רילוקיישן

• פותח הנושא tri4
  • פורסם בתאריך

tri4

New member
רילוקיישן

אני עושה רילוקיישן לאפריקה איך המחיה מבחינה כספית וכו........... האם ניתן לחסןך

tri4

New member
אפריקה

אני אמור להגיע לניגריה אפשר פרטים על המקום קצת

mendel41

New member
תשובה

הכל תלוי בחוזה שלך עם החברה שאתה נוסע לעבוד בה.יש חברות שנותנות אש''ל מלא ולמעשה חוץ מדברים אישיים הכל על חשבונן (סיגריות אלכוהול וכד') יש חברות שנותנות סכום מסויים שאמור להספיק לקניית אוכל,וזה מעבר למשכורת. בכל מקרה כל הרעיון של לעבוד באפריקה זה להרוויח מספיק כדי גם לחסוך,לחיות בלחץ וגם באפריקה זה לא עובד!!!

Boston Guy

New member
אם מרוויחים טוב - אפשר. ואם לא - אז לא.

אתה עושה מעצמך צחוק כשאתה שואל שאלה כל כך נבערת.
אפריקה מקום גדול. יבשת. מורכבת מהמון מדינות. חלקן עשירות, חלקן עניות.
בחלקן החיים יותר זולים, בחלקן יקרים.
בלי להגיד איפה באפריקה (ברמת העיר) ואיזה מן שכר ותנאים - איך אפשר לענות לשאלה כמו שלך?

Boston Guy

New member
ניגריה לאגוס? ניגריה אבוג'ה? פורט הארקורט?

ניגריה על אסדת נפט? ניגריה בעיר שדה?
ניגריה בג'וס - איפה ששוחטים לא מוסלמים?

יש חלקים בניגריה שנראים פי 1000 יותר גרוע ממחנה פליטים קלנדיה, ובטוחים לאדם מערבי כמו שעזה בטוחה לחייל צה"ל.
ויש מקומות עם שכונות פאר שסביון כלב לעומתן.

בלי שתגיד איפה, איזה תנאים כלולים בחוזה שלך (מגורים, אבטחה, תחבורה, מזון) ובערך כמה מציעים לך - איך בדיוק אתה
מצפה שיענו לך?

בשנות ה 90 אני חייתי בניגריה כמו מלך. הייתה לי כיתת אבטחה ששמרה עלי, הסיעו אותי לכל מקום בשיירה של רכבי מאבטחים כשאני באוטו משוריין, גרתי בוילה ענקית מוקפת חומה עם גדר מחושמלת ושומרים חמושים, לא הוצאתי אגורה מהכיס - והמשכורת נכנסה לבנק והצטברה שם.
אבל היה סיוט לחיות שם באותה תקופה - ניסו כל כמה שבועות לחטוף, הרכב חטף כדורים, לא העזתי לצאת מהוילה בלי 4 חמושים מסביבי...

tri4

New member
אחלה

כרגע אני עדיין לא יודע מיקום מדויק אבל אני הולך לנהל מוסך צמ"ה

tri4

New member
אפריקה

אני עובר לניגריה איך המקום מבחינת הכל

mendel41

New member
תשובה.......

עם איזו חברה? סו''ב, דורי,ניירדה,אס.סי.סי, גילמור? כמו שכתבו כאן יש מקומות כמו פורטהארקורט או וורי או בכלל מקומות עם נפט שהם יותר מסוכנים וצריכים אבטחה חזקה בצפון כל מה שצפונה מקאדונה גם מסוכן בגלל המוסלמים. אבוג'ה די נוחה גם למחיה וגם לבילויים (לא ברמה של הארץ).אתה צריך נהג טוב שיהיה גם שומר ראש שלך (יותר בקטע של להימנע מצרות מאשר להיחלץ מהם) המקומיים יכולים להיות מאוד נאמנים אם אתה מטפח אותם. ומאוד נקמניים ואגרסיביים אם אתה מתנהג אליהם כמו זבל. אתה צריך להיות עם ראש פתוח
לתרבות זרה. להכין כסף קטן בכיס תמיד(לשחד פקידים שוטרים ואפילו לתת לנהג שלך ), להראות להם שאתה מאוד מקצועי בקטע שלך (אם לא מהר מאוד ''יאכלו אותך בלי מלח'') בקיצור מהר מאוד אתה תרגיש
אם אתה משתלב או שאפריקה לא בשבילך, אני מאוד נהיניתי שם (שלוש וחצי שנים).ויש כאלה שחזרו הבייתה אחרי יומיים שלושה
מאחל לך בהצלחה

למעלה