רינגטונים

רינגטונים

הייתי במשרד מאד מפואר בעל שם היום, ממש הצעקה האחרונה.וחיכיתי בשקט עד שמישהי מהפקידות עם הלק בשקל שבעים שקנתה בשוק הכרמל ומסטיק אורביט בפה, תואיל להתפנות ולקדם את הפגישה שלי. תוך כדי ההמתנה, עובר לידי מנהל החטיבה של המחלקה, ובאותה שנייה בדיוק, הסלולארי שלו מצלצל, כשברקע בוקעים ממנו הצלילים: " יש חגיגה אומרים בעיר מסיבה,אומרים ההיא התחתנה,חגגנו עד אור הבוקר,יש לך סיבה,ההוא הולך וזה בא,גם לך תהיה חתונה,אומרים שבעל זה אושר" /שרית חדד(הלכתי לחפש את מילות השיר בגוגל בחיי). אני תוהה, מנהל חטיבה מובחרת (כמעט כמו סיירת מנכ"ל של ענף יוקרתי) מסתובב עם רינגטון של מסיבות כיתה ו', והוא זה שמחר אסגור עסקה איתו? האמת, קצת הרכבת הפאזל, כל החלקים מגיעים בסוף ביחד והבהירו לי קצת את הדמות המחוייטית, אבל הילדותית משהו. האם הרינגטון בנייד באמת יכול להעיד מי האדם שמולי או להשפיע על בחירה בחיבור עם אותו אדם? (חוץ מזה, שלומי טוב לשואלים. נעים להבחין שהתרבה והופרה הפורום.)

אם הרינגטון אומר משהו {ובטוח שזה

אומר }אז מה זה אומר עלי שהמכשיר שלי בכלל על רטט ???

shona gone

New member
כן.

זה אומר שהוא חנון שמנסה להיות קול בכדי לעשות רושם על הפקידות העארסיות. אם כי רוב הסיכויים שטחן אותן לאחר דייט של מנה שווארמה אצל שמש.

phizik

New member
מאוד מצחיקה הגישה.....

בגלל העדפות מוזיקליות של בן אדם את מחליטה על אופיו או יכולותיו המקצועיות??....אם אצלי הרינגטון הוא של דפש מוד אז זה אומר שאני חי בעבר כי זאת מוזיקה של שנות ה80 ? במשך שנים הרינגטון שלי היה תחלופה מתמשכת של תוכניות ילדות (הבית של פיסטוק,דובי דוברמן,ריצ'רץ' וכו'),ותמיד גרר תגובות חיוביות כאומר לא שכחתי את הילד שבי ומעולם לא מנכ"ל ולא עובד ניקיון העמידו זאת כפרמטר לאישיותי. אמנם מזרחית כרינגטון זה קצת רועש אבל בדיוק שווה ערך לכל להיט מוזיקלי אחר שמתנגן בפלייליסטים ברדיו. אם היה מתנגן לו שיר של קולדפליי או גרין דיי או טייסטו היית מגיבה בצורה זהה? וחוץ מזה שמחים ששלומך טוב

אבל יש בזה משהו...

אמנם ברור שלא אצל כולם אבל הרינגטון הרבה פעמים אומר על הבן אדם.. זה מעבר לכך שאם שמתי שיר של אלביס אז אני תקועה בשנות השישים-שבעים זה קצת פחות שטחי מזה יש אנשים שזה מראה עליהם כלום (יכול להיות שהטלפון שלו מעניין אותו כמו מצב הגזר הגמדי בשטחים וזה בכלל הבן שלו ששיחק לו איתו אתמול..) אבל יש כאלו שלפי הרינגטון אתה יכול לקלוט את מידת ההשקעה, הסגנון, הרצון להיות ייחודי, הרצון למשוך תשומת לב , או בדיוק ההיפך.. ולפעמים גם ללמוד פשוט על הטעם האישי, כן, אפילו במוזיקה... אף פעם לא שמעת רינגטון אצל איזה חבר או איזה קרוב משפחה וחייכת לעצמך ואמרת "יאללה, איך מתאים לו הרינגטון הזה?" אי אפשר להגיד שאין כלום במה שאי אומרת , כי יש ...לפחות לדעתי

אה? שו גישה?

כולה תזה, היפותזה, גרוטסקית לחלוטין. האם ראית שכתבתי שיש לי העדפות לעשות לו מבחן אישיות בגלל הרינגטון שלו? בגלל שאני מכירה את הילדותיות שבו שילבתי בהומור בין השניים, וכן הרינגטון שלו מפאר מאד כתוסף לדמותו הכללית. (מדהים איך מכל זבוב עושים פיל ישר חשיבה שלילית). יפה לך הבית של פיסטוק, וריץ רץ- תצרף את קישקתא, איים אבודים, טלאפלא, שכונת חיים ככה שיהיה, מה רע. אם כבר תקועים בשנות ה 70 אז עד הסוף. היה לי פעם חזיון, אם כי הוא לא התקרב לזה של דנטה. שלפעמים קשה להחליט האם הטלוויזיה עושה מכולם אידיוטים וכסילים, או שמא היא כמו מראה היא משקפת את נפש? אצלי מתנגן הרייב החדש של אום כול תום.

phizik

New member
מצטער אבל משפטים כגון....

"אני תוהה, מנהל חטיבה מובחרת (כמעט כמו סיירת מנכ"ל של ענף יוקרתי) מסתובב עם רינגטון של מסיבות כיתה ו', והוא זה שמחר אסגור עסקה איתו?" אצלי מתפרשים כאילו טעמו המוזיקלי משפיע על יכולותיו המקצועיות. אין לי כלום נגדך ואני מצטער אם לקחת משהו אישית משום מה,פשוט קצתי בכל הערות העוד אחד שלא בסדר. אולי אם היית מספקת קצת יותר מידע לגביו אז הייתי מגיב אחרת. בשבילי טלפון סלולרי הוא כלי עבודה ותו לא....אין לי את הרקעים הכי מגניבים,את המשחקים הכי חדשים או את הרינגטונים הכי חמים, ואם מישהו היה שם לי רינגטון של איזה שהוא זמר מזרחי והייתי אוהב אני מניח שהייתי משאיר את זה. אני גם מן הסתם הייתי שואל את האדם לכבוד מה הרינגטון יוצא הדופן....אבל זה אני ...מעדיף לקבל תשובות מיד אם אפשר, במקום לתהות על העניין (בהומור או לא) אח"כ. וכל הכבוד על חזיונך....מתי יצא הספר?.. נ.ב. היו לי גם התוכניות האלה.

P u s s i c a t

New member
רק זה?...

וההתייחסות ללק של הפקידה?.... ואתה לא היחיד. מכירה לפחות 5 שרצו לכתוב על זה ספר / לעשות על זה מחקר. לי יש 5 צלצולים בטלפון. אחד לכולם והשאר לפי קבוצות. תוכן לקבוצה - ולפעמים סתם בא לי. כן. גם מזרחי. רחמנא לצלן

התאמת רינגטונים

לא יודעת כמה הרנגטון מעיד על אישיותו של הבחור... אצלי יש צלצול לכל העולם שהוא ציצוץ ציפורים..אז מה יש לי אישיות פסטורלית..?( מה זה אישיות פאסטורלית??)
ולעומת זאת יש לי צלצולים אסוציאטיבים לאנשים קרובים...אז זה מעיד עליי או על האדם שמתקשר אליי?

ד נ י ת3

New member
אצלי הרינגטונים משתנים בהתאם

לקבוצת מתקשר: סתם אנשים: המוזיקה של אינדיאנה ג'ונס עסקים: THE A TEAM חברים: אקסל פולי חברות טובות: כמובן... סקס והעיר הגדולה ומשפחה: משפחת אדמס....

למעלה