רילוקישן ללונדון
שלום לכולם
אנחנו בתהליך רילוקישן יחסית מהיר (בעלי מתחיל לעבוד כבר בתחילת אוקטובר) ללונדון.
אשמח לעצות מניסיונכם - יש לנו בן בן שבע ובת בת שנתיים וחצי. השכר השנתי של בעלי יהיה כנראה באזור 75 אלף פאונד בשנה והוא יעבוד במרכז לונדון.
אני מתכננת לחפש עבודה אחרי מספר חודשים כשאראה שהילדים מתאקלמים במסגרות שלהם.
הרילוקישן מוגבל לתקופה של שנתיים.
יש לנו חברים מאוד טובים שגרים בלונדון בשנים האחרונות. יש לנו ילדים באותם גילאים בדיוק ולמרות המרחק הפיסי שמרנו כל השנים על קשר כולל טיולי משפחות ברחבי אירופה וביקורים הדדים.
הם גרים בשכונה קצת מרוחקת מהמרכז (תחילת זון 4 בשכונות זרום מזרחיות) אני מתרשמת שזו שכונה טובה מאוד. הבנתי שלמקום העבודה של בעלי יקח לו לנסוע כ-40 דק' ברכבת תחתית ללא צורך בהחלפה של רכבות.
אני מבינה שקהילה יהודית וישראלית ממוקמת באזורים הצפוניים של לונדון.
איפה הייתם ממליצים לנו לגור - ליד חברים טובים שגרים קצת רחוק או באזורים "ישראלים"?
האם השכונות של צפון לונדון קרובות משמעותית מ-40 דק' נסיעה?
מה שכ"ד ממוצע לדירה סבירה של 2-3 חדרי שינה שנוכל לעמוד בו סביב הכנסה שנתית זו בהנחה שני לא אעבוד בחודשים הראשונים?
תודה רבה!!!
שלום לכולם
אנחנו בתהליך רילוקישן יחסית מהיר (בעלי מתחיל לעבוד כבר בתחילת אוקטובר) ללונדון.
אשמח לעצות מניסיונכם - יש לנו בן בן שבע ובת בת שנתיים וחצי. השכר השנתי של בעלי יהיה כנראה באזור 75 אלף פאונד בשנה והוא יעבוד במרכז לונדון.
אני מתכננת לחפש עבודה אחרי מספר חודשים כשאראה שהילדים מתאקלמים במסגרות שלהם.
הרילוקישן מוגבל לתקופה של שנתיים.
יש לנו חברים מאוד טובים שגרים בלונדון בשנים האחרונות. יש לנו ילדים באותם גילאים בדיוק ולמרות המרחק הפיסי שמרנו כל השנים על קשר כולל טיולי משפחות ברחבי אירופה וביקורים הדדים.
הם גרים בשכונה קצת מרוחקת מהמרכז (תחילת זון 4 בשכונות זרום מזרחיות) אני מתרשמת שזו שכונה טובה מאוד. הבנתי שלמקום העבודה של בעלי יקח לו לנסוע כ-40 דק' ברכבת תחתית ללא צורך בהחלפה של רכבות.
אני מבינה שקהילה יהודית וישראלית ממוקמת באזורים הצפוניים של לונדון.
איפה הייתם ממליצים לנו לגור - ליד חברים טובים שגרים קצת רחוק או באזורים "ישראלים"?
האם השכונות של צפון לונדון קרובות משמעותית מ-40 דק' נסיעה?
מה שכ"ד ממוצע לדירה סבירה של 2-3 חדרי שינה שנוכל לעמוד בו סביב הכנסה שנתית זו בהנחה שני לא אעבוד בחודשים הראשונים?
תודה רבה!!!