רילוקיישן

hadooper

New member
מדובר בממשלה שדואגת רק לאוכלי החינם.

מדובר בנציונל-סוציאליזם שעובד אך ורק לטובת המושחתים ואוכלי החינם.
בישראל הכי משתלם לא לעבוד ולחיות על איזו קצבה, או לחילופין כל קומבינה אחרת נכלולית כמו העלמת מס וכהנה וכהנה. כל רעיון הציונות שאתה מצייט לו כעיוור מושתת על מוטיבציה היסטורית להקים מדינה יהודית. רצית מדינה יהודית? קיבלת יהודים שגונבים מיהודים.

zaske

New member
ההשקעה שלך בתגובה היא בחזקת למען הדורות הבאים

אני סקפטי שהוא קיבל הצעה.
אני מאמין בעשיה, לא בברברת. אני שומע על המחשבות של הרילוקיישן שלו מאז השנה הראשונה שלי באוסטרליה ואני סוגר חצי שנה בארהב.

לגבי גרין כארד- התחלנו לעבוד על זה. אמאזון היתה מוכנה לפני, אבל קיבלתי עצה לא להתחיל מהר בגלל מורכבות הויזה שלי.

לגבי סטרטאפים - איך נגדיר את אובר למשל? סטרטאפ? חד-קרן? אני יודע שחדי קרן כמו אובר מחפשים באוסטרליה כדי לעשות ״מעשה זסקה״.

zaske

New member
מתוך סקרנות, אתה מבלבל במוח או שיש לך הצעה?

ובוא תספר לי עם איזו מהמדינות הנ״ל אתה לא מסכים פוליטית? הרי אתה שייך למחנה השמאל ודרככך לארה״ב הימנית של טראמפ חסומה בשל אילוצי ויזה.

hadooper

New member
.

כן, כבר יש כזו.

חטפתי שוק כששלחו לי את החוזה, השכר נחשב גבוה שם (נמוך מאד אצלנו), אבל יש 25 ימי חופשה שנתיים ו8 שעות עבודה ביום. מדובר על מדינה של 5 שעות טיסה מישראל.

מי שקרא בהדיקות את הודעתיי כאן, מבין שאני לא משתייך לאף מחנה פוליטי ואין אף מפלגה פוליטית בארץ שאני תומך בה. אני נופל בין הכסאות מהבחינה הזו, איפושהו בין ה"ליכודניקים החדשים" לבין יאיר לפיד מבחינה חברתית-כלכלית ואיפשהו בין מר"צ לחד"ש מבחינה מדינית.

הפרבולה

New member
אתה סותר את עצמיך

אמרתה שאתה לא משתייך לאף מחנה פוליטי ואחר כך אמרתה שמבחינה מדינית אתה בין בין מר"צ לחד"ש מבחינה מדינית. בקיצור אתה שמאלני הזוי ובדרך להיות אוהד BDS כמו שקרה לחלק מהשמאל המתון אחרי שערפאת עשה מהם צחוק לאורך תהליך אוסלו.

hadooper

New member
כל מדינה היא מדינת פח

הגדולה היא להבין איפה הכי מתאים לך לחיות...

אין ספק שיש כמה מקומות בארה"ב שהיו יכולים אולי יותר להתאים עבורי ואין ספק שמה שאני הולך לפתח בתפקיד החדש לא הולך להיות כל כך סקסי כמו אלכסה או פיונה, אבל לפעמים אין מנוס אלא להתפשר...

Astroo

New member
3 שיקולים

1. עד כמה קל יהיה בעתיד לעבור מויזת עבודה לתושבות קבע. אם זה בלתי אפשרי או לא מובטח, לא הייתי שוקל רילוקיישן כזה
2. מה יקרה אם המעסיק יפטר אותך? האם תצטרך לעזוב את המדינה מייד, או שאפשר לחפש עבודה אחרת ולנייד את הויזה?
3. האם גם לבת זוג (אם יש) יהיה היתר לעבוד במדינה

hadooper

New member
תודה על התגובה. 2 ו3 מתקיימים. 1 לא.

לגבי 1, אציין שלפני שעוד בכלל אקבל תושבות, יש סיכוי לא רע שאוכל לקבל אזרחות כעבור מספר שנים.
&nbsp
על פניו, לא רואה סיבה להישאר בארץ נכון לעכשיו, גם אם מדובר במצב זמני. האנשים שאני הולך לעבוד איתם נראים כמו כאלו שיש לי איתם כימיה טובה, משהו שכבר הולך ונעשה קשה למצוא בארץ...

tenen

New member
לא ברור לי למה אנשים כאן נהנים לריב

אני מאוד לא אוהב את הירידה לפסים אישיים.
אפשר לא להסכים עם ויני ואני אכן לא מסכים איתו אבל הוא היה קצין ולא איזה אחד שהשתמט ולכן להאשים אותו באנטי לצהל, נו, הלוואי וכל מי שמואשם באנטי לצהל יהיה מואשם בזה אחרי שטרם בתור קצין.
&nbsp
גם בניגוד לכל מי שאומר כמה שלא טוב לו כאן ולא עושה כלום בנידון, הוא עשה ועזב וגם על זה מגיע לו קרדיט, סה"כ אם כולם יעשו אותו דבר אחוז האנשים שגרים כאן וטוב להם יעלה וזה בטח לא דבר שלילי.
&nbsp
אני אפילו מבין את העמדה שלו, מי שטרם בתור קצין והרגיש שהתושבים עליהם הוא מגן תוקפים אותו לא פלא שמאמץ עמדות כאלו.
אפילו את עמדות האנטי דת שלו אני מבין, סה"כ אף אחד לא שש להגיד שהוא אוהב אנשים שחלק מהדת שלהם אומרת שצריך לסקול אותו.
&nbsp
אני חושב שבמקום לתקוף את העמדות הפוליטיות הפוליטיות של ויני, צריך להבין מהיכן זה מגיע ולתקן את מה שצריך לתקן.
&nbsp
לא צריך לזרוק מהבית עוד עשרות אלפי אנשים בשביל זה
כן צריך לוודא שתהיה ענישה על תקיפת חיילים כדי שחיילים ששומרים בישובים בגבול לא ירגישו שתוקעים להם סכין בגב בלי שיש לזה מחיר.
כן צריך לוודא שהמצב בו מי שהיה קצין בצהל לא יכול אפילו להתחתן כאן יפסק.
&nbsp
הבעיות שיוצרות את אי ההסכמה הפוליטית הן קטנות בהרבה מהבעיות שמדברים עליהן כאן, זה סה"כ דורש קצת התחשבות אחד בשני וזה הכל ובלי ההתחשבות הזו אנחנו מייצרים אנשים עם כל כך הרבה אנטי נגד החברה הישראלית מאנשים טובים וזה פשוט נושך אותנו בהמשך.
&nbsp
&nbsp

vinney

Well-known member
וואלה, ממתי אתה מדבר בהגיון?

״הבעיות שיוצרות את אי ההסכמה הפוליטית הן קטנות בהרבה מהבעיות שמדברים עליהן כאן״ - זה מאוד מדויק.
&nbsp
גם הפרבולה, גם בראבומן וגם יוזר יסכימו עם כל מה שאני אומר - אם זה רק יהיה מישהו אחר שיגיד את זה. השנאה והכעס הם אישיים, לא אידאולוגיים.

אדי812v

New member
תלוי

אם מדובר במדינה מערבית\ארה''ב
לא הייתי עובר לשם בלי אפשרות לקבל תושבות.
עם עלות מחייה גבוהה ספק שתחסוך שם הרבה כסף.אז עוד לאיזה מטרה? אולי ר חוויה?
אם מדובר במדינה במזרח אירופה אז אולי שווה לעבור על מנת לחסוך כסף.

למעלה