רימות

toltol03

New member
רימות

לוטרינרים כאן שלום :) אפשר בבקשה מידע מקצועי לגבי רימות שמוצאים בגוף אצל בעלי חיים - כשהם חיים , מה זה אומר בכלל הרימות ? איך אפשר למנוע את זה ? איך מזהים את זה? והכי חשוב - האם אפשר לטפל בזה ? תודה רבה מראש על תשובותכם ..

הי מיכל

רימות מגיעות מכך שזבובה מטילה ביצים בתוך פצע. זה קורה לרוב בבעלי חיים במצב מאד ירודף וזה מצב בעייתי מאד. בעייתי כי הוא קשה למניעה וקשה לטיפול. אפשר די בקלות להרוג את הרימות, אבל אם הן נמצאות בתוך פצע אז זה יכול לגרום לבעיות. למה את שואלת?

toltol03

New member
יש אפשרות להציל חתול עם רימות?

אני וחבר שלי מצאנו חתול ר-ז-ה מ-א-ו-ד ממש עור ועצמות ועיניים .. אצלו מתחת לבית בחולון ביום שבת בצהרים. רצינו לקחת אותו לתנו לחיות לחיות והתקשרנו מהדרך להגיד שאנחנו באים והם אמרו לא לבוא כי אין שם וטרינר והפנו אותי לוטרינר אחר ברמת גן (על חשבונם) לקחנו לוטרינר -השארנו שם לאישפוז כי ידעתי שהוא צריך אינפוזיה ושיכול להיות שלא ישרוד את הלילה כמו שהוא היה נראה ... אחרי כמה זמן הוטרינרית שטיפלה בו התקשרה לבקש רשות להרדים אותו כי הלוע שלו מלאה ברימות (והיא לא ראתה סוף -אז היא אמרה שהרימות אולי בכל מערכת העיכול) ושהוא מיובש 100% ..לא יודעת עם הרימות היו בטוח פצע.. לפני שאני ממשיכה .. אפשר לדעת מה אתה אומר על מצב כזה של חתול? רימות נראים כמו תולעים לבנים?

למעלה