רילוקישן ללונדון

רילוקישן ללונדון

שלום, הציעו לי בעבודה רילוקישן ללונדון. אנחנו משפחה עם 3 ילדים:10, 9 ו- 3 חודשים. שם כנראה נהיה מפרנס יחיד. האם משהו יכול לאמר כמה עלי לדרוש ממקום העבודה כדי לחיות בלונדון ברמת חיים גבוהה ? המשכורת שלי כיום היא 17000 ברוטו לחודש אבל אנחנו שני מפרנסים. משהו אולי יודע איפה כדאי למשפחה בהרכב שלנו לגור ? בתי ספר-יש סוגים ? הוצאות ? בקיצור, אנחנו לא יודעים כלום וכל טיפת מידע תעזור. תודה :)

stevie1

New member
תגדיר רמת חיים גבוהה...

תחפש בארכיון הפורום, דנו בנושא ארוכות, תמצא כמה תובנות וכמה תשובות שיעזרו לך להתמקד על מה חשוב בעיניך ומה פחות

רילוקישן

רמת חיים גבוהה - כמו אנשי הייטק בארץ....בתי ספר וחוגים טובים לילדים, מידי פעם הצגות, מסעדות, טיולים, בלי להתקמצן. לא רמת חיים שלהמאיון העליון....

Nobilis

New member
תראה...

בשביל לחיות בלונדון, עם שלושה ילדים ובת זוג, ברמת חיים גבוהה (כפי שפירטת, ובהקבלה לסכום של 40 אלף ש"ח בחודש בארץ, ברוטו), אני מעריך שתצטרך משכורת של לפחות 70K לשנה (ואני מדבר בפאונדים, כמובן, בברוטו). ויתקנו אותי המקומיים עם הילדים במידת הצורך. אני חושב שיתכן בהחלט והסכום שנתתי נמוך מדי.

שאלה-בתי ספר

הסכום שנתת כולל שכ"ד, רכב וכו' ובתי ספר וגנים לילדים ?? למשהו יש מושג כמה בכלל עולים ביה"ס ? תודה !

noa scotland

New member
אם הילדים ילכו לבתי ספר רגילים

מה שנקרא state school - הם לא עולים כלום. והכוונה, כלום. אין "סל חינוך" והוצאות נלוות, ואפילו את ספרי הלימוד והמחברות מקבלים מבי"ס. מה שכן יעלה לכם זה קניית התלבושת האחידה
גנים זה כבר סיפור אחר אבל אני כבר מזמן לא מעודכנת במחירים.

שחיה בלונדון

תודה ! יש לך או למשהו מושג האם יש בתי ספר שמתמחים בספורט (שחיה תחרותית) ? האם משהו יודע על מועדונים לשחיה תחרותית לילדים ? תודה !!

stevie1

New member
בכל מרכז ספורט קהילתי

יש בריכת שחייה ומועדון שחייה. הם עורכים תחרויות וטורנירים לילדים באופן קבוע. מידע בדרך כלל יש באתר המועצה המקומית (וזה כבר פונקציה של מגורים).

Woking

New member
כלל האצבע שלי הוא

שצריך את אותו סכום ברוטו (לפחות). עם זאת לונדון יקרה באופן מיוחד, אז יכול להיות שצריך לתקן למעלה. בכל מקרה אנחנו מדברים על אותו איזור - לפחות 60K. הרעיון הוא שאמנם יש דברים יקרים יותר, אבל הם מתקזזים עם דברים אחרים. מה שנקרא what you lose on the swings you win on the roundabouts. השאלה היא מדוע מפרנס יחיד? מבחינת החוק, אם לאחד מכם יש אישור עבודה (או זכות לעבוד) אז גם בן הזוג שלו יכול לעבוד.

jinjit

New member
עזרה בחישוב...

גם אנחנו עמדנו בפני אותה החלטה.. אנחנו במעבר נהיה זוג עם ילדה בת חודשיים ומהחישוב שאנחנו עשינו לגור ברמת חיים טובה מחוץ ללונדון (בגלל מקום העבודה ושם גם יותר זול) מפרנס יחדי, היינו צריכים לפחות 50,000 פאונד לשנה. מה שאנחנו עשינו זה העברנו את ההצעה לחברה בשם CRG (נדמה לי שזה השם) שבודקת את הכדאיות של ההצעה בהתחשב בהוצאות צפויות ובמצב פה בארץ. מעבר לזה ייעוץ מס מספק טיפים מאוד חשובים שיכולים לשפר את ההצעה.

למעלה