רינגטון לפיירפליי?

CaptainOok

New member
רינגטון לפיירפליי?

יש כזה דבר? לנוקיה 6100? חיפשתי הרבה ולא מצאתי. מצאתי רק קובץ midi שאותו אני בכלל לא מצליח לקרוא עם הסלולארי שלי, ועם ה-Nokia PC Suite אני נאלץ לבחור מתוכו רק 3 כלים מתוך ה-7, וזה פשוט לא נשמע טוב.

buffySpirit

New member
נצל"ש

מישהו מוכן להזכיר לי מאיפה התחילה התיאוריה שבאפי, בין סוף עונה 5 לתחילת 6, "התעוררה" בבית המשוגעים?

charmer

New member
מהפרק Normal Again

בפרק נטען שבאפי משוגעת שיצרה את כל העולם הזה של הקוטלת בראש שלה ושום דבר מזה לא נכון. והרופא אומר להורים שלה בשלב מסוים שבקיץ הקודם היא הבריאה מזה לתקופה מסוימת והחברים הדמיוניים שלה משכו אותה חזרה. כאילו בזמן שהיא "התאבדה" והסקוביז החזירו אותה לחיים.

r o n m o r 2 2

New member
רינגטון

כנס לאתר http://tagtag.com/buffy-ringtone דרך הפלאפון שלך. אם אתה לא מצליח להוריד או לצפות באתר תגיד לי ואני ינסה לסדר את הבעיה

CaptainOok

New member
ובכן...

את הרינגטון של באפי הצלחתי להוריד ולשמוע, אבל את הרינגטון של פיירפליי לא הצלחתי לשמוע. הנוקיה 6100 שלי לא מכיר את הפורמט... ותודה על העזרה

r o n m o r 2 2

New member
תגובה

הבעיה עם הרינגטונים הללו ידועה ולכן הורדתי אותם ואני מקווה שעד סוף השבוע אני יסיים לסדר אותם.

NimaZ

New member
ווקא אנטי הצלחתי../images/Emo108.gif

להוריד את פיירפליי והוא נהדר

r o n m o r 2 2

New member
הבעיה סודרה

תיקנתי את הרינגטונים אנג'ל פיירפלי wild horses ו full of grace. בנוסף לתיקון השארתי את הגירסאות המלאות לטובת אנשים שהמכשירים שלהם תומכים בהם. אם למישהו יש בעיה אם לשמוע אחד מהצילצולים שישלך לי הודעה אם איזה צלצול ואיזה מכשיר יש לו.

CaptainOok

New member
הממ...

אוף, כנראה שהמכשיר שלי (6100) לא תומך ברינגטונים מספיק טוב, כי הרינגטון שסיפקת שם לא נשמע מספיק טוב. יש שם חתיכות באמצע שחסרות, וזה קצת מעצבן
שלא תבין אותי לא נכון - אני לא מתלונן בכלל! אני מאוד מודה לך על המאמץ

r o n m o r 2 2

New member
הרינגטון נשמע כמו שהוא אמור להיות

פשוט המכשיר 6100 תומך בהשמעה של 4 תווים בו-זמנית אז יכולתי לבחור מספר מסויים כלים שינגנו את כול התווים שלהם או את כול הכלים שינגנו חלק מהתווים ועדיפה האפשרות השניה.החלקים הריקים הללו נוצרו מהסיבה שכנראה כאשר הורדתי את החלק מהערוצים של בטעות הורדתי את התווים שאמורים להיות באותו רגע, ואם לא הייתי מוריד אז התוצאה הייתה שהמכשיר היה מחלק את כול התווים של השניה הראשונה לשניות 1-3 וזה נשמע ממש מוזר ואת השנייה השניה לשניות 4-6 וככה האלה. בכול מקרה עד שהצילצול יגיע לחלק הריק הראשון אתה בטח תענה כבר תענה לשיחה.

למעלה