רינגטונים- גם למאיר?

רינגטונים- גם למאיר?

היום הייתי במטווח למשא"ז (דהיינו, משמר אזרחי) הגעתי למטווח העירוני ב"ש(דהיינו- באר-שבע, עיר האורות) היה שם איזה צעיר ערבי משכיל שממכשירו בקעו צלילי השיר, אבל אני יש לי תפיסה מהירה איטית מאוד, תחילה שמעתי לא יכול ואמרתי וואוו- אכן, בסוף כל משפט בעברית יושב ערבי עם נרגילה, ואז הבנתי, הצליל הראשון והשני היו קרובים מדי זה לזה, זה לא מאיר- זה הכלא! הגרסה שיש לצנזר, היה די סוריאליסטי לראות אדפ יורה לעבור מטרה ולפתע בוקע מכיסו שיר האהבה הנוגה ביותר שנכתב בשפה העברית, לפחות. אבל לכאלה שלא נמצאים הרבה במטווחים- במטווחים יש תמיד רינגטונים הזווים, מדריך הירי של המטווח הבקיע את הצלילים של שיר הרעות- יפי הבלורית- אהבה מקודשת בדם- אולי אשתו התקשרה והוא מקדש אותה באש, לכו תדעו... ד"א ההערה "לכאלה שלא נמצאים הרבה במטווחים"- קחו אותה בערבון מוגבל, היום הייתה הפעם הראשונה שהייתי במטווח! (במאה אחוז מהפעמים שהייתי במטווחים היו רינגטונים הזויים) "פוגל המיוזע דורך ת'זה אומר עצור ומכוון אל הלבן הזז הזה"

bart simpson75

New member
הי די ברור שזה יקרה,לא? ../images/Emo177.gif

מה חשבנו? שכלא שש עשו סימפול וקאבר כמחווה ליצירה של מאיר? הרי מסחור היא מהות תעשית המוסיקה בארץ היום.אומן שמוציא דיסק ישר עושה ממנו גם רינגטון ופרסומת לטמפונים.עצוב. וחוץ מזה,אתה בכלל לא צריך להתנצל על כך שאתה עושה מטווח ומתנדב למשא"ז. ההיפך.תתגאה בזה.
יש לי יותר ימי מילואים מאשר ימים באזרחות במהלך השנה,ואני אוהב כל רגע. הנוער העובד-קן רמת הטייסים (1983-1993) שולט...

AVI82

New member
האמת,שבתחילה חשבתי...

שהגרסה המבזה של כלא 6 הנוראים תחשוף כמה מדור הכוכב נולד והמורדים לשירת מאיר אריאל,אלא שהתפכחתי ועכשיו אני סתם חושב שהם ביזו את השיר,ושצריך להכניס אותם לכלא על זה (לאו דווקא כלא 6,כלא במדינת עולם שלישי כלשהי גם יתקבל בברכה).

למעלה