רינגטונים

r o n m o r 2 2

New member
רינגטונים

אם יש שירים מבאפי\אנגל\פיירפלי שתמיד חשבתם שיהיה נחמד לשים בתור צלצול או תמונה יפה שתתאים בתור רקע, פרסמו את שם השיר והלהקה או קישור לתמונה ואני ישתדל לשים אותה בהקדם האפשרי באתר : tagtag.com/buffy-ringtone אם יש לכם את השיר בפורמט midi אז תיצרו איתי קשר בפרטי אם לא פשוט תכתבו רעיונות.

smgfan

New member
נצל"ש. קטעי וידאו ערוכים של באפי

כנסו לקישור יש שם כמה וידאו קליפים ממש נחמדים!
listen to your heart all you wanted how did i fall in love with end of the world יש גם קטע של 10 דקות על משחק הוידאו של באפי! וכמה סצינות נחמדות... תהנו

NimaZ

New member
הו כןןן!../images/Emo108.gif

שיר פתיחה של פיירפליי יכול להיות סופר נהדר! אממ, יש הרבה שירים מradio sunnydale שהם גם ממש טובים

r o n m o r 2 2

New member
הוספות

אחרי חודש של חיפושים מצאתי את הפתיח של פיירפלי וגם בדרך מצאתי את הפתיח של אנג'ל והוספתי אותם. לדבי שירים מרדיו סאנידייל אני צריך את הפרטים של השירים כלומר שם זמר\להקה\אלבום\שיר. ואם יש בפורום אנשים שיודעים איך לעבוד אם תוכנות גרפיקה ויש להם זמן פנוי אז תמונות קטנות יתקבלו בברכה פשוט תעלו אותם בפורום. בנוסף מצאתי תמונה יפה של החללית סרניטי ואני יעלה אותה בהמשך הלילה.

S h a y 9 9 9

New member
זה לא עובד

הורדתי את הצילצולים של פיירפליי ואנג'ל למכשיר והוא לא יכול לנגן אותם. הוא כותב "לא ניתן לפתוח קובץ"... ואני כן יכול לשמוע ולהנות משאר הצילצולים הוותיקים שיש באתר הזה... אפשר לסדר את זה?

Aspen

New member
מישהו יכול בבקשה להסביר לי

איך עושים את זה דרך הפלאפון, שלב אחר שלב?

r o n m o r 2 2

New member
הוראות

תתחבר לאינטרנט דרך הפלאפון במכשירים של נוקיה זה לחיצה ארוכה על האפס בשאר המכשירים אני לא יודע. אחרי שהתחברת תכנסי לתפריט ותבחרי באפשרות שמאפשרת לך להכניס כתובת ותכתבי: http://tagtag.com/buffy-ringtone עכשיו את באתר וכול מה שנשאר לעשות זה לבחור מה את רוצה ולהנות כול פעם שמתקשרים אליך, או שולחים לך הודעה...

drusilla sh

New member
יש אולי אפשרות

שיהיה אפשר לשמור אותם על המחשב? פשוט יש לי פלאפון של "פלאפון" וזה אומר שאני לא יכולה להוריד צלצולים בחינם מהאינטרנט, אבל יש לי כבל ככה שאני יכולה להעביר דברים מהמחשב. אז יש כזאת אפשרות? תודה

cinnamon girl

New member
גם אצלי...

את הצלצולים הקודמים הורדתי ואין בעיה להשתמש בהם, והצלצולים החדשים נותנים לי הודעה שלא ניתן להשתמש בהם. אבל חוץ מהבעיה הזאת, שאני מקווה שתיפתר, אני חייבת להגיד שאתה (או את) עושה עבודה מעולה וזה ממש כיף לשמוע את הצלצולים האלה כל פעם שמישהו מתקשר (-:

למעלה