רינגטונים

לא נראה לי שיש קשר בין הצלצול

לסוג או לאופי הבנאדם. מה זה קשור? אם מישו אוב שיר של שרית חדד ושם אותו כרינגטון בפלאפון, זה אומר שהוא "לא רציני"? מה רצית, שהוא ישים מוסיק קלאסית ואז זה היה בסדר?

ניוזלטר

New member
זה לא ייאמן

איך עושים פה כל הזמן צחוק מהכותבים, הופכים את דבריהם ללעג, מעוותים את המסר, וישר בוחנים אותו בדרך השלילית. הבחורה כולה כתבה כאן אמירה לא מציאותית מטובלת בהומור ועושים מדבריה מהומה על כלום. חבל. אני דווקא קראתי את דברייך בחיוך, אני גם חושב שסוג מוסיקה, משחקים, תחביבים שבולטים בהחלט משקפים את האדם ואת הטעם שלו. ודווקא בבחירות הללו של צלילים יש הפתעות.

Taz39

New member
מה זה רינגטון....

לי יש צילצול של פלאפון כמו שזה אמור להיות...הרי זה פלאפון... טאז - מצלצל...

את תיקרעי מצחוק

טרי מהיום, ידיד שלי שלח כי החליט שמתאים לי , ציטוט מארץ נהדרת , נדמה לי שזה : "את חמודה... אני לא חמודה, אני מהממת "
מה זה אומר עליי???? * קארמה נקרעת מצחוק כשהפלאפון מצלצל *

magenta73

New member
גם בשוק הכרמל זה לא עולה 1.90...

ולשאלתך - בוודאי. דבר שני שאני עושה כשאני פוגשת בחור, אחרי שהוא מצא חן בעיני זה לבדוק את הרינג-טון שלו... הדבר הראשון... שמור במערכת... :)

ומה עם אלה שבכלל אין להם

רינגטונים בפלאפון כי הדגם שיש להם הוא מימי "אנו באנו"???
יופי. כולה פלאפון..

ד נ י ת3

New member
../images/Emo12.gif

יש אנשים כאלה? אנחנו מדינת הסלולר והרינגטון. זו התרבות שלנו. קליפית, MTV LIKE.

בטח שיש...

אני מעולם לא התלהבתי מרינגטונים, יש לי פלאפון רגיל עם צילצול רגיל, על מנת לקבל שיחות או לאפשרם, לא בשביל היופי, לא בשביל הרושם ולא נעליים. בשביל מה הרושם? על מה הרושם? פלאפון נועד לתקשר .... ולא נועד לייפיף. נראה לי שאני בדעת יחיד.

הלו... סגרי ת'פה...../images/Emo3.gif

יש לפחות שני אנשים כאלה שאני מכירה; חברה שלי ו..........................................אני
לשתינו יש נוקיה 5120I שזה דגם עתיק שלדעתי כבר לא קיים בשוק.. אני לא מחליפה אותו כי הוא עמיד ואמין. נופל וקם בראש מורם לעומת כל הדגמים המצ'וכללים שיש היום בשוק שכל נפילה שלהם למשל, מסתיימת ב"לרופא לא נותר אלא לקבוע את מותו.." מבחינתי כל עוד בפל' יש שעון מעורר, יומן ו SMSים זה מספיק... כל השאר-מיותר... יופי. פונקציונאלית

אומר משו....השאלה מה../images/Emo35.gif

מזכיר לי כשגרתי בניו-יורק כמה שנים אז הייתי מסתובב עם רינגטון של על הדבש ועל העוקץ (שתכנתתי לבד
). מה זה אומר עלי? כנראה שלא רציתי לשכוח שאני ישראלי...מה אנשים אחרים חשבו על זה? לא יודע אבל היו כמה מבטים משונים...
אקיצר...החיים מלאים בהחלטות...החל מאם לענות לשרשור הדבילי הזה (סתםםם
) וכלה בדברים כמו מי החברים שלך, איפה את גר, איזה קונדומים אתה אוהב...כל דבר אומר משו...עכשיו לכי תביני מה זה אומר

למעלה