רינגטונים

• פותח הנושא isw
  • פורסם בתאריך

isw

New member
רינגטונים

תגידו אנשים, מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג רינגטונים שוים של אלאניס? [ועדיף בחינם..] יש לי כמה מולחנים אישית אבל זה לא ממש מספק... אהה.. ובשורה טובה למי שתהה מה עומד לכלול ה JLP ACOUSTIC, מועתק מכתבה בנענע:"בנוסף לגרסאות האקוסטיות, הדיסק החדש יכלול גם קטעים מיוחדים מתקופת האלבום הראשון וכמובן עוד שלל בונוסים מיוחדים, עליהם לא פירטה חברת התקליטים בכדי להשאיר אותנו במתח." איזה כיף נכון?! אני בעד SWW ו NA.

AlanisJunkie

New member
אם הפלאפון שלך מנגן קבצי MIDI

אתה יכול פשוט להוריד מהאתר שלי, שהרבה זמן לא עדכנתי אותו
, באיזור ה"פלייבקים". :)

danielmw

New member
יש אפשרות כלשהי

להעביר את זה לפלאפון כדי שזה יהיה הצלצול שלי?. כי באתר של סלקום יש רק רינגטון אחד, out is through שזה הצלצול שלי כבר הרבה זמן אבל יש הרבה יותר טובים...

AlanisJunkie

New member
אם יש לך אינטרנט בפלאפון...

אתה יכול להוריד את זה פשוט. את שם את העכבר מעל לשם הפלייבק שאתה רוצה להוריד, לוחץ עליו עם כפתור העכבר הימיני - ועובר ל"מאפיינים" - האפשרות האחרונה שעולה בתפריט שנפתח. יעלה לך כרטיס כזה שמתאר את מאפייני הלינק ושגם יראה לך את כתובת הקובץ ברחבי הרשת. תעתיק את הכתובת לפלאפון שלך ותוריד את הקובץ שהיא מכוונת אליו.... בהצלחה.

danielmw

New member
יש עובד!

אחרי 4 נסיונות לא מוצלחים בחרתי שיר של מילה אחת ( perfect ) ולמזלי הוא עובד....תודה רבה!

gilmorefreak

New member
אממ..ואם אין לי אינטרנט בפלאפון?../images/Emo12.gif

עדיין אפשר להוריד?
|אופטימי|

AlanisJunkie

New member
לא ממש...../images/Emo4.gif

אבל יש תוכנות שאת מכניסה אליהן את הקובץ עם המגנינה והם מחזירים לך הסבר איך להלחין את זה על הפלאפון שלך... וזה כבר לפורום תוכנות או משהו כזה. :)

למעלה