רינה יקירתי

רינה יקירתי

אני לא מצליחה להשיג אותך, ומזל באמת שיש ליודה פורום בתפוז ויישר כוח לכולכם דרך אגב..., שאת מצייצת שם מידי פעם, אז צרי איתי קשר, קניתי פלא חדש עם אותו מס' אז דברני איתי... הבת שלי עוד מעט בת שנה ועדיין לא ראית אותה...

willo1

New member
המממ שלום?

הפורום נהפך למדור לחיפוש קרובים ולא עדכנו אותי?!
סתם
ברוכה הבאה

ספי סול

New member
חגית או זוהר...אהלן!!! אם רינה

תתקשר אלייך אז תעדכני אותנו בבקשההההההה... וברוכה הבאה...נשיקות לבת שלך איך קוראים לה?

תודה חמודה

על הברכות הלבביות והשם הוא חגית ומשפחה זוהר וכן רינה התקשרה אליי אל דאגה אנחנו חברות משהו כמו 15 שנה וכן הכרנו כמובן בהופעה של יהודה שגם אני מעריצה חולה ומושבעת שלו, פשוט אחרי החתונה והלידה והעבודה כבר אין זמן כמו פעם... אבל יהודה תמיד בלב... ואם את העברת לה את המסר להתקשר אז המון המון תודות... ולבת שלי קוראים שוהם.

חחחחחחחחחחחחחחח

חמודה חחחחחחחחחחחח הרגת אותי חגית..(במחילה ספי) הוא גבר לא אישה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברוכה הבאה!!!!

אופס...

משום מה קראתי סופי לא יודעת למה... אז עם ספי הגבר הסליחה! באמת שלא שמתי לב (פדיחה...)

ספי סול

New member
לכבוד פורים אני אתחפש לאישה ואני

אהיה קוקסינל ואשנה את השם לסופי...
אגב...יש לך חברה מקסימה!!!

ספי סול

New member
שירן בואי נעשה משו...כל אחד מאיתנו

כששומע שיר של יהודה לפעמים שומע מילה אחרת וניתקע איתה עד שאני בודק בחוברת השירים שבדיסק ומבין ששנים אני שר משהו אחר... לדוגמא בהתחלה חדשה יהודה שר - אבי מתחיל משמרת לילה...עד שרינה כתבה פה על החבר שלה אבי אני בכלל שמעתי שהוא שר - אני מתחיל משמרת לילה...ועוד טעות שגיליתי באותו שיר שביל עפר לא מוכר...פדיחה אני תמיד צועק שביל עפר -כה מוכר... אז יאלללללה חבר'ה שכל אחד יכתוב עכשיו את הטעויות שלו בשירים של יהודה...

ספי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה לא התחלה חדשה זה משמרת לילה השיר שאתה מדבר עליו...חחחחחחחחח

ספי סול

New member
פפפפפפחחחחחחח..................

משמרת אכן את צודקת... נו רשמי את הטעויות שאת שמעת...

willo1

New member
נשמע אחלה ../images/Emo45.gif

אני בכלל חשבתי שמשמרת לילה שזה "גופי מתחיל משמרת לילה.." מה?! זה הגיוני לא!?

רינה ד

New member
גם לי יש שורה שטעיתי בה...

בפעם הראשונה ששמעתי את ג'ינג'י בשורה שיודה שר "בזבוז אחד ארוך" אני שמעתי שהוא אומר "לסגוד לך ברוך..." אבל כבר באותו יום עליתי על הטעות שלי...

ענתי44

New member
הצעה לחגית../images/Emo6.gif

ראשית מזל טוב, ליום הולדתה הראשון של ביתך. ( אגב, בעוד שבועיים אחייני המתוק בן שנה אם את מחפשת....) ואני מקווה שהילדה כבר מכירה בעלפה את כל השירים של יודה ש"דודה" רינה תהייה גאה. אם את רוצה שרינה, שמשלמת שכר דירה למקום העבודה מרוב ששורצת שם, תראה אותה, מוטב לך לברר מתי ההופעה הקרובה של יודה ולבוא. רינה תהייה בשורה ראשונה! סתם סתם. רינה תתקשרי לחגית.

למעלה