רילוקיישן?

choco262

New member
רילוקיישן?

שלום.
אחרי הרבה ניסיונות ומעבר בין תפקידים אני מגיעה לכאן כדי לנסות לברר.
אני כרגע עובדת 9 שעות ביום. מבחינה בריאותית יש לי בעיה לעבוד כל כך הרבה.
אני בקושי מצליחה לתפקד ככה.
ולעבוד כאן פחות אי אפשר אם רוצים לחיות בכבוד.
גם אני וגם בן זוגי מגיעים מעולם טכני.
הוא מאוד היה רוצה להתקדם לכיוון ניהולי בבית מלון ואני עוד חולמת לצלם אבל מוכנה לקבל עבודה מעניינת שלא תחנוק אותי בשעות, ושלא תכריח אותי למכור.
זה ריאלי לחפש בחו"ל? יש טעם לנסות? איפה מתחילים?
אנחנו באופן אישי מעדיפים לחשוב לכיוון אירופה מאשר שאר העולם. מכל מיני סיבות. אני קצת אבודה מאיפה להתחיל כדי לנסות ולחפש, לבדוק ולברר אם זה בשבילנו.
אני אשמח מאוד לקצת עזרה וכיוון.
תודה רבה

republik

New member
הדבר הכי חשוב בעצם הוא מצב האזרחות

אם יש לאחד מכם אזרחות אירופית אז ההליך הבירוקרטי יחסית פשוט ואז אפשר לבדוק איזו מדינה מתאימה ויותר לעומק.
אם אין אזרחות אירופית, אז הכיוון שלכם צריך להיות קנדה/ אוסטרליה, בתנאי שלאחד מכם יש מקצוע שנמצא ברשימת המקצועות המבוקשים במדינות הללו.

MayFebruar

New member
היי. ממליצה לכם בתור התחלה לחפש משרות באינטרנט

ככה תראו מה הביקוש ומה הדרישות ברחבי אירופה, ככה תדעו אם יש טעם לנסות או לא.
חוצמזה, מצטרפת למה שרפבליק כתב.

ברטכה הבאה לפורום, את מומזנת להשתתף להישאר

choco262

New member
לגבי אזרחות..

אמא של חבר שלי אמרה שהיא תוכל להוציא אזרחות רומנית, אז אני מאמינה שהוא יקבל גם, לא?
ואנחנו מתכננים חתונה אז גם אני אקבל אחרי שנתחתן לא?
אין לי מושג אם כן ואם מישהו מכם יודע אני אשמח לדעת גם.
כמו שאמרתי לשנינו יש רקע בIT אז אולי כדאי לנו לחפש בתחום הזה. השאלה גם איפה מחפשים כי רוב האתרים שמציעים משרות בחו"ל הם או מכירות אחרי צבא, או תפקידים שדורשים 10 שנות ניסיון בניהול אתר או דברים כאלו משוגעים.
איפה מוצאים את הדברים הרגילים יותר?

republik

New member
ממה שהבנתי אזרחות רומנית זה תהליך שלוקח זמן

לפחות כמה חודשים, אז קודם כל הייתי מתרכז בלסיים את התהליך הזה - הרי עד אז אין לכם גם ככה מה לחפש עבודות.
אחרי שתקבלו אזרחות, אני לא חושב שגם את זכאית, אבל למעשה ברגע שיש לאחד מכם אזרחות אירופית זה מספיק.
אני לא בתחום, אבל נראה לי ש-IT זה אחד התחומים שיחסית לא קשה לעשות בהם רילוקיישן (הכל יחסי כן?...), במקביל לעבודה על אזרחות אירופית, אפשר לחפש עבודה בחברה ישראלית שמציעה אפשרויות רילוקיישן. זו דרך טובה להשיג "דריסת רגל".

MayFebruar

New member
חוץ ממה שרפבליק כתב, אני ממציעה לכם לעשות חיפוש

באנכלית ולא בעברית. אין לי מושג איזה אתרים יש, אבל אולי בפורום 'עוברים לאירופה' ידעו.

למעלה