רילוקשיין

ליאסף

New member
רילוקשיין

שלום לכולם, הגענו לאיזור המפרץ לפני יומיים. אנחנו מחפשים בית פרטי או דופלקס 2-3 חדרי שינה באיזור פאלו אלטו דרומה. אשמח לדעת האם יש שכונות מועדפות יותר ופחות בפאלו אלטו, סאניוויל או כל אחת מן הערים דרומה לפאלו אלטו וגם אם אתם במקרה מכירים מקום שעומד להתפנות בשבועיים הקרובים. תודה רבה, אנחנו די לחוצים על בית. ליאת

RoyG NJ

New member
תנסו לשאול בISO

http://www.stanford.edu/group/iso/lists.html, זה מעין רשימת תפוצה של ישראלים באיזור. אם אתם רוצים - שלחו לי במסר את הבקשה + דרך התקשרות ואשלח מייל בשבילכם. הדרך הכי קלה היא לעבוד עם מתווך ...

ranshe

New member
ה-ISO (הזה) מת לפני שנתיים +-

יחי ה-ISO החדש - http://groups.google.com/group/iso-general?pli=1

zelig0n

New member
מה התקציב?

אני מכיר עוד 3 במצב שלכם בערך. המחירים קפצו פלאים בשבועיים האחרונים ואם זה לא מספיק, אז גם אין כמעט כלום ב-CL. אחד מאלה שמחפשים סיפר לי על בית בסאניוול, 3 ח ודיי ישן ב-3לK שמתפנה עוד שבועיים, אם זה מעניין אנסה להשיג פרטים.

ליאסף

New member
רצינו בסביבות 2500 ואני מבינה שזה בלתי אפשרי

אשמח לקבל עוד פרטים. תודה רבה. אנחנו כבר מחפשים גם בסנטה קלרה וגם בקופרטינו אם זה עוזר. נראה לך שהמחירים צפויים לרדת בקרוב?

zelig0n

New member
דיברתי איתו, אם זה עדיין רלוונטי אשלח לך מסר

אם לומר לך ת'אמת, גם אנחנו ציפינו להגיע לקיץ כשכולם עוברים ויהיו הרבה אופציות במחירים נורמליים. אבל מה שקורה בנתיים (ואני שומע את זה ממספר בעלי נכסים) שעוד ועוד אנשים מאבדים את הבתים שלהם, כמובן שלא יכולים לרכוש כלום וחייבים לשכור, אז הביקוש עולה וכך גם המחירים. לא רואה איך זה משתנה בקרוב (לא לטובה בכ"א
). שיהיה בהצלחה.

ליאסף

New member
תודה רבה. אתה מתמצא לגבי סנטה קלרה?

לגבי שכונות שנחשבות לטובות שם?

zelig0n

New member
לא מכיר את סנטה קלרה

אבל יכול לגלות לך סוד, זה הולך (לרוב) ע"פ הדירוג של בתי הספר בסביבה...אבל גם המחירים עולים בהתאם.

Ayelet CA

New member
לא סביר

מה חשוב לכם? בי"ס? לאילו גילאים? חברה ישראלית? קירבה למקום העבודה? אתם יכולים להתחיל בלשכור דירה בקומפלקס, כמו הפורג', להכיר את האיזור ולשכור בלי לחץ בהמשך השנה. יש כאן פחות בתים להשכרה מדי שנה, האיזור מבוקש והמחירים עולים.

למעלה