רילוקישן ללונדון

בלבית

New member
רילוקישן ללונדון

שלום לכולם,
לאחר שבועו של ציפייה היום קיבלנו אישור סופי על רילוקיישן של זוגתי.
קראתי פה לא מעט בחודשים האחרונים והפורןם עזר לי רבות.
אנו מתחלים בטירוף של כל מה שהמהלך אומר מכיוון שאנו עוברים בתחילת מרץ
2 שאלות:
1. היא הולכת לעבוד בקנארי וורף, ולכן הסתכלנו קצת וחשבנו על לגור ב-BOW או ב-SHADWELL ע"מ להיות על ה-DLR, אשמח לשמוע את דעתכם על שכונות אלו או על אופציות אחרות מעניינות על ה-DLR או JUBILEE LINE.
2. אני בעל דרכון פולני, האם אני נכנס לאנגליה בלי שאלות מצד ההגירה או כל גורם אחר?
תודה מראש

shebrew

New member
תשובות

א. איזה כיף לכם!
ב. יש לכם ילדים?
ג. אם אין ילדים תסתכלו על דירות ב Isle of Dogs
ד. כן, כבעל דרכון פולני, אתה נכנס ועובד חופשי ב UK.

בלבית

New member
המשך שאלות..

תודה רבה על התשובות והברכות.
אכן אין לנו ילדים.
אנו מחפשים מקום שהינו קרוב יחסית לעבודה של זוגתי אך גם בעל אפשרויות בילוי(אין צורך להיות במרכז המועדונים, אבל כן חשוב לנו אפשרויות בילוי בפאבים עם צעירים מהאיזור), האם Isle of Dogs עונה על רצוננו? האם את מכירה את את האיזורים האחרים שציינתי(הם עומדים בדרישותינו? הם ראויים.בטוחים למגורים?)
ולשאלת השאלות שאני יודע שהיא מאוד מורכבת, כמה כסף יעלה לנו גרוסו מודו לחיות בלונדון(יחסית במרכז, Zone1-2)
תודה מראש

shebrew

New member
עוד תשובות

איזור קנארי ורף עצמו רווי פאבים, מסעדות בתי קפה וחניות לרוב, לכן מי שגר ועובד כאן, וזה בעיקר אנשים צעירים בלי ילדים (הייתי אומרת 23-33), מבלה כאן הרבה שעות. בעיניי זה עדיף על לבלות הרבה שעות בתחבורה ציבורית. זה מנסיון אישי ומהחוויה האישית שלי..

Shadwell זה איזור רע בעוד ש Bow זה איזור לא רע. אך זה נאמר מביקורי חברים ומשמועות - מעולם לא גרתי באיזורים הנ"ל.

לשאלת השאלות - כמה כסף.. זה תלוי מאוד בכם. ההוצאה הגבוהה תהיה מגורים כלומר, כנסו לאתר www.rightmove.co.uk תראו מחירי דיור (שימו לב שלרוב המחיר הנקוב הוא לשבוע אך לפעמים הוא לחודש) לזה תוסיפו מחיר נסיעות שיהיה נמוך יחסית אם תגורו במרחק נסיעת אוטובוס או לא קיים אם במרחק הליכה.. www.tfl.gov.uk - אתר לברור מחירי נסיעות. כל השאר נראה לי יהיה לכם כמו בארץ..

בשביל שתוכל להתרשם מעלות קנית האוכל,

אני מצרפת לך את האתר של TESCO, שהוא לדעתי אחד הסופרים המובילים ונמצא במקום טוב באמצע מבחינת מחירים (לא מסופרים היקרים ולא מהזולים).
בהצלחה לכם.

TrigATUSA

New member
בנוסף

אתם יכולים לגור ב GREENWICH שהיא נחמדה ולא לגמרי משעממת (ועל ה DLR)

אבל גם ב /BOROUGHWATERLOO/BERMONDSEY וכל השכונות מדרום לנהר לאורך ה JUBILEE (אלו יהיו מגורים הרבה יותר "עירוניים" במרחק גישה קצר להרבה מחיי התרבות של לונדון)

וגם CANADA WATER נחמדה

אולי אם תספרו איפה אתם גרים ומרוצים בישראל נוכל להתאים לכם שכונה עם אופי דומה

למעלה