רילוקשיין לגרמניה

michaelin

New member
רילוקשיין לגרמניה

שלום, יש לי כמה שאלות לגבי רילוקישיין לגרמניה עם אחת מבני זוג מקבל הצעה לרולוקשיין לגרמניה מה זה אומר לגבי משפחה האם משפחה מקבל סטטסוס מסויים ותוך כמה זמן עם נשארים ועובדים שם מקבלים דרקון אירופה? האם זה אומר שצריך לוותר על אזרחות ישראלית בכדי להיות אזרחית גרמניה? האם יש כזה דבר בגרמניה PERMANENT RESIDENT תודה

בקר12

New member
כמה תשובות

יש תושבות קבע וגם חייבים לעבור דרך הסטטוס הזה כדי להפוך אזרח. לגבי זמן לאזרחות גרמנית (ודרכון) - ממה שקראתי בין 6 ל 8 שנים של מגורים וכן, חייבים לוותר על האזרחות הישראלית אם רוצים להפוך לאזרח גרמני (ולכן אפשר להישאר בסטטוס של תושב קבע) אני מניח שבן/בת זוג מקבלים גם אישור עבודה אם המבקש המקורי מקבל אבל איני מומחה לקטגוריות הויזה השונות בגרמניה. בכל מקרה אפשר לברר בשגרירות.

michaelin

New member
רילוקשיין לגרמניה

מה הפרוצדורה לקבלת תושב קבע? האם רילוקשיין זה מספיק? האם האיכות חיים היא יותר גבוהה ביחס לקנדה?

בקר12

New member
יש פה אחרים שמבינים הרבה יותר ממני בגרמניה

בגדול - אני מניח שאם אתה חוקי ועובד אז אם תשאר ככה מספיק שנים אז תהיה זכאי לתושבות קבע. ככה זה עובד ברוב אם לא בכל מדינות האיחוד. לגבי רמת החיים זה נורא תלוי בך; במקצוע ובהעדפות שלך. אין תשובה אחת. שתיהן בעיקרון מדינות מערביות עם רמת שירותים גבוהה.

מה בסוף? קנדה או גרמניה?

זה לא אותה המדינה ....

michaelin

New member
רילוקשין גרמניה

בבקשה משנמצא בגרמניה תוכלו לספר קצת אל פרוצדורה תושב קבע ומה זה אומר?

michaelin

New member
תושב קבע גרמניה

לא אך עם אחת מבני הזוג מקבל רלוקשיין אז אולי עם השנים אפשר לעשות תושבות קבע? האם כשבן זוג מתקבל לעבודה בגרמניה מה קורה כשעוברים עם כל משפחה ? האם יש סיכוי להיות תושב קבע?

בקר12

New member
כבר כתבתי לך שכן. ברוב אם לא בכל מדינות

האיחוד אפשר להפוך תושב קבע אם עובדים וגרים במדינה מספיק שנים. זה ישים גם לבני זוג וילדים.

למעלה