ריסוס בבית

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
ריסוס בבית

אני חולקת בית עם כלב בן 10, פינצ'ר אם זה משנה. אמא שלי החליטה שהיא מרססת את הבית (וזה מרסס ספציפי שמרסס את כל הבניין ככה שאין אפשרות לבחור מרסס שמבין בבעלי חיים) ביום שני. היא שאלה את המרסס לגבי בעלי חיים והוא אמר לה שתוך 4 שעות אפשר להחזיר את החיה הביתה. האם זה הגיוני? נשמע לי מעט מדי איך אפשר לברר כמה זמן זה באמת מספיק? אני לא רוצה להסתכן כלל!! אם אפשר אז לקחת שעות-אקסטרה כדי להיות בטוחה ששום דבר לא יקרה לילד שלי... יש בבית גם חמוס בוגר, אולי תוכל לענות גם לגביו..? תודה

לוודא שהוא לא מרסס בזרחנים אורגניים

ואם אפשר לקחת טווח בטיחות של 12 שעות אז עדיף. בהצלחה

katam

New member
חייבת לספר שלחברה שלי יש כעשרים חתולים בבית

ובחצר פלוס שני כלבים והיא מצאה מדביר שהדביר בחומרים כאלה שהיא לא היתה צריכה להוציא אף אחד מהן בהבית. אחרי שמדביר הלך היא עשתה טיפול מונע כנגד קרציות ופרעושים לכל הגן חיות .

katam

New member
שלחתי לך מסר עם טלפון

הוא מדביר הכל כולל פרעושים וקרציות בלי להוציא אף אחד מהבית

The Reuty

New member
ואם זה זרחנים אורגניים? כמה זמן לחכות?

והאם צריך לבדוק עוד משהו מלבד זרחנים? (התשובה שלך הייתה גם על החמוס או שאינך יודע?)

פשוט עדיף לא להשתמש בזרחנים אורגניים

אם בכל זאת משתמשים - להרחיק מהבית לפחות 24-48 שעות עד שהחומר לחלוטין יבש והועבר סמרטוט לח על הרצפה. חשוב לזכור שמחליפים את מי השתיה לאחר הריסוס. בנוסף חשוב לוודא שהמדביר מבין את העניין ומכיר את החומרים שלו היטב. לגבי חמוסים - הבעיה העיקרית איתם היא שהם מאד סקרנים. אין להם (עד כמה שאני מכיר) רגישות לחומר ספציפי יותר מלחתולים (שבאופן כללי קצת רגישים יותר מכלבים), אבל כמובן שזהירות חשובה מאד גם כאן. בגלל משקל הגוף הקטן, מספיק מעט מאד חומר כדי לגרום נזק לחמוס.

WTR

New member
תודה רבה לך ../images/Emo39.gif סופ"ש נעים ../images/Emo42.gif

למעלה