רילוקיישן לוינה

123456786

New member
רילוקיישן לוינה

שלום, אנו משפחה עם 3 ילדים (8 שנים,4שנים, 0.5שנה). אנו שוקלים רילוקיישן (במסגרת העבודה) לוינה. מהם האפשרויות מבחינת בית ספר, גנים? האם יש בתי ספר באנגלית? אולי בעברית? יש בתי ספר יהודיים? האם יש מרכז קהילתי יהודי? ובכלל, יש ישראלים/יהודים רבים החיים בוינה? נושא נוסף שמטריד הןא כמובן האנטישמיות - האם זה מורש בוינה? תודה מראש על העזרה.

forglemmigej

New member
כן זה מורש

לארוחת בוקר אוכלים ילדים יהודים עם קורנפלקס ארוחת צהריים סטייק טרטר עם תפוחי אדמה מאודים ולקינוח ילד יהודי ברוטב פירות יער ארוחת ערב רטטוי עם אורז ברוטב ילד יהודי כשר.

TrigATUSA

New member
פעם אחרונה גזרו לי את הפיאות ישר בנחיתה בשדה

תעופה והיהודים צריכים לסחוב את המזוודות שלהם בעצמם מהמטוס, כי כמובן ארים לא יסחבו מזוודה של יהודי, על פי חוקי הגזע

אני נגנבת מהפסיכוזה הפרנואידית הזאת

של רוב הישראלים נתקלתי כאן לא פעם בתיירים דוברי עברית. עוד לא סגרו יממה בספרד, לא מבינים מילה בספרדית, וכבר יודעים להטיף לי בקול של גננת ש'הם לא אוהבים אותנו'...פחחחחח....

viking2005

New member
האנטישמיות של האוסטרים זה יותר במחוזות

הכפריים בעיקר בדרום אבל נתקלים בזה לפעמים גם בוינה. האמת שהיום עם כל המהגרים שיש להם שם... אם את יהודיה בעלת חזות צפון אירופאית זה ממש לא מזיז להם שאת יהודייה. האנשים שכן נתקלו בזה שם שסיפרו לי על זה היו יהודים עם חזות ים-תיכונית\ ערבית (כולל הבן -דוד) חהחהחה. אני חושב באופן כללי מנסיון אישי שהאירופאים של היום יותר סולדים מאנשים שממשיכים לדבר בקול בשפות הזרות שלהם ברחוב (כמו הרוסים\טורקים\ערבים) מאשר מאנשים שהם לא דומים להם חיצונית אם השפות שלהם לא מובנות כמו אנגלית או לא פופולריות כמו צרפתית.

TrigATUSA

New member
טוב, פרענקים כולנו שונאים, לא רק האוסטרים ../images/Emo6.gif

TrigATUSA

New member
אותי זה דווקא הצחיק

ובכל מקרה זה נאמר בסרקזם, כתגובה לתגובה , מין הסתם נעלם מעינייך ואת בהמה מדופלמת

זה בדיוק מה שטענתי:

אם ה'סרקזם' הנחות והעלוב הזה משעשע אותך, אז תחשוב לבד מי הבהמה.

yb3963

New member
חברים

קורא לפיוס ביניכם. לא הלכתם רחוק מידי?דבר שיכול להצביע על התנהגות בהמית של שניכם. אני צוחק, לא לריב חברים.

viking2005

New member
הוא (טריג) הלך רחוק מידי עם עשרות אנשים כבר

הרבה זמן בפורום הזה והיגיע הזמן שמנהל הפורום ישים אותו במקום או פשוט יעיף אותו למרות שזה עלול להגמר רע כי הפורום הזה הוא תמצית החיים שלו. נמאס לנו לראות אותו פה משתלח באנשים עם תגובות אידיוטיות כמו למה בכלל ללכת לעבור בצכ'יה כשהמתעניין שאל על גובה המיסים בצ'כיה, כאחד שהולך לעבור שם בניהול בכיר... כאילו אין שם אנשים מאד עשירים בכלל. או לרדת בכל צורה על שואלים ולספר לאנשים כמה אין להם סיכוי למצוא עבודה בלונדון וכמה לונדון יקרה ובדרך לשאול אנשים אחרים על סוכנויות עבודה... אני מכיר מספיק אנשים שחיים שם יופי והתחילו מאפס. הוא תמיד חושב שהוא יודע הכל וכשמישהו אומר משהו שהוא לא מסכים איתו אז אוטומטית .... אין סיכוי שהמישהו הזה באמת חי באירופה... אגב חייתי באירלנד שנה וחצי ובגרמניה לתקופות זמן. ההתנשאות שלו היא פאטתית והתגובה על הפרענקים רק ממחישה כמה נמוך הוא יכול לרדת. ואגב אני אשכנזי 100% (התגובות הקודמות שלי בפורום יכולות להעיד על זה). yoav77777 לשעבר.

viking2005

New member
הוא גם לא יודע את משמעות המונח פרובינס למרות

שהוא טוען שהוא היה גר בארה"ב. הוא אוטומטית כתב שהוא לא מכיר מקום בשם הזה ושכמובן אני מטומטם... למרות שכל בנאדם עם ידע כללי מינימלי מבין מה המשמעות של הפרובינס האמריקאי. אתם מוזמנים לגלוש בפורום ולמצוא.

TrigATUSA

New member
את מוזמן לחזור לקחת את התרופות האנטי

פסיכוטיות שלך ההזיות שלך הם משהו עכשיו אתה גם ממציא תשובות שכבייכול נתתי? יצא המרצע מהשק, עוד אחד מהכינויים של הטרוליים שגורשו מכאן בעבר (ונחסמו אם אני לא טועה) בבושת פנים ועכשיו רק חוזרים לחרחר מריבות התגובה הראשונה שלך הייתה נגועה בגזענות כלפי ערבים והתגובה שלי היה ניסיון לשים מראה לפניך שתראה את פרצופך המכוער אבל מי תיאר שעד כדי כך מכוער!

viking2005

New member
הכינוי שלי לא נחסם אידיוט. בניגוד אליך אני

לא לוקח תרופות... אנטי פסיכוטיות... לא חשבתי שמצבך כל כך רגוע... האמת שאני קצת מרחם עליך עכשיו. לא המצאתי שום דבר. מי שלא מאמין מוזמן לכתוב צ'כיה\פראג בחיפוש בפורום. עצם ההתלהמות שלך מוכיחה עד כמה אני צודק. אני לא גורשתי, פשוט כמו חלק גדול מהאנשים הסימפטיים כאן נמאסו עלי התגובות הפאטתיות שלך. היגיע הזמן שמישהו ישים סוף לתופעת הטבע שלך. יפה שעוד אנשים שנמאסת עליהם קמו להגיד את אשר על ליבם.

TrigATUSA

New member
ועוד האנשים האלה הם לא במקרה אתה בעשרים

כינויים?
כי שניים כבר חשפת רק בשרשור הזה יא מתוסכל, לך חפש
נשאר

viking2005

New member
ממש לא. כבר אין לך מה לענות.

ולא אני לא מתוסכל... פשוט לאנשים כאן נמאס ממך.

גוזליה

New member
../images/Emo88.gifאולי די כבר עם המריבות האלו?!

מגיבה אליך, אבל התגובה היא גם אליך וגם לטריג וגם לכל מי שמשתתף בהן- היום, וגם בשבוע שעבר. איפה המנהל? אי אפשר למחוק כאלו תתי שרשורים מעצבנים?! חלאס, תעברו למסרים. זה לא נעים לקרוא את התגובות שלכם, אנשים בסך הכל נכנסים לשאול שאלות, לא צריך לצחוק עליהם. ולא, זה לא משנה מי התחיל. ממש גנון

למעלה