רימיקס ליאפים עם ג'יפים?

רימיקס ליאפים עם ג'יפים?

שלום יקיריי, ראשית - תודה רבה על פועלכם היקר. אני אוהב מאוד את התחנה, אבל בגלל בעיות קליטה בבית לא יוצא לי להאזין הרבה כמו שאני אמור... ואחרי דברי החנופה, נעובר למנה העיקרית. עקב יציאתו המבורכת של "נבל דוד אדום", תרתי באינטרנט אחר מידע על יאפים עם ג'יפים. ומה רבה הפתעתי הייתה לגלות שלפי הפלייליסט של "אפס שתיים" מה-27.11.08 יש ללהקה החביבה עליי אוסף רימיקסים, ועוד כזה שלא הייתי מודע אליו! הכצעקתה? האם באמת יש רימיקסים ליאפים, פרט לאלו של נדב רביד והחדשים בסינגל של "גלגוליו של דורבן"? נתי, אתה נדרש להסברים! בהערצה, יותם

fugitive

New member
וואלה, לא יודע

נראה לי שנתי כמעט לא עובר פה יותר... אני מפנה אותך לספיישל יאפים (שאני מתבייש בזה שלא שמעתי עדיין) שהיה ב"שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני" השבוע, אני חושב שלילי ותמר הפכו בזאת רשמית למומחיות יאפים, אז אולי הן יוכלו לעזור.

FunnyCars

New member
יאפים.

1. באתר של המיקלט יש 5 רימיקסים של כש"ר לשיר "ג'פאן", מתוך האלבום הראשון של ההרכב: http://miklataklitim.com/Downloads pages/miklatak 006.htm 2. באתר 'שירבול' של נדב רביד יש 2 רימיקסים לשיר "הגופות", גם מתוך האלבום הראשון של היאפים. http://remix.nadavravid.com 3. יצאו 2 רמיקסים של גלברט וכש"ר לאלבום החדש של היאפים. למיטב ידיעתי, הם לא אונליין ויצאו בסינגל מיוחד של אנובה.

רב תודות

שמחתי לגלות על הסעיף הראשון, אדון בוחבוט! התרשמתי גם לגלות שאתה בין הבודדים שהשמיעו את המיקס הגנוז לרימיקס נטול מוריס, אבל בטח ככה זה כשמקושרים בסצינה, ולא רק צורכים אותה... :) ואתה צודק, הרימיקסים של גלברט וכש"ר הם רק בסינגל. מזל שדרשתי אותו באוגנדה. הרימיקס של גלברט שווה כל שנייה. ולפליט - הבחנתי בתוכנית, כי היא בין התוצאות הבודדות שהן לא יחצ"ניות כשמחפשים את היאפים ברחבי הסייברספייס. למדתי ממנה שכנראה לדיסק הראשון האמיתי של היאפים קוראים Muppets, או שסתם טעיתי בהבנת הנקרא. ואם כבר נגענו בסוגייה - מדוע כולם מתעלמים מהאלבום הראשון האמיתי, זה עם עטיפת המלח, שאין לאף אחד ואיש לא יודע כיצד הוא נשמע?

lcasei

New member
לא עוזב..

כן, אני עובר פה דווקא מדיי פעם. אז הרמיקסים בתכנית מה-11 שייכים לנדב רביד מ"שירבול". מאוד מוצלחים לטעמי שניהם, ומתאימים עצמם לקוטביות המזגאווירית בירושלים. האלבום הראשון, לי דווקא יש מושג איך הוא נשמע.. מעולם לא ראיתי אותו בחנויות, גם לא בבאלאנס ב-2002. הוא יצא ב-1999 והוא לא אחיד ברמתו בלשון המעטה. בזמנו שמעתי אותו במלואו דרך אתר מומה. אני אוכל להתאמץ ולהשיג לך פלייליסט להאזנה אונליין באיכות נמוכה. אובך נעים נתי

FunnyCars

New member
ה-ep דווקא אחלה.

שונה מאוד מהאלבומים. אבל אחלה. אני אנסה להעתיק אותו היום לתיקיית שיתוף של הרדיו. מקווה שאצליח.

FunnyCars

New member
נספח

מוזיקה מהחלל החיצון תיקלוט אקלקטי שלי יום שלישי 24.02.2009 גולינדו, שמאי 17 ירושלים

אוף איתכם!

למה תמיד אתם מתקלטים בגולינדו ביום שלישי? מה עם קצת התחשבות באנשים שמשדרים לייב בדיוק באותו זמן? וגם - תודה על האי.פי :)

ענבל מ

New member
או אנשים שיש להם מבחנים בימי רביעי?!

(בשבוע שעבר שכחתי להאזין לאלבום החדש והסתפקתי בספיישל של שיחותיי וגו'. אני מקווה לזכור השבוע)

אני דווקא ראיתיו

עד היום יש אותו באוגנדה. כל פעם אני אומר שאני אקנה, אבל בסוף אני פוסח עליו...

למעלה