רילוקישן ללונדון

mben3

New member
רילוקישן ללונדון

שלום לכולם

אנחנו בתהליך רילוקישן יחסית מהיר (בעלי מתחיל לעבוד כבר בתחילת אוקטובר) ללונדון.
אשמח לעצות מניסיונכם - יש לנו בן בן שבע ובת בת שנתיים וחצי. השכר השנתי של בעלי יהיה כנראה באזור 75 אלף פאונד בשנה והוא יעבוד במרכז לונדון.
אני מתכננת לחפש עבודה אחרי מספר חודשים כשאראה שהילדים מתאקלמים במסגרות שלהם.
הרילוקישן מוגבל לתקופה של שנתיים.
יש לנו חברים מאוד טובים שגרים בלונדון בשנים האחרונות. יש לנו ילדים באותם גילאים בדיוק ולמרות המרחק הפיסי שמרנו כל השנים על קשר כולל טיולי משפחות ברחבי אירופה וביקורים הדדים.
הם גרים בשכונה קצת מרוחקת מהמרכז (תחילת זון 4 בשכונות זרום מזרחיות) אני מתרשמת שזו שכונה טובה מאוד. הבנתי שלמקום העבודה של בעלי יקח לו לנסוע כ-40 דק' ברכבת תחתית ללא צורך בהחלפה של רכבות.
אני מבינה שקהילה יהודית וישראלית ממוקמת באזורים הצפוניים של לונדון.

איפה הייתם ממליצים לנו לגור - ליד חברים טובים שגרים קצת רחוק או באזורים "ישראלים"?
האם השכונות של צפון לונדון קרובות משמעותית מ-40 דק' נסיעה?
מה שכ"ד ממוצע לדירה סבירה של 2-3 חדרי שינה שנוכל לעמוד בו סביב הכנסה שנתית זו בהנחה שני לא אעבוד בחודשים הראשונים?

תודה רבה!!!

MayFebruar

New member
שלום! נסי לשאול גם בפורומים

עוברים לאירופה ולהיות הורים בחו"ל. שם עונים יותר על שאלות בנושא אזורים למגורים.
בהצלחה

אני חושבת שעדיף לכם לגור באזור יהודי מכמה

סיבות -
האחת: אומנם יש לכם חברים שאתם כבר מכירים אולם תוכלו להכיר חדשים ולהרחיב את המעגל עם האוכלוסייה שיש לה מאפיין משותף אתכם והם לרוב, מניסיון, מאד מסייעים ונחמדים.
השניה: אזור גולדרס גרין, האזור בו גרים היהודים, קרוב למידי למרכז העיר , בוודאות פחות מ 25 דקות בטיוב. יש שם גם גני ילדים שבהם מציינים הן את החגים היהודים והן את הנוצרים. בתור אם לשניים שחייה שם שש שנים (ואני חילונית לגמרי!) זה מאד חיבר אותי ואת הילדים למסורת, לחגיגת החגים כפי שהם נהוגים בארץ ומצאתי שזה היה חשוב במיוחד עבורם!
השלישית והאחרונה: היות ובלונדון קל מאד להתנייד, תוכלי לפגוש את החברים הטובים שלכם לעתים קרובות אבל אני מניחה שלא תהיו כל הזמן ביחד. לדעתי, זה גם משהו שעלול אולי לפתח מתחים או מחלוקות למיניהם למרות היותכם חברים מאד טובים.

מקווה שזה עוזר במשהו.
לגבי שכ"ד ממוצע - לא אוכל לעזור היות ועברו כבר 5 שנים מאז שהתגוררתי במקום.
שיהיה בהצלחה -

למעלה