסטיק שלא ימיס אותו בטעות ויעשה חור

אצלי עוזר ../images/Emo140.gif

ולשטיח לקח זמן להחלים, היום הוא בסדר (בורדו, אם זה משנה לך, אני מנחשת שמצבע בהיר יותר הכתם לא יירד בכזו קלות). החומר לא ימיס את הכלוב, אין מה לדאוג, ואם הוא במילא סגור בכלוב בלילה, זה בסדר. תמונה של הכלבלב אפשר?

Chase106

New member
בלתי אפשרי לצלם

הוא עשה חרם על המצלמה ומנסה לקחת לי אותה מהיד מה שאומר שהוא גם לא יושב בשקט כדי לצלם אותו אבל היום פעם ראשונה בים הוא היה בסדר אכל קצת חול קצת צדפים שתה קצת מי ים ובסוף החרים אותם ואפילו לא רצה להיכנס, כנראה לא היה לו טעים אז הוא ויתר

למעלה