רילוקיישן למישיגן

rightnow2

New member
עוד מידע

תודנ על התגובה
אני עדיין ממתין למידע לגבי חבילת הרילוקיישן.

במידה ואין לי הוצאות מכולה , באיזו עלות מדובר?

Boston Guy

New member
אם אתה לא מביא מכולה - העלות היא הצטיידות מ"אפס" למשפחה מלאה

אם אתם מגיעים לארה"ב עם מזוודה או שתיים לכל אדם במשפחה ולא יותר - אתם תצטרכו לקנות פחות או יותר כל מה שנחוץ כדי לקיים משפחה ובית.

העלות של התבססות כזו תלוייה מאוד ברמת החיים שאתם רוצים לקיים בארה"ב - אבל גם אם אתה מוכן "להתכלב" מדובר בהרבה אלפי דולארים. אם אתה מחפש לחיות ברמת חיים של UPPER MIDDLE CLASS - מדובר בעשרות אלפי דולארים.

יש כמה קטגוריות של הוצאות:

עלויות המעבר - מרגע ההמראה מישראל ועד שתסיימו לבנות לעצמכם את התשתית לחיים במקום החדש:
דיור זמני מרגע הנחיתה (משהו מרוהט ומצוייד - עד שתמצאו בית). מלון או משהו דומה למשך השבועות או החודשים שיקח עד שתבנו לעצמכם בסיס קבע. זה יכול להכיע לעלויות של אלפי דולארים בקלות.
רכב שכור - עד שתארגנו לעצמכם רכב משלכם.

עלויות התבססות:
ההוצאות הכי גדולות בהתבססות באזור חדש הן כלי תחבורה ודיור.
כלי רכב (אתם צריכים לקנות או לארגן לעצמכם שתי מכוניות במקום כמו זה שעליו אתה מדבר) - רק הסעיף הזה יכול בקלות להגיע לעשרות אלפי דולארים.

דיור - כששוכרים בית או דירה צריך לשלם מראש כמה חדשי שכירות במכה - זה יכול להגיע להרבה אלפי דולארים אפילו באזור זול יחסית כמו האזור שעליו אתה מדבר.

ציוד: דירות (שכורות או קנויות) מגיעות כאן ריקות מאדם ומחפץ. יש לך 5 נפשות שכל אחת מהן צריכה מיטה, מזרון, מצעים, שמיכות, שולחן כתיבה, כיסא...
צריך לצייד מטבח - החל משולחן לאכול עליו וכלה בסירים, צלחות וכוסות, סכו"ם...
צריך לצייד חדר משפחה \ סלון - ריהוט, אלקטרוניקה...
וזה ממשיך: מגבות, שטיחים, ושאר דברים שנחוצים כדי להפוך חלל ריק לבית מגורים.
כשמחברים את העלות של כל הפריטים האלו ביחד - מגיעים להרבה אלפי דולארים (יותר בכיוון של עשרות אלפי דולארים - בתלות בטעמכם ורמת החיים שאתם רוצים לקיים).

ואת כל ההוצאות האלו - כלי רכב, הצטיידות לבית וכיוצ"ב - אתה צריך להוציא פחות או יותר בחודש הראשון אחרי שנחתת.

אני לא נכנס בכלל לעניין "הלבשה והנעלה" ל 5 נפשות לחורף של מישיגן - אני בספק אם הבגדים שיש לכם היום מיועדים לטמפרטורות של "עמוק מתחת לאפס" - ובאזור אליו אתה רוצה לעבור הטמפרטורה היא כזו 5 חדשים בשנה.

boneguy2

New member
מה שבוסטון ענה

אחד לאחד. אלפי עד עשרות אלפי דולרים, רובם במזומן זמינים מיד.
&nbsp
אנחנו עברנו במצב התכלבות חמור (6 מזוודות, וכמה ארגזים שנשלחו בדואר), ללא שום חבילה, והחודש האשון עלה לנו באזור 15 אלף פחות או יותר... וזה לבית מרוהט, שנכנסו אליו מהיום הראשון, ללא מלון.

למעלה