ריכוז

גרציה3

New member
ריכוז

יש לי ילד 8 הוא עשה מבחן טובה ויצא גבולי הומלץ ללכת לרופא נורלוג כנראה צריך לתת לא ריטלין אני מאוד מתנדגת לזה אם יש טיפול אחר

פרחיה2

New member
גם אני מאוד התנגדתי,

וגם אצל הבן שלי היו התוצאות של ה TOVA גבוליות. ניסינו: הומאופטיה, תזונה {ממש מסכן!} פרחי באך, התעמלות, תוספי מזון, שעורי מוזיקה, כירופרקטיקה, צעקות בבית, עונשים, פרסים, שיחות, ריפוי בעיסוק, וכמעט קנינו מסטר מיינד. עוד אנשים שאני מכירה ניסו רפלקסולוגיה, נוירו פידבק, מכשיר בי קום, טיפולים פסיכולוגיים, רכיבה טיפולית, שחיה טיפולית, טיפול באמנות, טיפול בבעלי חיים, שיטת אלבאום, שיטת רביב, קיניסיולוגיה, מוח אחד, נדמה לי שאמרתי את הרוב. מרגע שהפסקתי להתנגד לריטלין, ולתת לבן שלי את התרופה המושמצת ביותר בעולם חייו ועתידו ניצלו.

zivadina

New member
אני חושבת שכולנו עברנו את הדרך הזאת

של פרחיה, מי פחות ומי יותר. אבל כנראה שכל הורה צריך לעבור אותה כדי להיות משוכנע שכל הטיפולים האחרים רק מדגדגים את קצה ההפרעה. בכל אופן, אף אחד לא יכול להכריח אף הורה לתת ריטלין לילדו, זאת תרופה של אכות חיים ולא של הצלת חיים.

גרציה3

New member
ריכוז

האם נתנו לו תרופה טיבעית? הוא רק גבולי האם כדאי לקחת? האם כדאי לקחת מורה הוראה מתוקנת? כמב זמן הבן שלך צריך לקחת את רטילין?

אנחנו ניסינו חלק נרחב ממה שנסתה

פרחיה, אבל לא עזר כלום אלא- כאשר היה שילוב של טיפול תרופתי. אז- הטיפולים, השיחות, החוגים,אלבאום, הכל תרם. כל דבר במשהו. בלי הטיפול התרופתי- NADA

פרחיה2

New member
כן! גם טיפול הומאופטי וגם פרחי באך

וכל אחד בנפרד. כשהתחלתי לתת פרחי באך, ובמקביל שיניתי לו את התזונה, הוא היה בכיתה ב'. כמה ימים אחר כך התקשרה המורה, ושאלה אם התחלנו ריטלין. אמרתי לה שלא, אבל שאלתי למה היא שואלת. היא סיפרה שהיא רואה את הענים של הבן יקיר הרבה יותר, שהוא נראה פחות חולם והרבה יותר מרוכז. אז באמת התמצית "קלמטיס" של ד'ר באך משפרת את הריכוז אצל ה"אסטרטונאוטים", אבל היא לא גרמה לו להתחיל לעבוד. הוא המשיך לא לכתוב, ולא הצליח לעשות שעורים בעצמו, וכשישבתי לידו השיעורים {חמישה תרגילים בחשבון פשוט למשל}, נמשכו כל אחר הצהריים והערב. מאז שהוא על ריטלין הוא גומר את השעורים בכיתה עוד לפני סוף השעור. היום סיפר לי שבשעורי הסטוריה המורה מכתיב או כותב על הלוח, ואין לו שום בעיה להעתיק, או לכתוב בקצב של כולם. הוא גם לא נעזר בתוספת הזמן שיש לו במבחנים. הוא עומד בקצב! אין שום סיכוי שפרחי באך או הומאופטיה היו עושים את זה!

למעלה