רילוקיישן לאינדהובן-11/2012

Boss1976

New member
רילוקיישן לאינדהובן-11/2012

היי
כנראה שאני הולך לסגור חוזה עם אחד החברות באינדהובן ונעבור לשם לתקופה של שנה (בנתיים) בפברואר-מרץ 2013 אני אשתי ו שתי ה
בנים - בני 4 ו-8.
אשמח לקבל אינפורמציה לגבי העיר,אזורים מעודפים לגור,בתי ספר וגנים.
האם יש ישראלים באינדהובן?איך האוירה ?
....בסוף נובמבר אני טס לסגור עניינם של החוזה-אשמח להיפגש ולשוחח עם חבריי שגרים באזור.
אנא תשלחו מייל ל : [email protected]
בתודה מראש

גרי

smaak

New member
נראה לי שהכי חשוב

שקודם כל תבדקו בתי ספר בשביל הילדים. אם מדובר בשנה בלבד, והילד הגדול כבר בן שמונה זה יכול להיות בעייתי עבורו.

לעבור עם שני ילדים בגילאים האלה לשנה בלבד זה לא כל כך פשוט. אי אפשר להכניס ילדים לבית ספר ככה סתם באמצע השנה, זה נעשה באינטרוואלים בהתאם לגיל. ואם שניהם לא מדברים הולנדית (מה שסביר להניח), הקליטה יכולה להיות קשה להם.

כדאי בכל מקרה להתחיל מעכשיו ללמד אותם הולנדית במסגרת כלשהיא, כדי שתהיה להם נחיתה יותר פשוטה.

לגבי מגורים, בדוק קודם כל איפה מקום העבודה ממוקם בדיוק ואיך ניתן להגיע אליו (אופניים, תחבורה ציבורית, רכב וכו'), אחר כך איזורים מועדפים.
ישנו בית ספר בינלאומי, אבל סביר להניח ששכר הלימוד בו גבוה. כדאי לבדוק מה גובהו, ואולי תוכל להכניס לפחות חלק מהסכום לדרישות השכר.
http://www.isecampus.nl/Flex/Site/Page.aspx?PageID=&Lang=

אם וכאשר תעברו, אתם גם מוזמנים לקבוצת הישראלים בהולנד ובלגיה בפייסבוק, זו קבוצה סגורה כך שכשיהיה רלוונטי אתה יכול לפנות אלי דרך מערכת המסרים של תפוז.

azardevlieger

New member
סליחה על הבוטות למה לשגע משפחה עבור שנה?

פגשתי מספיק זרים בחברות ישראליות בארץ שמגיעים בלי המשפחה והילדים. אם התקופה הייתה ארוכה יותר זה היה ברור. אני לא שואל כדי לתקוף אלא כדי להבין.

למעלה