רילוקיישן לטיוואן

טל381

New member
רילוקיישן לטיוואן

שלום לכולם בעלי קיבל הצעת רילוקיישן לטאיפה לכל המשפחה (+ 3 ילדים). שכר הדירה, התחבורה ובתי הספר וגנים יממומנו ע"י החברה. רציתי לדעת מאנשים שחיים שם: 1. האם יש קהילה ישראלית בטאיפה? 2. מהו יוקר המחיה שם? איזה סכום מינימלי אמור להספיק לחודש? 3. מהם האיזורים ה"נורמלים" למגורים בטאיפה? יש לי עוד מלא שאלות אבל אתחיל באלו. תודה רבה על כל פרט מידע שתוכלו לחלוק. טל

Sonic hedgehog

New member
תשטבות

1. אין מושג 2. בערך 2000$ בפרברים 3000$ בעיר 3. ליד הרכבת התחתית רחוק מהמרכז, בעקר בקצוות העיר הצפוניים. (הסתיגות מעולם לא הייתי בטיוואין התשובות מבוססות על סטודנט טיוואני היושב לידי וסובל את הצקותי הוא גם מעולם לא פגש יהודי בכל שנותיו שם שלא מלמד טובות על שאלתך הראשונה)

../images/Emo2.gif

זה לא בסינגפור כל העניין הזה עם הפליקים? חוץ מזה, אני חושב שיש אנשים שישמחו לעשות רילוקיישן רק בגלל זה. קינקי.

טל מרום

New member
אח של בעלי גר כבר המון שנים בטייפה

נשוי לסינית. בעלי חזר מביקור אצלו לא מזמן, סיפר באופן כללי שהמקום נראה שם כמו עזה בערך.... מצטערת על התיאור, אבל אני אנסה בערב לשאול אותו עוד כמה שאלות, תשלחי לי מסר, אולי אנסה לקשר אותך עם האח, למרות שהוא לא אוהב להתקשר עם ישראלים

sirpad

New member
ככה אגב צריכה להיות הצעה לרילוקיישן, חברים

"שכר הדירה, התחבורה ובתי הספר וגנים ימומנו ע"י החברה."

ranshe

New member
נכון ל-2004 יש מעט, אם בכלל, ישראלים/יהודים

בזמנו הסתובבתי שם לעבודה והיה אתנו בחור דתי אז חפשנו איזור / חנויות יהודיות (=אוכל כשר) ואפילו חב"ד שיש בכל חור בגלובוס לא היה שם. כאמור, זה היה לפני 7 שנים אז סביר שדברים השתנו. בהצלחה!

למעלה